Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Herkese merhaba, 2009 Eylül ayında bu kulaklıktan almıştım ve 5 sene boyunca sıkıntı çıkarmadı. Bir kaç ay önce sol kulaklıktan bass seslerde cızırtı gelmeye başladı. Çoğunlukla House, Trance vb. elektronik müzik dinlediğim için cızırtı çok rahatsız ediyor. Şimdi ne kadarmış diye bakarken D&R'daki indirme denk geldim. D&R: CX 300-II En az 6 senelik bir model olduğunu düşünürsek bu fiyata bu kalitede bir başka marka ve/veya model kulaklık bulabilir miyim? Yoksa zaten bildiğim ve sevdiğim bu kulaklığı bu fiyata kaçırmayayım mı? 2009'da bile 115 TL'ye aldığımı düşünürsek 100 TL fiyat çok iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 vatan online geçen ay 90tl idi şimdi 110 olmuş iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bende benzer bir tarihte aynı bu kulaklığı almıştım. Ben çok sık kullanmıyorum ama dönemi geliyor kulağımdan düşmüyor. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı umarım böyle devam eder. Açıkçası fiyatı uygun, kalitesi de başarılı bence düşünmeden al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Alti sene sonra ucuzlamasi gerekmiyor mu zaten? Elektronik alet degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Üzerine sürekli yeni model üretilen ürünlerde öyle oluyor ancak kulaklık teknolojisinde über bir gelişim yok. 6 senelik TÜFE'yi de hesaba katarak fiyatın iyi olduğunu düşündüğümü söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Geçen sene d&r dan urbanears aldım 160a 10 gün sonra 80 é indi. 2 ay önce vatandan bu kulaklığı aldım 200 TL Ye şimdi dnr da 100 tl. Bundan sonra alacağım elektronik Aletleri Foruma yazıcam 2 ay falan bekleyip yarısına alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 audio technica cks55x vardı tek kulaklığı patladı, aynı hissi verir mi prog rock/metal dinlerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cx200 var bende, memnunum. 300'e geçsem çok bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cx400-II var bende bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Geçenlerde bakmıştım ,kullanıcı yorumlarını falan okumuştum da öyle aham şaham degil ,sorunları var ık mık diye yazmışlar özellikle zibidi ekşi tayfası 15 liralık kulaklık kullanıyorum senelerdir ,geçiş yapsam mı sansa clip de almışken ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Yaaaa beyazi niye 140? Irccilik yapiyor d&r bariz, tumblr a sikayet edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 iphone 5 kulaklığından iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ebayde cx400-II 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 fiyatı normal http://www.amazon.com/Sennheiser-II-Precision-Enhanced-Earbuds/dp/B001EZYMF4 yamaha EPH-30 var bende cx 300 ii'den bir farkı yok, fiyatı dışında. 34 liraya almıştım dnr'dan. f/p olarak kullandığım en iyi ürün olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ebayden sahtesi bol olan seyler alinmaz :D gittigidiyordan bile sennheiser alinamiyor guvenle, urun taniminda "%100 ORJINAL" yazar ama cin mali sahteyi gonderir ondan sonra ugrasip duruyorsun, kac satici ile kavga ettim keci gibi inatlasiyorlar "orjinal benim urunum" diye, bitanesi atar yapti iade kargoyu geri yolladi ve yurtici bana odetti kargo parasini, kac gun GG ile ugrasmak zorunda kaldim. ebayde bide 2-3 hafta bekledikten sonra sahte cikma olayi hic cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 penonaudio.com lendmurears.com gibi yerlerden daha iyi kulaklıklar alın. 100 tl ye neler alırsınız bunun yerine. o kadar kişi alıyor sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 şundan kullanan var mı fena taktım bu aralar http://www.geekandhype.com/wp-content/uploads/2010/11/marshall-headphones-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 O marshal kullaklıklar benide çok cezbediyor DnR da falan gördüğümde ama sonra boşver deyip geçiyorum. Kablosuz olacak artık kulaklık dediğin o kablo çilesini çekemem hiç bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Piston2 aldım en son. 60 lira tertemiz. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bende var marşaldan bok gibi sakın almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kermit sen ne diyosan aksini yapmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bende beyazi var o marshall larin. Sesi iyi degil. Mid iyi ama bas yok tizler idare eder. Vokalde veya sicak gitarda iyi gidiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ben D&R'da aldım gitti ya CX 300-II'yi. Bildiğim, yıllardır kullandığım kulaklık zaten. 2 ay sonra mezun olup işe girersem sonra alırım zaten sağlam bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Promenader said: audio technica cks55x vardı tek kulaklığı patladı, aynı hissi verir mi prog rock/metal dinlerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Seperate said: Geçenlerde bakmıştım ,kullanıcı yorumlarını falan okumuştum da öyle aham şaham degil ,sorunları var ık mık diye yazmışlar özellikle zibidi ekşi tayfası 15 liralık kulaklık kullanıyorum senelerdir ,geçiş yapsam mı sansa clip de almışken ? :) Şikayet edenler senelerdir bu seviyede kulaklıklar kullanan adamlardır, sen pazar malından buna geçersen 48 Kbps'den 192 Kbps'e geçmiş gibi hissedersin bence. Denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar