KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hahahahah yok ya işleri toparlıyorum saat 3e,4e kadar. sonra 1-2 saat zamanım oluyor. :) @senko House'u 2 tur izledim sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 zeper said: KuddusiMavra said: @zeper...o kız eğer house'taki kız ise 1 bölüm bakarım,yoksa konusu sarmadı penny dreadful diye bir dizi film duydunuz mu?nasıldır? yep housetaki kız o=) penny dreadful izlemedim ama güzelmiş diye duymuştum ben de, başlamayı düşünyorum. (tu)teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 peaky blinders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hala The Wire öneren olmamış, yıkılın. sen bunu izle kuddusi, pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Ok toure annare ve stimpak. not ettim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 KuddusiMavra said: penny dreadful diye bir dizi film duydunuz mu?nasıldır? eğer hafif korku, gotik tarzda bir şey istiyorsan güzel baya Penny Dreadfull. ama yavaş ilerliyor baya. Yeni sezonu da başlayacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bana da beni alıp uzak diyarlara götürecek hikeyesiyle her bölüm kendine daha çok bağlayacak nerede olduğumu ne yaptığımı unutturacak bir dizi önerebilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 house of cards izle yeter sana kuddisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 @programer and madcat...noted...thanks.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oz, the sopranos, the wire. bu uc buyukleri izlemeden dizi izledim demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sopranos'u izledim canım. diğer 2sini de çoktan not ettim. ve hatta oz'a başladım bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Firefly izlemeyeni bolumden banlamak istiyorum ben ciddi ciddi. 14 bolumluk dizi zaten. House of Cards'i cok seversin sen bir de, garanti veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ahahha gerge adamı kandırma yav. tayyip dizi karakteri olmuş işte. nesini sevicek adam gerçi ben de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oz'un konusuna baktım, güzel gibi de-prison breake tarızymış- ama çok psikopat sahneler varsa??? zor herhalde izlemem. heleki ülkedeki yakma tecavüz haberleri birbirini kovalıyorken her yerde, daha da psikolojimi bozmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 firefly da ne kadar overrated bir dizidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 sopranosun ilk bolumunu zar zor bitirebildim ben ya, ne bilim ya da bana uygun gelmedi. sonradan mi aciliyor yoksa ilk bolumu zaten iyimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 GERGE said: Firefly izlemeyeni bolumden banlamak istiyorum ben ciddi ciddi. 14 bolumluk dizi zaten. House of Cards'i cok seversin sen bir de, garanti veririm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 blacklist izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 12 Monkeys Banshee Black Sails Castle Continuum Elementary Forever Game of Thrones Haven Person of Interest Sherlock Suits The Newsroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bright said: 12 Monkeys Banshee Black Sails Castle Continuum Elementary Forever Game of Thrones-izledim Haven Person of Interest Sherlock Suits The Newsroom-izledim diğerlerini not edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 hannibal seyretmediysen o da çok iyi. 2 sezon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 fringe blacklist gibi diziler iyi olmuyor. yani izlenirde her bölüm aynı şey olacak biliyosun. öyle olmayan finalinde ne olacak diye bekleten ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 her bölüm ne aynı oluyordu fringede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 garip olay çıkıyor sınır bilimle açıklanıp egzantrik bilimsel yöntemlerle çözülüp insanlar kurtarılıyor işte. 6 bölüm izledim öyleydi hep. gene izlerim arada. duruyor 10 bölüm felan. ama bana öbür türlü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 #aşkyeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar