Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Liverpool - Beşiktaş | 19 Şubat Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok onlar değil, unibjk icinde de var baya bu tipler.

demba ba eleştiriliyor suan.
maç sonrası adamın biri twit atmış, kötüydün bu gün iyi oynamadın diye, o da cevap vermiş, haftaya 9 numaralı formayı sana vereyim,sen nasıl oynayacaksın diye.

utanamsalar onu linç edecekler şimdi.

dengesiz milletiz, çok kolay ölesiye sevip,çok kolay vazgeçip nefret ediyoruz
Mesaj tarihi:
takımda bilic'in de katkısı var tabii ki. ama tebriklik bir durum yok. liverpool'u elersek veya şampiyon olursak tebriği hak eder. başarı durumunda bile tutucu futbol anlayışı nedeniyle kendini kabul ettirmesi zor.

gayet kötü idare ediyor. stad olmayışı nedeniyle hep bir "ama" denile denile geçen yarıdaki futboldan eser kalmadı. disiplin sıfır.

sahada gördüğüm top kaybetmeden pas yapamayan, kenardan giren oyunculardan sıfır verim alan, o kadar duran topta ne ofansif ne de defansif varlık gösteremeyen, tebrik haketmeyen bir takımdı. bazen kaybedersin ama iyi oynarsın. öyle bir maç değildi.

demba sakattı. eleştirecek maç mı bulamamışlar... cenk de yakın tarihte neden tolga'yı satın aldığımızı hatırlatır. dün o frikikte hatırlatıyordu zaten adam düzgün vuramadı sdfds.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

ya rövanş maçının biletleri bitti mi abi?

passo.com.tr çalışmıyor
dün de girdim bütün kategorilerde koltuk sayısı bulunmamaktadır diyor.
ulan batının bitmesine ihtimal yok.

biz doğu'dan aldık 5 kişi işte 3 gün önceydi sanırım. Biz alırken Doğu da sadece beş blok kaldı diyorlardı. Batı da bolca vardı da oraya bir bakın.
Mesaj tarihi:
Bilic ortalama üstü bir TD ve şampiyon olamadığı takdirde her şekilde gönderilecek, daha doğrusu sözleşmesi uzatılmayacak.

Olamayacağımız içinde sezon sonu efsane TD'ye veda etmeye hazırlanabilirsiniz. Adamın elinde 2 senedir hiçbir başarı yok. Ama yakışıklı ve beresi var. Ayrıca takımla arkadaş gibi takılıyor.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bilic ortalama üstü bir TD ve şampiyon olamadığı takdirde her şekilde gönderilecek, daha doğrusu sözleşmesi uzatılmayacak.

Olamayacağımız içinde sezon sonu efsane TD'ye veda etmeye hazırlanabilirsiniz. Adamın elinde 2 senedir hiçbir başarı yok. Ama yakışıklı ve beresi var. Ayrıca takımla arkadaş gibi takılıyor.

Adam lucescudan beri en iyi topu oynatti, sanki besiktas surekli basarili bir takim adam gelince basarilari kesilmis.
Mesaj tarihi:
Gönderelim tabi abi bize bu yakışır, bize samet aybabalar, hikmet karamanalar falan gider...

Bilinçli olarak 15 senedir BJK izlerim gözlemlerim darkınkiler ile farklı.

Biraz insaflı olun.

Adamın yaptığı transferler bile potansiyel içeriyo.(opare bence hataydı yine de).

Limitli kaynaklar içinde daha iyisini kim yapabilir bilmiyorum?

Ha sergene de inancım tam, o ayrı mesele.Ama biliç miladını doldurmadı
Mesaj tarihi:
Bilic'in sırf oyuncu gelişimine katkısı bile adamı kulüp içinde efsane yapar. Gökhan Töre şu an resmen yıldız statüsünde; Ersan, Veli, İsmail, Cenk, Kerim hepsi potansiyeline ulaştı. Olcay potansiyelinin kat kat üstünde oynuyor. Oğuzhan dışında direkt olumlu etki ettiği futbolcu sayısı çok fazla.

Tek eleştirilecek noktası takımı tek taktiğe mahrum etmesi olabilir, topun gerisinde kalmayı beceremiyor. Bunu Fatih Terim'in dynasty yapan UEFA'yı alan Galatasaray'ı da yapamazdı referans olacaksa.
Mesaj tarihi:
Bilic sayesinde veliyi atibayı olcayı kerimi iyi oyuncular sanıyor millet takım olarak oynamadığın zaman gutiyi simaoyu quaresmayı almeydayıda gördük.

Sen başında digeoya hallendiğimizde fener gidip almasaydı adam gibi bi topçumuz olurdu
Mesaj tarihi:
Bilic'in takıma yaptığı katkılar diye övdüğünüz şeyi Almanya da falan artık standart hocalar bile yapıyor. Tamam ülke futbolu geri olabilir ama yönetimsel olarak kafaca iyi işleyen bir yapı kurulmuşken Bilic gibi modern bir Fatih Terim'e ben katlanamam.

Hocaya laf söyleyince de klasik Samet'ler layık size falan diye de başlamayın. Bilic düşmanı vs. de değilim, sadece artık olmayacağını söylüyorum. Severim, kalırsa da huzursuz olurum ama kötünün iyileri kategorisinde eldekilerden en iyisi olduğunu da reddedemem.

Futbol artık Fatih Terim ikonu adamları kabul etmiyor. Taktik bilgisi maks 3 formasyonla sınırlı ama takımla çok iyi geçiniyor, adeta bir abi ve takımda kardeşlik var teh teh teh.

Futbolda böyle işler geçerli olsaydı Kenny Daglish geldiği seneden beri Liverpool her sene şampiyon olurdu. Rakipler bile adama tapıyordu asdfasd

Artık taktik bilgi birikimini oyuna adapte edemeyen TD'lerin üst seviye futbolda yer bulması imkansız, orta sıralarda kupa hedeflemeyen ama farklı amaçları olan takımları idare etmesi onların maks görev alanı olur. Ya da sikimsonik liglerde bizimki gibi işte şampiyonluğa götürürler ama olamazlar son çeyrekte falan lel

Markus Weinzriel'e (doğru yazdım umarım) dikkat kesin işte, Beşiktaş'ın yarısı bütçesinde ve isimsiz adamlarla herifler Bundesliga da ŞL potası kovalıyor. Hani Schalke, Leverkusen gibi rakiplere karşı direnemeyip tahminen AL potasında bitirecekler ama yazdıkları resmen destan.

Elemanın futbolculuk kariyeri sadece 2. 3. liglerde geçmiş, hiç pro lig görmemiş. Bir ara Bayern almış ama hemen geri yollamış. TD'lik kariyeri futbolu bıraktığı üçünci lig kulübü Regensburg'ta başlamış, 4 sene orayı idara edip Augsburg'a gelmiş. Bu sezon kariyerinde ilk defa birinci ligi, o da Bundesliga'yı düşünün görüyor ve takımının hali ortada. Neden, çünkü bu adam maçın her anında oyunu okuyup ona göre teknik varyasyonlar uygulayabiliyor. Maç alan hoca tanımına bizzat uyuyor.

Totalde baktığımızda Bilic'in artılarını zaten reddedemezsin ama takıma 1 verirken 3 götürüyorsa kusura bakmayın da devam etmesini istemem.

Ayrıca "sanki Beşiktaş şimdiye kadar her sene şampiyon oluyordu da şimdi mi dokunuyor" gibi bir kafa da olamaz. Hani geçmiş tatavasını bırakıyorum. Her sene şampiyon olan veya sonuna kadar rakiplerine kök söktürerek kovalayan bir takımı hayal edip arzulamıyorsa taraftar zaten çıkıp büyüklüktü vs. tatavası yapmasın.

