Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de birkaç akşamdır dışarıdaydım. Haftasonu gelmeden oynarız Larry ile. Adam benim liseden arkadaşım. Beraber deck hazırlıyoruz falan :) spectate ede ede birbirimizin deckleri ezberlemişizdir. İlk turdan eşleşmemiz hoş olmadı pek :D

bana birkaçtır fishmaster deniyor, pis decklerimin namı yürümüş demek. IIII AAAAM MORE THAN A MAAAAN, I AAM MORE THAN A FISH!
Mesaj tarihi:
ben aslında fena dövmüyorum milleti şu anda. belki de en sert döven benimdir. 6 tane 2-0'ım bi tane 0-2'im var.
ama 3 kişi hariç tırt decklerle karşılaştım genelde o yüzden biraz yalandan sert muhtemelen. ayrıca hiç constructed tecrübem yok 7-8 aydır. Rank 13'ün üstüne çıkmadım, sadece arena'da questlerin class'i denk gelmeyince quest için giriyorum işte.
Yalnızca turnuva izlediğim için genel olarak ne durumda nasıl oynamam gerektiğini biliyorum. o yüzden çok fazla ilerleyeceğimi sanmıyorum. practice şart.
Mesaj tarihi:
tunca 2 - masticore 1 güzel maçlardı kaydettim bitince upload ederim
yannız mikrofon açık kalmış ilk 10dk falan nası silebilirim sesleri asd
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

nasıl yendin o kötü deck lerinde legendary oyuncuyu ya, bana patlar şimdi

Banladığın classlar önemli biraz :) biraz da kartların geliş sırasının şans faktörü var. Kötü dediğin decklerle grubumuzdan 10 puanla çıktım :)

edit: mesela bizim bu arkadaş grubumuzda hepimizden daha iyi oynayan, defalarca legend olmuş bi arkadaş daha var. O kötü dediğin murloc deck ile 3. turn'de oyun bitirdim. Ne olduğunu şaşırdı haha
  • Yeni Oluştur...