Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

Sıkıntı o değil. Adam gibi oynarsın kaybedersin kimsenin sesi çıkmaz ama sürekli yanlış oynuyorsun. O kadar yanlış iş yapmana rağmen rakip takımlara karşı bol bol pozisyonda buluyorsun; yeteneksizlik ve basiretsizlikten atamayıp puan kaybediyorsun vs...

İnsana bu koyuyor. Adam sadece futbolun en basit doğrularını yapsa şu takım demek ki açık ara şampiyon olacak potansiyele sahip ama gözlerinin önünde harcanıyor. Adamın vizyonu sadece üçüncü olmaya falan yetiyor çünkü, daha ilerisini düşünüp ona göre hareket etmek yok.

Tolgay'ı çıkarması vs. halen rezillik ya. Oğuzhan kötü oynamadı laf yok ama iki aynı tip adamı oyuna alıp; ortadan delerek top taşıyarak rakip defansını bozan tek adamı çıkartıp takımın hücumlarını da kitlemesi vs. resmen ders niteliğinde bir yetoluk.

Şunu Samet yapsa topuğuna sıkarlar ama onun beresi var. Oradan seker.
Sosyal ağlarda paylaş

şenol güneşi hiç sevmiyorum, hocalığına lafım yok ama tam tilki.

haftalarca hakemler de hakemler diye ağlıyor.
sonra kendi oyuncusu kırmızılık tekme atıyor, nerde oldu ne zaman oldu görmedim ki diyor. aleyhte olan her boku şahin gibi kesiyor ama.

alttakine gelirsek, her yenen TD'yi getirmeye kalkarsak işimiz var :D

bana sorarsan yeni stadda 1 sene(yani sözleşmesi bitene kadar artık lütfen 1 TD ile sunu yaşayalım) Biliç. Sonra bakarız yolumuza şampiyon olmazsak
Sosyal ağlarda paylaş

Tilki hoca lazım zaten artık bize, içinde bulunduğu durumun vahametini anlayıp ona göre kararlar verecek adam lazım. Oynadığı kulvarları iyi değerlendirip, dar rotasyonu ona göre şekillendirerek iş yapacak hoca lazım. Şenol Güneş TR standartlarında hepsini fazlasıyla vaat ediyor ve hatta kariyeri boyunca da direkt verdi.

Beşiktaş'ın kurtuluşu olur. Beşiktaş tekrar eski günlerine dönecekse, büyüyecekse önce en az 4 senede iki şampiyonluk tarzı bir başarı yakalaması şart ki onun içinde böyle bir adam gerek.

Preud'homme da sikeni severler yüzünden değil harbi beğendim. Takip ediyorum bizim maçlardan sonra Brugge'ü de adam dört dörtlük hoca resmen eksiği yok. Bize yar etmezler zaten en kötü Avrupa'nın baş altı takımlarından birine TD yaparlar onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...