Bilic'in oyun düzeni ve TD'lik anlayışı sadece güzel oyunu vaat ediyor. Şampiyonluk onun kapasitesindeki bir TD ile gelmez, gelemez.
Mesaj tarihi:
Thomas Schaff, Viktor sikimsoniksoyad (werder'in hocası, eski oyuncusuydu zaten asdf), Dieter Hecking, Tayfun Korkut vs. bunlar hepsi Bilic ile aynı yaş aralığında olan ve DÜŞMÜŞ olarak adledilen kulüplerde fazlasıyla başarılı oluyorlar. Hecking'i kenara koy. Onun arkasında VW var asdf

Hele Werder ekonomik krize girmek üzereydi. Küçüldüler feci şekilde, kadro değeri yarı yarıya düştü kaptanlarını bile göndermek zorunda kaldılar. Ama adamlar eldeki leş kadroyla AL kovalıyorlar vs...

Gözünüzün önündeki en iyiyi savunmak tabii normal ama dünyada aynı yaş aralığında ve daha kötü futbolculuk kariyerine sahip 50 kat daha iyilerini görünce insanın bu kadar çok hata yapan ve hatalarından hiçbir şekilde ders almayan bir TD'yi bu kadar körü körüne savunmaları beni hayretler içinde bırakıyor.

Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz derler tamam da aza zaten tamah ede ede üç yıldır bir hal olduk. Bir vites daha atmazsak Beşiktaş taraftarı en az bir kaç yıl daha ağlaya ağlaya bir hal olacak.

edit:

Ha orası Almanya, Bundesliga. Orayla niye kıyaslıyorsun dersin. Bu arada yanlış anlaşılmasın benim tepkim Liverpool'a karşı kazanamadık diye değil. Ligde de haftalardır diyorum. Beşiktaş ligdeki son üç maçını bala göte kazanıyor. Takım sadece takım savunmasını harika yapıyor, hücumda hiçbir üretkenlik yok. Hücum oyuncularının formu Gökhan hariç sürekli düşüşte vs.. vs... ya neyse ne desek boş. Bilic mükemmel hoca ve kızına da Kartal ismini koydu.
Mesaj tarihi:
Metin ali feyyazlı zamanları hatırlamıyorum az bir fark ile kacırdım.O zamandan bu zamana en iyi besiktas bu, Bunu kuran iki adam vardı biri onder ozen digeri bilic birini yolladık digerini de yollayalım 3 sene sonra bu takım dagılsın cöpluge donsun gene evet cok mantıklı.Takımda pislik oyuncu yok , oynarken zevkle oynuyorlar kadro dengeli kac mactır ligde sürekli kazanıyorlar 3 tane ingiliz takımına karsı mac yaptık sanırım 5 mac oldu totalde -1 averajdayız falan sanırım daha ne konusuyonuz bık bık anlamadım.Gs ile Fenerin takımlarına harcadıgının yarısı falan harcanıyor su takıma.Ustune stad yapıyor takım stadsız oynuyor.Zaten stadsız sampiyon olursak dunyada ilk olacak
Mesaj tarihi:
Bugun bilicin rakipleri ismail kartal ve hamza hamzaoğlu, yerine gelmesi düşünülen en büyük aday sergen filan.

Bilic gidince yerine gelicek gelebilecek isimlerin hiçbiri bilicten iyi yada kötü değil,

Ama FB'nin GS'nin kadrosu kağıt üstünde bizden daha iyi olduğu için rakipleri ile arasında ki kalite farkı burdan çıkıyor. Biz kötü kadro ile onlarla baş başa gidiyoruz üstüne üstlük ara transfer döneminde sıçtık bence bu TD başarısıdır.

Bizim önce stad ve ordan gelen parayla adam gibi transferlere ihtiyacımız var. İspanya liginde bi takım değiliz ve barcelona real filan gibi takımlar ile rekabet etmiyoruz.
  • Yeni Oluştur...