Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tunca'yı boşuna desteklemedik. ama ace'inde hakkını verelim. darısı sabo'nun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 sabonis 2 - 0 spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Tunca iyi gidiyor helal. Videoları izlemek büyük keyif verecek. Edit: losers round 2 da baya hardcore duruyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ben yine kaydetmeyi unuttum :D hani gösteriyordun lan ace? biraz kazma gibi oynadım aslında, iyi ki kaydetmemişim :D 2 maçta 2 tane güzel topdeck geldi. öle müthiş kurtarıcı, gelmese kaybederdim tarzı diil ama işimi baya kolaylaştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ben yeni bi deck yaptım. Marty banlamazsa onla oynayacağım ve video kayıt yapmaya da çalışacağım. Umarım fail olmaz :) Çok keyifli bi deck ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ben tabletten oynuyorum söyleyeyim de kaydetme şansım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Wishmaster said: Ben yeni bi deck yaptım. Marty banlamazsa onla oynayacağım ve video kayıt yapmaya da çalışacağım. Umarım fail olmaz :) Çok keyifli bi deck ya. senin 3 deck neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Marty said: Wishmaster said: Ben yeni bi deck yaptım. Marty banlamazsa onla oynayacağım ve video kayıt yapmaya da çalışacağım. Umarım fail olmaz :) Çok keyifli bi deck ya. senin 3 deck neydi? Warlock,Druid,Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 quel akşama yapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 The real fishmaster be like fishmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Dreagloth vs Larry maçınızı yapın rakibim belli olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok larry ortalıkta, bence hükmen yenmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Geçenlerde gelmişti de sen yoktun o gün de. elense de olur o ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 sabonis said: quel akşama yapak? aksam 11bucuk gibi evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bu sefer aynı hatayı yapmam HUNTER BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Ahah Önceki maçta neyi banladın sen. Ben neyi banlamıştım? Hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 warrioru banlamıştım sanırım, cancerous hunter deckin sayesinde göremedim başka deckini zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Hadi bu haftasonu finallere ulaşalım.. GGOGOOGOGOGOGOGGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Oynayın looğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Borastus 0 - 2 Spyro gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Quel-Thul said: warrioru banlamıştım sanırım, cancerous hunter deckin sayesinde göremedim başka deckini zaten sdf *dürt* 1.5 saat sonra falan evdeyim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 işteyim moruk.. 23:30 evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 wtf.... pazar günü iştesin ve 23.30da evdesin. oh my god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bilendim şu an sana. akşam online ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ahaha bu şekilde çalışıyor olmana üzüldüm ve şaşırdım be. laf soktuk sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar