Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Serverımdan sıkıldım, guild dağıldı dağılacak ki zaten 1 ay mı ne oldu gireli. Nereye gideyim ? Çok ölü olmasın tabi server, PvE yapıyorum genelde, 663 holy pala, bize gel derseniz o da olur. 10 senedir oynuyorum (aralıklarla). Horde bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 twisting nether'a gel. oyunun en kalabalık server'ı, turk bollugu var. kendine gore bi guild mutlaka bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bende üşenmez isem bi char yapayım diyorum da hangi serverda en çok paticik ahalisi ve aktif türklü guild var. Sırf muhabbet için bi tane açıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hangi guilde girersen oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aylık odemesı var dımı bunun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 toxic nether'a gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 üstüne faction transfer yapıp silvermoon a gçeicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 silvermoon da alliance ol. casper dan iphone a geçmiş gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 toggie said: twisting nether'a gel. oyunun en kalabalık server'ı, turk bollugu var. kendine gore bi guild mutlaka bulursun. abi ben türk bolluğu değil de patiden tatlı insanların olduğu bir gült oluşum arıyorum. herkes bıraktı mı noldu? absolut da arıyomuş. kuzenimin gazıyla bugün alıyoruz wodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 TN iyi ya çok bilmiş Türk var ama yinede kaliteli server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 turk bollugu olmasının bi sakıncası yok. yarın obur gun low pop realm'de sıkıldıgında baska guild bulamazsın ama TN'de bu sansın hep var. turk bollugundan niye sikayet ediyosunuz anlamıyorum. xrealm'lar sayesinde hic karsılasmıyosunuz, karsılassanız da farketmiyorsunuz bile. tek yapmanız gereken public chat kanallarını farklı taba almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 akhisar belediye spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 pvp düşünüyorsan horde açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glittra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Pvp için ally-silvermoon pve için horde-twisting nether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 TN tabii ki, tr guild istemiyorsan bolca da international var. hem biraz /ignore'la çözülmeyecek sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Hiç mi Ally oynayan yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ben de alt lvllıcam da. eskiden dreanor'da oynamıstım, orda bir miktar param falan filan var. orda kasmak yerine twisting mi geçsem ben de napsam. bi arkadas yabancı bir guildde çagırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 soru: in-shop mountlar sadece tek karakter mi kullanabiliyor yoksa her yarattigin karaktere geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Nereye Transfer Olayım ? Bu soru anlamsız. Tek adres Fenerbahçe dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 off topic olmak bu başlığın fıtratında varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 in shop monthlar account içine gidiyor. Yani her karakter kullanabilir Diye biliyorum .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Türk istemiyorsan ve kaliteli insanlar arıyorsan Tarren Mill. ama ben hebele hübele türk takılcam diyorsan Twisting Nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ally için de Tarren Mill iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 EU-Sylvanas Ally için ideal veya Burning Legion olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Eyvallah, Burning ilk serverımızdı... 8 sene önce.. hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar