Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bi uyandım ölüyorum, sabah okula nası gidicem :( Ps: alkol değil sıkıntı, gece yemeği fazla kaçırmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hade len, dun gece kafalar kelleydi desene sen suna :) kola ic, yada maden suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bu ilaç bok gibi. Bir kez çok içtikten sonra aldım ama midem sağlam durumdaydı. Hani acaba nasıl lan, belki daha da iyi kalkarım sabah diye aldım. Gece midemin acısıyla uyandım. Deliniyordu resmen. Öly bir acı duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Alkol dışında bir sebeble alındığını ilk defa duyuyorum. İşe yarıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Aşırı yemek yeme sonrası inanılmaz rahatlatıyo, sodadan daha iyi oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 barbu said: bu ilaç bok gibi. Bir kez çok içtikten sonra aldım ama midem sağlam durumdaydı. Hani acaba nasıl lan, belki daha da iyi kalkarım sabah diye aldım. Gece midemin acısıyla uyandım. Deliniyordu resmen. Öly bir acı duymadım hiç. Gece içip yatmayacaksın, sabah uyanır uyanmaz iki tane içeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Gece yatmadan bi tane, sabah kalkınca bi tane. İkisi de işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 alkolun ustune delersiniz midenizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 alkolün üstüne aspirin sıkıntı ya, ertesi sabah neyse de aynı gece içip yatmak bana da mantıksız geliyo. ama aşırı yemek sonrası ay lav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 çok sık kullanmayın şu meredi. zararlı sık kullanınca. ayda max 2 falan olsun benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 olm ilaç niye kullanıyorsun mal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Zehir dozdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bundan içenin pipisi düşüyormuş, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 neutrino said: barbu said: bu ilaç bok gibi. Bir kez çok içtikten sonra aldım ama midem sağlam durumdaydı. Hani acaba nasıl lan, belki daha da iyi kalkarım sabah diye aldım. Gece midemin acısıyla uyandım. Deliniyordu resmen. Öly bir acı duymadım hiç. Gece içip yatmayacaksın, sabah uyanır uyanmaz iki tane içeceksin. valla bir daha silkseler almam. Midem deliniyordu ciddi ciddi. Öyle bir acı yok. Anlatamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sakız çiğnicen abi çok yemek yiyince.1-2 saat sakız çiğne bak nasıl kendine geliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Sakızı da deniyim, açken çiğneyince midem yanıyosa tokken çiğneyince mideyi hızlı boşaltması da olası geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 barbu said: valla bir daha silkseler almam. Midem deliniyordu ciddi ciddi. Öyle bir acı yok. Anlatamam yani. anlatmışsın abi işte, çok acımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Deliniyormuş gibi acımış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yok anlatamadım tam. Anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ANLAYAMAZSINNNN, SANA NE DUYDUĞUMUUUU... Diye bir izel şarkısı giresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yemek sonrası şu bu için bişey diyemicem de içmeceden sonraki sabah yapılacak en mantıklı şey narenciye overload (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Vit c Butun narkotiklerin etkisini temizliyor bunyeden, alkol dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Çivi çiviyi söker. Sabah kalkınca bir ufak bitiriyorum, güne zımba gibi başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 talcid'le alca seltzer'in farkı ne? bana alca seltzer hiç denk gelmedi. hep talcid yutuyorum çiğniyorum çok da severim tadı olsun etkisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 alca seltzer çözünür aspirin. aşırı yeme sonrası mide boşalımını hızlandırıyo. alkol sonrası kandaki bozulmuş dengeleri yerine getiriyo(bu kısmını üfürdüm ama iyi geliyo sdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar