RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 KidLazer said: valla bizim buradakiler öyle bi cathleen diye bi hatun var (off çekerim) onun ingilizcesi efsane ama o da liseyi amerikada okumuş geri kalanı bi tuhaf geliyo bana CAPS var mı merak ettirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 senko said: rus, ukranyna, belaruslularin ingilizcesini kanadalidan ingilizden daha iyi anliyorum ben boyle tane tane vurgu yapa yapa konusuyorlar keske herkes rus aksani ile ingilizce konussa. ingilizceyi sonradan öğrenmiş birisinin konuşmasını çok daha rahat çözüyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 RamsesII said: KidLazer said: valla bizim buradakiler öyle bi cathleen diye bi hatun var (off çekerim) onun ingilizcesi efsane ama o da liseyi amerikada okumuş geri kalanı bi tuhaf geliyo bana CAPS var mı merak ettirdin aybediyosun al sana CAPS havadaki sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 tas gibiymis sutunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 OHHOOOOO hatunu atıp atıp tutuyolar eto bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 özellikle atılıp tutulmaktan çok hoşlanan bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Dragonfire said: en çok yazılan resmi dil çince birde böyle düşünmek lazım. Lakin tüm kaynaklar öyle yada böyle ingilizceye çevriliyor. Özel bir yere (uganda mesela?) satış/hizmet yapmayacaksan ingilizce yetiyor ama o dili bilmek avantajlı. 5-7 dil arası konuşan meslektaşlarım var kendimden utanıyorum sadece 3 dil biliyorum. ugandaya kadar ucmaya gerek yok. cinle bile is yaparken ingilizce bilen adam bulamayabiliyorsun karsinda. tercuman bulmak zorunda kaliyorsun. hatta boyle bir is kolu olmus zaten orda. cince+ingilizce ogrenmis cinli olmayan adamlar firmayla aranda tercumanlik yapiyor + malin yuklemesini takip ediyor, yuklemeye gore parasini aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 DoruK said: ha "ingilizceyi artik herkes konusuyo yeaa 3. dil varmi sen ondan bahset 3. dil" diyen adaminkiyle cv'sinde "english: fluent" yazan adamin ingilizcesi arasinda bir seviyede konusuluyor ama anlasiliyor bir sekilde. Zaten fazla iyi konuşsan da günlük iletişim için çok fark etmiyor. Sen çok şaşalı konuştuğunda karşı tarafın da anadili ingilizce olmadığı ve muhtemelen o kadar iyi ingilizcesi olmadığı için anlamıyor, senin de istediğin kadar Shakespeare okuyacak ingilizcen olsun basit tarzan ingilizcesiyle konuşman gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 evet dünya dili ingilizce uzakdogudan afrikaya her yerde ingilizce anlaştım öyle ingiliz ingilizcesi değil bambaska bi ingilizce, anlaşılır, yalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Marty said: Dragonfire said: en çok yazılan resmi dil çince birde böyle düşünmek lazım. Lakin tüm kaynaklar öyle yada böyle ingilizceye çevriliyor. Özel bir yere (uganda mesela?) satış/hizmet yapmayacaksan ingilizce yetiyor ama o dili bilmek avantajlı. 5-7 dil arası konuşan meslektaşlarım var kendimden utanıyorum sadece 3 dil biliyorum. ugandaya kadar ucmaya gerek yok. cinle bile is yaparken ingilizce bilen adam bulamayabiliyorsun karsinda. tercuman bulmak zorunda kaliyorsun. hatta boyle bir is kolu olmus zaten orda. cince+ingilizce ogrenmis cinli olmayan adamlar firmayla aranda tercumanlik yapiyor + malin yuklemesini takip ediyor, yuklemeye gore parasini aliyor. Japonya da baya aranan meslek asya hakim dillerinden 1 tanesi + ingilizce baya iyi teklifleri var adamların. Bu tercümanlar yüzünden piyasada alakası olmayan ama iş biliyorum diye dolanan bisürü gereksiz adam var. Adamın in profilinde tercüman, danışman, hoca yazıyor tek olayı dil bilmek onuda doğru dürüst bilmiyor az biraz kulaktan dolma bilgilerle işi yürütüyor piyasa yanlış bilgi ile doluyor ve bu adama itimat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 iste antalyadaki butun citirlari da are you sex den baska birsey ogrenemeyen kopilleri goturmesi gibi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Aynısı işte tey allam sinirlendim bak bir an. Afişe edecektim burada da adamın profilini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yetiyosa, adam isini hallediyorsa problem yok. shangaida unide okuyan ozbekler tatarlar falan yapiyor mesela bu isleri. rusca var, ingilizce + cince ogreniyor orada. bi yandan okurken bi yandan milletin yuklemesini takip ediyor, yazismalarini yapiyor. her yuklemede atiyor cebe 100-500$ arasi. ilk sene 10000$ harcamasi varmis okula giriste toplam, pesine senelik 2000$ oduyor. is takibi yaparak kac katini cikariyor cocugun hirsina ve is takibine bagli. okulu bitirdiginde hem nakliyecilik + ticaret ogrenmis oluyor, hem cevre yapmis oluyor, hem dili var, hem cebine para birikiyor. shangai gecelerinde yemezse hepsini tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 onlar daha ara eleman. bu danisman musfetteleri gram fizyoloji, bitki bilmeden danismanlik ofisi ve ofis acip milleti kazikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=xEBqwkxBqhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Zyrobod said: içinizde dünyayı gezmişler var mı? her yerde ingilizce mi konuşuluyor lan? 4 kıtada 40 küsür ülke gezdim. Brezilya ve Çin hariç her yerde İngilizce konuşuluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ahaha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cinlilerin ve hindularin ingilizcesi favorim yeniden kesfediyordunuz dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=xEBqwkxBqhE ahah eleman 1:28'de we don't have any kind of speed limit in our country dediğindeki aksanıyla bas bas bağırıyor ben rusum diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 KuddusiMavra said: Zyrobod said: içinizde dünyayı gezmişler var mı? her yerde ingilizce mi konuşuluyor lan? 4 kıtada 40 küsür ülke gezdim. Brezilya ve Çin hariç her yerde İngilizce konuşuluyor lan. Rusya da konuşmuyor. Moskova'da İngilizce bilen adam bulamadık, hatta en sonunda Türkçe anlaştık birisiyle, İngilizce'den daha geçerli, o derece. Adam oralardaki eski Türkmenlerdenmiş, İngilizce zorladık yok, Almanca zorladık yok, nasıl anlaşıcaz diye kendi aramızda konuşurken Türkçe'yi farketti de çat pat da olsa konuşuyormuş, öyle anlaştık. TRT Türkçe'siyle "Esen kalın!" diye uğurladı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hahahahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=xEBqwkxBqhE ahahahahaha sonu supermis, surucunun "oh shit" bakisi, polisin "simdi yaptim yuvanizi" siritisi ve hosgeldiniz demesi filan 11/10 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Rewendor said: KuddusiMavra said: Zyrobod said: içinizde dünyayı gezmişler var mı? her yerde ingilizce mi konuşuluyor lan? 4 kıtada 40 küsür ülke gezdim. Brezilya ve Çin hariç her yerde İngilizce konuşuluyor lan. Rusya da konuşmuyor. rusya ve çin'de ingilizce bilen oldukça az, bilenler de çat pat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Rewendor said: KuddusiMavra said: Zyrobod said: içinizde dünyayı gezmişler var mı? her yerde ingilizce mi konuşuluyor lan? 4 kıtada 40 küsür ülke gezdim. Brezilya ve Çin hariç her yerde İngilizce konuşuluyor lan. Rusya da konuşmuyor. Moskova'da İngilizce bilen adam bulamadık, hatta en sonunda Türkçe anlaştık birisiyle, İngilizce'den daha geçerli, o derece. Adam oralardaki eski Türkmenlerdenmiş, İngilizce zorladık yok, Almanca zorladık yok, nasıl anlaşıcaz diye kendi aramızda konuşurken Türkçe'yi farketti de çat pat da olsa konuşuyormuş, öyle anlaştık. TRT Türkçe'siyle "Esen kalın!" diye uğurladı bizi. doğrudur. o kadar yer gezdim, bir rusya'yı göremedim. kardeşim de gittiğinde ingilizce bilen adam bulamamış ama onun da azeri müşterisi ona hep rehberlik ettiği için çok sıkıntı çekmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Miami'de mc donald's a gitmek gibi bir hata yaptigimda, ingilizce siparis verememistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar