Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 5 universite yerine halbuki patlayan kediler diye bir kickstarter yapsaydiniz hersey cok farkli olabilirdi.. https://www.kickstarter.com/projects/elanlee/exploding-kittens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 oatmeala laf yok. ahah lan 10 saniye kala vermissin linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bende okuom ya boşver... LAn o patlayan kediler dafug! 8milyın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Hayat sana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 masa said: Madcatta dizimagden dizi izlesin olm benim gibi bir adama dizimag demen anneme küfür etmenle eşdeğer lan ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 5 sene üniv okudum 4 senesi gereksizdi, 1 sene okusam yetermiş. 3 yıldır çalışıyorum, 4 senelik ünivde öğrentilenden rahat 5 kat şey öğrenmişimdir. meendislik için okumak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 +1 senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 okulunuz kötü diye her yer aynı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 okul iyi de olsa okumak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sizede zorla yüksek lisans yaptırmaya çalışıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 de ve mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Rasmon said: okul iyi de olsa okumak gereksiz. cocuk iyi de arkadaslari kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben de kitap okuyorsun zannettim. Okul okuyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 esasinda yine de kitap okuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 eğitimi araç değil amaç haline getirmiş 30 yaşında ailesiyle yaşayan kesim beni günde en az 2 kere "kıs kıs" güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bir kesim 26-28 bandında bu kulvardan çıkış yaptı "bedelli" ile, kendini kurtaramayanların halleri fenaaa. akademik kariyer or gtfo basically. kulvardan çıkanlarda lise mezunu bu arada. allahtan programcılık, pilotluk falan gibi şeyler varda bu arkadaşlarımızı hayata kazandırabiliyoruz. 3 arkadaşım var lise mezunu, hepsi açıktan üniversite bitirmeye çalışırken pilotluk eğitimi alıyor. eğitime bitene kadar lisansı alamazlarsa cici haha. sanırım FO olabiliyorsun üniversite okurken, o da iyi aslında. 3500 saat yapana kadar zaten üniversite bitmemişse FO emekli olmayı hak ediyordur. FO başlayan benden 2 kat daha fazla maaş falan alıyor tabii o da hayatın acı gerçeklerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bingildak said: eğitimi araç değil amaç haline getirmiş 30 yaşında ailesiyle yaşayan kesim beni günde en az 2 kere "kıs kıs" güldürüyor. Bunlar genelde profesyonel hayatı öcü böcü olarak görüp korkanlardan oluşuyor abi genellikle. Research yapayım, genç zihinleri eğiteyim vizyonuyla akademisyen olanlara inanılmaz saygı duyuyorum ama "stres olunca terliyorum, çok terlersem de kokarım" diyip okulu bırakamayanlara not so much. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 okulu bitiremeyen tanıdığım adamların yarısı rahatlıktan bırakamadı (anne babaya sırtı dayama, kendi hayatını kurma riski almama, iş hayatının acımasız grinder'ına girmeme) diğer yarısı karı kız peşinde koşmaktan bırakamadı. komik olan hala aynı haldeler yani. sanki biri time stop basmış gibi adamlara. 30 yaşına merdiven dayadık, herifin ortamına giriyorum sanki 5 yıl önceden bir esinti. siki taşşağına denk derler ya, o güzel insanlardan işte ama belli bir yerden sonra sıkıştırmaya başlıyor. iş hayatına falan girmek zorunda kalırlarsa çok mutsuz oluyor bu kesim. ondan üzülüyorum. akademik kariyer go go go kız arkadaşımın abisi 32 yaşında mı ne adam en son amerikaya kılıç yapma eğitimi almaya gitti. hala okuyor bir yandan. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 çoğu insan tırsaklığından yüksek/doktora yapıyor zaten. özel sektöre yetemeyen de go go doktora diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ozel sektoru yerim..daha delikanlisi kendi isini kendi kurar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 okulu özlüyom ben ya şanslısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Op okumak için okuyanlardan değil belli. adamı uzmanlaşmaya iten bir merak var hani çalışma hayatından vs. kaçmıyor. Chemical gelip yalanlama beni bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 SodomVsGomore said: Op okumak için okuyanlardan değil belli. adamı uzmanlaşmaya iten bir merak var hani çalışma hayatından vs. kaçmıyor. Chemical gelip yalanlama beni bak. böle ya evet, telerobotics alanında durmak istiyorum ama direk mezun olursam sanmıyorum ki alırlar çünkü şirketler hep büyük bunu yapanlarda, konu üzerinde iş yapmam lazım biraz daha ki bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar