Malibu Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Ya bu larry ortalıkta yok teee ne zamandır bi last call falan yapın abi adama. Dreagloth buralarda ama larry yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 sabonis said: ahaha bu şekilde çalışıyor olmana üzüldüm ve şaşırdım be. laf soktuk sanki :D alttab mısın gel yapalım millet bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Lan turnuva tıkandı resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 oyunda spectate ediyodu birisini geldiğimde, msg attım cvp vermedi, sonra baktım browsing his collection diyo gene cvp vermiyo niye böyle yapıyosun sabo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 şimdi de oyun atıyor cevap vermiyor accsini yegeniyle falan paylaşıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 haydarina. ben full konsantre oynamıyorum ki. bi yandan film izliyorum. tam oyuna baktığım sırada görmem lazım mesajı yoksa görmüyorum. ha ayrıca şansa farkettim mesaj attığını ama baktığımda offline'dın. sonrasında da buraya yazmışın offline iken, ben napiim cevap vereceğim anda offline isen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Aceace said: Lan turnuva tıkandı resmen... demek ki gidisattan kimse memnun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Larry artık hükmen yenilmiş olsun ya, işleri var giremiyor uzun süredir. Dreagloth hükmen galip yaz quixef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 O_o yalnizca boyle kazanabilirdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Quel-Thul said: oyunda spectate ediyodu birisini geldiğimde, msg attım cvp vermedi, sonra baktım browsing his collection diyo gene cvp vermiyo niye böyle yapıyosun sabo :( sabonis said: haydarina. ben full konsantre oynamıyorum ki. bi yandan film izliyorum. tam oyuna baktığım sırada görmem lazım mesajı yoksa görmüyorum. ha ayrıca şansa farkettim mesaj attığını ama baktığımda offline'dın. sonrasında da buraya yazmışın offline iken, ben napiim cevap vereceğim anda offline isen =) akşam 8-12 arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Quel önceki maçından tecrübeli. Her ne kadar sadece hunter'ını görmüş olsa da.. Bu maçınızın sonucunu merak ediyorum. Çarpışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 heyecanlanıom ben de ya turnuvada :D lethal kaçırıyordum spyro'ya karşı hem yorgunluk hem heyecandan. rope biterken zar zor vurdum. rank 7-8'lere geldiğine göre deckleri tamdır muhtemelen. eh line-up da dengeli. güzel maç olur. ilk maç bişi göstermez. hele de farklı deck ban'ladığı için.. ha bana kalırsa şu anda 3 deck'imi de eşit oynuyorum. rogue eskiden kötüydüm ama sırf bu turnuva için 70 maç falan yaptım heralde :D onun dezavantajı diğer 2 deck'imi hiç görmemesi, benim dezavantajım onun 2 deck'ini görsem de hiç hatırlamamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 şunu bitirinde lige başlayalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 1. gruptan lider çıkan totemic ilk iki maçında da yenilerek turnuva dışında kalmış. Hayret bir olay. Grup aşamalarını hatırlatalım bi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TcTLCwS9Cj6bAF02rwuF2uIaTJDo3KMJI97vcX5DWWE/edit?pli=1#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi turnuva olayı sansa biraz öyle deckler var ki benim kazanmam olanaksız, tam tersi olarakta bana karşı kazanma şansı olmayan deckler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 çok şansızdım iki maçta da. bir de deckleri hiç değiştirmeden devam ettim o yüzden ezberlendi. asf neyse bu bitsin lig usulü yapalım daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 milletin decklerini ezberleyip bi de deck falan mi degistiriyosunuz psikopat gibi manyak misiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Lig çok uzun çeker. Sadece devamlı giren ve istekli davranan adamlardan yapalım öyle bir şeyi. Adamın biri ilk 6 maçını yapıp ligden çekilirse önceki yaptığı maçlar falan yalan olacak. Bir sürü uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Looser challange ne lan yeni gördüm ahaha http://challonge.com/patihs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 evet lig biraz sıkıntı... eleme yöntemi olmayınca iddiasını kaybedip ilgisini yitirir ve bi daha girmezse X eleman, boka sarıyor. o yüzden bittikçe bo5 şeklinde turnuva yapalım bence, final da bo7 olur. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Borastus said: abi turnuva olayı sansa biraz öyle deckler var ki benim kazanmam olanaksız, tam tersi olarakta bana karşı kazanma şansı olmayan deckler de var. turnuva bitince yayinlayacam tum maclari.. senle olan macim, birak turnuvayi, hs kariyerimin en balli maclarindan biriydi.. bu kadar mi topdeck yapilir bir macta haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sabonis said: Quel-Thul said: oyunda spectate ediyodu birisini geldiğimde, msg attım cvp vermedi, sonra baktım browsing his collection diyo gene cvp vermiyo niye böyle yapıyosun sabo :( sabonis said: haydarina. ben full konsantre oynamıyorum ki. bi yandan film izliyorum. tam oyuna baktığım sırada görmem lazım mesajı yoksa görmüyorum. ha ayrıca şansa farkettim mesaj attığını ama baktığımda offline'dın. sonrasında da buraya yazmışın offline iken, ben napiim cevap vereceğim anda offline isen =) akşam 8-12 arası? tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Abi tabii ki şans da önemli. Tunca ile olan maçımda equilty ya da silence gelmek bilmedi... Ha gelseydi de çok geç kalmış olacaktı. Doğruya doğru. Bi de Tunca'nın ARENCİ'si iyiymiş. Üst üste 2 defa hem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Aceace said: Abi tabii ki şans da önemli. Tunca ile olan maçımda equilty ya da silence gelmek bilmedi... Ha gelseydi de çok geç kalmış olacaktı. Doğruya doğru. Bi de Tunca'nın ARENCİ'si iyiymiş. Üst üste 2 defa hem de :) bunu bir ağlama olarak kabul edebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar