vivavale Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 evet değerli patiler, bu hafta izinliyim evde kafa dinleyeyim dedim biraz. kafa dinlemekten kasıt yatmak değil tabi. meh din konusunda araştırmalara devam ederken uzun zamandır aklımda olan TED konferansları ile ilgili bir topik açmayı düşünüyordum, fırsattan istifade edeyim dedim ve patide TED konferanslarının topiği olması gerekir bunun yeri de Bilim & Teknik tir diye düşündüm. Nihayet topiği ete kemiğe büründürmek bugüne nasip oldu. bu girişten sonra topiği açmanın verdiği sevinçle ilk paylaşımları ben yapayım dedim. videodaki kadın Lesley Hazleton, araştırmacı yazar bir teyzemiz. uzun zamandır büyük hayranlıkla takip ederim kendilerini. kur an ve Muhammed Peygambere çok farklı bakış açısı bulunmakta. yabancı olmasına rağmen kur an ı bu kadar sade bir çeviri ile fikirlerinde kullanması beni çok etkiledi. bu vesile ile TED konferansından bir kaç kesit buraya ekleyeyim.Tabi ki bu topik din topiği değil o yüzden TED konferanslarında ilginizi çeken konuşmalar olursa buradan paylaşabiliriz. hadi başlayalım. konferanstan bir kaç kesit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 başlık ılımlı goygoyu olarak değiştirilebilir. gerçek islam için ışid'i takip edin. en yetkili abi onlar. kafa kestikleri için de değil. dobra oldukları, öze döndükleri için. şükür olsun allahıma bugünleri nasip etti de konuyla birebir alakalı bu vidyoyu sizlerle paylaşabildim. vidyodaki adam islam devletinin emiri. hayatını islama adamış bir şahıs, bir mücahit. peygamberin vizyonu dışında bakış açısının oluşturduğu tezatı dünyaya anlatmayı misyon edinmiş bir şahıs. kuranı delikanlı gibi pratiğe döküşü beni çok etkiledi. http://www.youtube.com/watch?v=VOORW63ioY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 videoya yazi ekleyememis, youtube cikintisi olarak koymus noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 sorun değil şüphesiz bu kadar kuran aliminin olduğu forumumuzda arapça ikinci dildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 inancın temeli suphemi? aboovv kac kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 zıt anlamlı kelimeler yah. kacıyodum bak sırf senı bırakmamak icin durdum. kelim olmadan asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 inanma ihtiyaci duyuran suphelerin olabilir. olumden sonra ne oluyor mesela, hayatini bu supheyle gecirmek yerine, cennete gidiyoz olmla kapatiyo. tabi gunumuzde daha suphe duyamadan agzina sokuyolar bunlari o yuzden garip gelebilir. inanclarin baslangici olarak dusun supheyi, musluman olmak olarak degil. kadin ne anlatmis bilmiyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 merakle supheyı karıstırma ama. evet inanc merakın ıcıne ediyo, daha gokyuzu neden mavi demeden yapsırtıyolar azına adamın din kitabını. suphe lakin baska bişi, kanıt olmadan inanmam aga demek suphe demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 "Yahudi kadın kuran-ı kerimi anlatıyor" FILAŞ FILAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gökyüzü neden mavi ? çünkü Zeus sıçtı tamam tatmin oldum. Merak yine var burda merak ediosun çünkü, açıklayamdıgında din oluyor. Açıkladığında bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 şüpheye ben de katılmıyorum ama şu da olaiblir, bugün biri geliyor diyorki, niye inanıyorsun ki? yok öyle bir şey hiçlikten geldik hiçliğe gitcez, olay budur, takıl yaşa hayatı diyor, tam ikna oldun, o arada daha önceden aile veya çevreden de duymuş olduğun, inanmazsan ölümden sonra cehenneme gideceksin, falanca gün orda yakılacan,işkence görecen ve her birgün bir asır gibi gelecek, şeklinde olan söylentiler, seni şüpheye düşürür, korkarsın belki de mi? dersin, o tereddütü yaşayıp inanca kayabilrsin. ama bunun tersi de doğru, acaba ya yoksa tanrı diyip diğer tarafa da kayabilrsin? bilemeidm. ama inancın temeli bence korku olabilir. illa cezalandırılmak dğeil, hiçlikten geldiğini düşünmek ve bu bilgiyle yaşamak, ve belli bir insan ömrü sonra yokolup gidecğin duygusu insanı korkutabilir. ya da daha yüce bir yaratıcıya sığınma, özellikle yanlız hissettiğin,o küçük hissettiğin anlarda... zaten en başında da korkuyla çıkmış, ateşten kork ateşe tap, şimşekten kork gökyüzü tanrısı de...tanrılar depremde yerlatı savaşı veriyor de...falan filan. evet korkudan yana kullanıyorum. Cuce said: merakle supheyı karıstırma ama. evet inanc merakın ıcıne ediyo, daha gokyuzu neden mavi demeden yapsırtıyolar azına adamın din kitabını. suphe lakin baska bişi, kanıt olmadan inanmam aga demek suphe demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=7SfRgg9botI 3d printing ile organ üretme ilgili bugün izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Araştırırken şu listeye denk geldim daha izleyecek zamanım olmadı ama bulunsun burda. http://blog.siradisidigital.com/hayatinizi-degistirecek-15-ted-konusmasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ken Robinson: Okullar Yaratıcılığı Öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Head Transplant / Kafa Nakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 kafa nakli demissiniz geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne desem bilemedim ben size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 https://i.imgur.com/JQ2QRXV.png ted bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 abv şişkoları heryeri ele geçirmeye çalışıyorlar. git kilo ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 hakkaten şu lanet pisliklere bullying şart ya bide şişman şişman çıkıp konuşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 lan ne societysi ne toplum imajı. tamam azıcı kilon varsa takıl da iç organlar yağlanmadan birbirinin içine geçecek hale geldiysen de az ye ulan ayı. bir feministler iki veganlar bitirdi yeni yüzyılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ted talks bana çok itici geliyo dicektim ki şişman özgüvenini gördüm. Ted hakkaten de iticiymiş şişmanlığı övmek u.....uyu övmekle aynı, hatta belki daha bile beter. Şişman hakları için savaşacağına şişmanlıkla savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Xenus said: said: https://i.imgur.com/JQ2QRXV.png ted bitmiş. Kadın konuşurken nefes nefese kalıyor lan sdfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar