Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 turnuvaya niye katılmadın en sertini arıyorsan
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 quixef said: Goobye kardes sana da goobye orada niye goobye yaziyomus lan sonra farkettim :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ben de birkaç akşamdır dışarıdaydım. Haftasonu gelmeden oynarız Larry ile. Adam benim liseden arkadaşım. Beraber deck hazırlıyoruz falan :) spectate ede ede birbirimizin deckleri ezberlemişizdir. İlk turdan eşleşmemiz hoş olmadı pek :D bana birkaçtır fishmaster deniyor, pis decklerimin namı yürümüş demek. IIII AAAAM MORE THAN A MAAAAN, I AAM MORE THAN A FISH!
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Seru said: oo tunca vs masticore erken final. mtg'cileri birbirine kırdıracaklar,herşey planlı yapılmış.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Seru said: oo tunca vs masticore erken final. öhöm... Beni ve leriyi birazcık unutmuş olmadın mı?
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Bu arada, ben class'larım aynı kalmak kaydı ile decklerimi değiştirebiliyorum değil mi?
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ben aslında fena dövmüyorum milleti şu anda. belki de en sert döven benimdir. 6 tane 2-0'ım bi tane 0-2'im var. ama 3 kişi hariç tırt decklerle karşılaştım genelde o yüzden biraz yalandan sert muhtemelen. ayrıca hiç constructed tecrübem yok 7-8 aydır. Rank 13'ün üstüne çıkmadım, sadece arena'da questlerin class'i denk gelmeyince quest için giriyorum işte. Yalnızca turnuva izlediğim için genel olarak ne durumda nasıl oynamam gerektiğini biliyorum. o yüzden çok fazla ilerleyeceğimi sanmıyorum. practice şart.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Aynen en sert döven olarak seni görüyorum ben de şu an.
totemic Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 en sert benim valla A2 decklerle oynuyorum.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ben de murloclarla oynuyorum abicim, buraya kadar gelmem bile komik.
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Sabonis herkesi sert dövüyor. Ben sabonisi 2-0 çok sert dövdüm. Bu yüzden en çok sert döven benim.
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tunca 2 - masticore 1 güzel maçlardı kaydettim bitince upload ederim yannız mikrofon açık kalmış ilk 10dk falan nası silebilirim sesleri asd
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Guzeldi , paladin hayal kırıklıgı oldu acilis +6 mana ve ustu 3 kart bittim orada
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Bu oyun rng abi olur öyle.. *grabs popcorn* Wishmaster 2-0 larry Erken final yapcam aceace ile dkslgş
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Tarlalar sürüldü, ekinler ekildi, bavullar taşındı!
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 nasıl yendin o kötü deck lerinde legendary oyuncuyu ya, bana patlar şimdi
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 adam losers'dan yürücek finale taktik yapmış.. bu arada bizde yapalım bu akşam maçı ya. haftasonuna bitirelim şu turnuvayı..
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 dreagloth said: nasıl yendin o kötü deck lerinde legendary oyuncuyu ya, bana patlar şimdi Banladığın classlar önemli biraz :) biraz da kartların geliş sırasının şans faktörü var. Kötü dediğin decklerle grubumuzdan 10 puanla çıktım :) edit: mesela bizim bu arkadaş grubumuzda hepimizden daha iyi oynayan, defalarca legend olmuş bi arkadaş daha var. O kötü dediğin murloc deck ile 3. turn'de oyun bitirdim. Ne olduğunu şaşırdı haha
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ben seninle oynadığım maça bakarım puan önemsiz :)
Öne çıkan mesajlar