Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş - Liverpool | 26 Şubat Perşembe - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mac izlememe totemin vardı tutuyor sanki ev oturup macın bitmesini bekilyorum resmen dayanamadım actım bi ara top direkten dondu cıktı hemen kapattım acmasam gol olur kesin
p.s. ilk macı izledim yenildik eskisehir macını izledim yenildik nerdeyse izledigim her mactan puan kaybı yasıyoruz.Sıcam böle işe
Mesaj tarihi:
oldun said:

mac izlememe totemin vardı tutuyor sanki ev oturup macın bitmesini bekilyorum resmen dayanamadım actım bi ara top direkten dondu cıktı hemen kapattım acmasam gol olur kesin
p.s. ilk macı izledim yenildik eskisehir macını izledim yenildik nerdeyse izledigim her mactan puan kaybı yasıyoruz.Sıcam böle işe

ruhum daraldi sunu okurken
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

Olcaya neden laf yok la bebeler adam ayakta duramadı bir tane olumlu pası yok sosayla beraber rezalettiler iki maçta da

sosaya biz kötü deyince futbol cahili oluyoruz
Mesaj tarihi:
abi beşiktaş mı çok iyi oynadı liverpul mu çok kötüydü bilmiyorum ama beşiktaş ezdi baya. karşıdaki takım yemin ederim amatör takım gibiydi ya.
Mesaj tarihi:
Opare: Beşiktaş için kendimi öldürürüm

https://v.cdn.vine.co/r/videos/69744C75B51182833569098326016_34fc3e0159c.1.5.815406164093821725.mp4?versionId=kDr8.x0H81TEOz_NpB6CjoOUscIXwkvf
  • Yeni Oluştur...