ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Selam, Var mı giden? Oldukça eğlenceli oluyor. Aşağıda gittiklerimi listeleyeceğim de içeriğini söylemiyim, spoiler olmasın. Önerileri de bu başlık altında verebiliriz. Gittiklerimi listeleyeyim; 1- TescapeR (7/10) (SUCCESS) http://www.tescaper.com/ 2- Gizemli Ev (6/10) (SUCCESS) http://gizemliev.com/ 3- Escape Lock / Crazy Scientist (8/10) (SUCCESS) http://www.escapelock.com/ Bu hafta da şuna gideceğiz. Başka bir arkadaş grubumuz bitirememiş. http://www.goodlockgames.com/oyunlar/moulin-rouge/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hepsinin içeriğini vs yazarım birazdan. saçma salak neyle uğraştığınızı anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Sebep kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hepsi batsın kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ilk odadan çıkamadın mı? Biz 30 dk harcadık herhalde istrappedde, isimleri vermiyim uzun bi adam vardı Çok eğlenceli valla, gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Kirin kapiyi cikin olm salak misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 aquila sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hehehe, ilk gittiğimiz oyunda kapı kilitli bile değildi. Zaten olay cıkmak değil ya. Son item'i bulmak. Istrapped'i çok övüyolar. Bir ara ona ve Mazeup'a da gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 fotoğraflarde "evden kaçarken" güneş gözlüğü takanları görüp kapadım, lanet olsun böyle gençliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 silent hill 4 room geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 kermit anlat bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bunun korku filmini yapmadılar hala di mi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 The Stanley Parable Edit: Bende PC Game sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Benimde giden arkadaşlarım çok övdü.Yalnız burdan da sormak istiyorum.2 kişi zevkli olur mu?Yoksa ne kadar kalabalık o kadar iyi mi?En doğru soru esasen hatun kişisiyle beraber gitmek mi yoksa başkalarını da yanımıza almak mı ? dalsjdsakda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bizim 5 kişilik bi ekibimiz var, gitmeye başladık vakit buldukça. maze up, exist ve evdenfirar'a gittik. çıkıyoz biz yea eheh. exist korkunçlu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Crazy scientist'e 60 grup girmiş şimdiye kadar. 4'ü çıkmıs. Mutlu olduyduk stati duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Abi bi ara ne oynuyodum bunun oyununu ya ama dandik olanlari degil. Garip isimli bi sitede uc oyun falan vardi bitirine kadar canimiz cikmisti. Kaydedip ertesi gun oynamalar sunlar bunlar. Canlisi sarmaz ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 exist baya iyi iş yapıyo gibi duruyo. müşterileri arasında cem yılmaz bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 exist'in bi güzelliği de şu, diyelim ki sen gittin oynadın, sonra arkadaşlarına söyledin, onlar gittiğinde sen de gidip arkada ekiple beraber kameralardan izleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 odayı kur, saatte 150tl. iyi para var, yakında 1000 tane olur bunlar edit: olmuşlar bile http://www.gercekkacisoyunlari.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 saati 150 olmaz o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 eskişehir'e saati 80'den açsak diye düşündük bi ara da üşendik sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 oo eskisehirde ne acsan gelirim..seviyorum orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 cuma gunu suna gittik arkadasın kuzeni acmıs. begendim ben tavsiye ederim. 5 kisi eglenceli oluyor. https://www.facebook.com/pages/Daire35/747691108658920?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 fiyatlarınıda yazsanız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar