Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://us.battle.net/d3/en/blog/17989719/ Bayağı bir yenilik geliyor 4 setli birçok seti 6 parçaya çıkaraklar. yeni goblinler, rift'ler, bounty'ler, 15'den fazla legendary. ayrıca shard cap, yerden gem vs mat toplama gibi şeylere de bir ayar gelecekmiş. 3 tane de yeni set var; wizard, barbi ve huntard. muhtemelen sezon sonunda yamayı aktif edecekler. kendi adıma eski oyuncuları döndüreceğini düşünüyorum. setlerin revize edilmesi ve yeni setler ile birçok farklı build ortaya çıkacaktır, en önemli eksiklerindne biriydi bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 farklı tilesetlerde rift diyolar. Benim en sevdiğim yenilik bu oldu. Açık alan falan görücez adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 meh yeni ek paketi duyursunlar artik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 acik alan haritalarda bitmek bilmiyor anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 tam kapida 2 pack falan spawn oluyor bazen. biraz otede de 3. olabiliyor. birden hengamede buluveriyorum kendimi. hic sevmiyorum acik alan mapleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Sezon sonuna daha çok var. 1 aya getirseler güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ancient itemlar benim için oyunu bitirdi. 500 saat gömdüğüm classta hala best in slot itemım eksik. üzerine item reset. eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 DATAMINECİ GELDİ HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIM http://www.diablofans.com/news/48343-ptr-patch-2-2-datamined Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 temPassive_Unique_Ring_659_x1 - Marked for Death causes all rockets to lock in on that enemy. bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 patch notes http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/58697-patch-2-2-0-ptr-patch-notesRegular Health Potions have been removed from the game The Health Potion slot on the action bar is now a bottomless Heath Potion that will heal you for 60% of your maximum Life Demon Hunter Active Skills Sentry Now displays a buff icon indicating how many Sentries you have active Witch Doctor Tiklandian Visage Now displays a buff icon indicating the duration of the Horrify effect CRAFTING When crafting gems and items the entire quantity will now be crafted at once Rift Guardians' positions now always show on the map or minimap regardless of your distance from them Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 oha roland, zunimassa ne olmuş öyle. ama yok abi baştan enşınt aytım kasmicam. yeter. must not.. play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bir de sadece setler retroaktif olacakmış, elinde peç notlarındaki set'leri bulunduranlar patlatmasın. ama aynısı leg'ler için geçerli değil tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ptryi indirebiliyoruz değil mi? biri oynuyordu twiçte acaip güzeldi full set ve legend dusuyor.. %2000 drop rate varmıs sanırım. çöldebir vaha gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bu sezon oynamıyorum ben, 2.2 gelince yeni sezonda oynıcam hevesim falan da kaçmamış olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gem crafta birakip gidip yemek yiyordum. iyi olmus beraber crafting olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yerden gem alma olayını da şöyle değiştirmişler, yerden atıyorum yeşil gem alıyosan yakındaki tüm yeşil gemleri alıyor. gem goblinlerden lootlamak çileydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 firebird tarih mi olmuş aha yok sanırım 6. yi degismedigi için koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 dün başladım ben de yeni sezona hehe. arkadaşlar boostlarken 70'e şansa gold bölgesi açıldı(adı neydi unuttum). şuan 19milyon civarı gold var sdfs. item farmlamam lazım ama. daha yüzüğüm yok hiç sdfs. boost olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 of 19m iyi paraymış, bozdur bozdur harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 para bir boka yarasa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ptr ne zamana kadar açık kalacak?? ona gore ındıreyım. herkes girebiliyor degıl mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Black_Hand said: para bir boka yarasa keşke t6 yapabilecek hale gelmek icin lazim gemler icin 25 milyondan fazlasi gidiyor. ya da full gear beklemek lazim. normal charlar icin bir anlami kalmadi da sezompn da iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 zunimassa çılgın atmış (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Streak'i bozmadan 50m gold toplama achievementi olan oyunda gold biriktirmek zor olamaz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 barbar freni patlamış kamyon gibi bayır aşağı lâsitklerinden kıvılcımlar çıkararark akıyor petler ile bracers ve restrain &focus yüzükleri alıntı o yüzük setini kullanın fire petleri açın fire bonuslu strongram bracer alın bi de sadece knockback yapan düz çizgi halinde dalan bi büyü var hatta reakor sette ana büyü ismi aklıma gelmedi onunla dalın ortalarına çıkın knockback yesinler yeterli. full rage ile hasarınızı arttıran pasifi alın ana statlardan max. fury yi fulleyin. yüzük seti ile tüm büyüleriniz toplam fury miktarınızın %150 fazlası hasar vereceksiniz knockback yiyecekler yüde 30 oradan full rage alıcaksınız yüzde 20 veya 25 oradan pet gemi ile de yüzde 25 pasiflerde fury yi toplam 20 ve artma hızını %10 hızladıranı alın bir diğer alıntı yildiraykanka barbar reakor set çok sağlamdı şimdi ik set te aşırı güçlenmiş. ik set ve 2 yüzük seti focus ve diğerini adını tam yazamıyom fuull rage ile petlerin 250m vurduğunu gördüm . gr bosunu senin dokunmana gerek yok harcıyolar resmen. ama bi tane boss var gr 40ta bile petleri kesebiliyor ona uyuz oldum bu yerden şimşek alev karışık bişeyler tarıyor piyasayı. ik setle toughness tam barbara yakışan gibi olmuş 100m ye yakın geziyonuz piyasada. gr 45 i yaptım solo eskşden bu setle hayaldi. yüzüksüz ve brasersiz sadece yanındaki adamlar ile Diablo 3 - PTR 2.2 - Barbarian G40+ IK Pure Pet Build [video]https://www.youtube.com/watch?v=hWaIyX3dFDo?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar