Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sennheiser CX 300-II D&R'da 100 TL

Phillamon

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba,

2009 Eylül ayında bu kulaklıktan almıştım ve 5 sene boyunca sıkıntı çıkarmadı. Bir kaç ay önce sol kulaklıktan bass seslerde cızırtı gelmeye başladı. Çoğunlukla House, Trance vb. elektronik müzik dinlediğim için cızırtı çok rahatsız ediyor.

Şimdi ne kadarmış diye bakarken D&R'daki indirme denk geldim.

D&R: CX 300-II

En az 6 senelik bir model olduğunu düşünürsek bu fiyata bu kalitede bir başka marka ve/veya model kulaklık bulabilir miyim? Yoksa zaten bildiğim ve sevdiğim bu kulaklığı bu fiyata kaçırmayayım mı?

2009'da bile 115 TL'ye aldığımı düşünürsek 100 TL fiyat çok iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bende benzer bir tarihte aynı bu kulaklığı almıştım. Ben çok sık kullanmıyorum ama dönemi geliyor kulağımdan düşmüyor. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı umarım böyle devam eder. Açıkçası fiyatı uygun, kalitesi de başarılı bence düşünmeden al :)
Sosyal ağlarda paylaş

ebayden sahtesi bol olan seyler alinmaz :D

gittigidiyordan bile sennheiser alinamiyor guvenle, urun taniminda "%100 ORJINAL" yazar ama cin mali sahteyi gonderir ondan sonra ugrasip duruyorsun, kac satici ile kavga ettim keci gibi inatlasiyorlar "orjinal benim urunum" diye, bitanesi atar yapti iade kargoyu geri yolladi ve yurtici bana odetti kargo parasini, kac gun GG ile ugrasmak zorunda kaldim.

ebayde bide 2-3 hafta bekledikten sonra sahte cikma olayi hic cekilmez
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Geçenlerde bakmıştım ,kullanıcı yorumlarını falan okumuştum da öyle aham şaham degil ,sorunları var ık mık diye yazmışlar özellikle zibidi ekşi tayfası

15 liralık kulaklık kullanıyorum senelerdir ,geçiş yapsam mı sansa clip de almışken ? :)

Şikayet edenler senelerdir bu seviyede kulaklıklar kullanan adamlardır, sen pazar malından buna geçersen 48 Kbps'den 192 Kbps'e geçmiş gibi hissedersin bence. Denemeye değer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...