Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

Tolga'ya bir süredir zaten bayağı tepki vardı. Üstüne sakatlandığında Cenk'in kalede onun tüm sezondaki halinden daha başarılı olması ve gayette iyi götürüyor olması vs. taraftarda yer etti. Döndüğü ilk maçta Bilic'in salaklık edip onu oyuna sürmesi ve onun yüzünden saçma bir gol, gol gelmeden öncede resmen "kendi kaleme attırmak istiyorum" çapındaki 3-4 hatası yüzünden bayağı tepki aldı. Daha golü yemeden önce millet tepki gösteriyordu. Çıkıp kanal tvsinde artistlik vs. yapıyordu.

Hani klasik söylem olacak ama saat 10'da, Liverpool maçından daha pahalıya alınan biletlerle İstanbul'un en boktan yerlerinden birinde ertesi gün iş varken 0'a yakın soğuklukta boktan bir maç izliyorsun. Millet zaten Tolga'ya sinirliyken direkt adama patladılar.

Islıkta sorun yok. Olması gayet normaldi. Sanki ıslıklanan ilk futbolcu. O ekşide yazılan zaten tam oldboyz kafası onu iplemiyorum da Tolga'nın da kendine çeki düzen vermesi için iyi mesaj olmuştur.

Geçen yılda vasat kaleciydi ama çok güven veriyordu. Şimdi güvende vermiyor. İnşallah sakatlanırda kaleye geçemez diyoruz. O kadar kötüyken çıkıp bir de sürekli artistlik yapması vs... Maç sonu yine tüm takım tribüne gitti. Hepsi alkışlandı, kalanlar alkışladı diyelim ki yine stadın yarısından fazlası duruyordu. Tolga direkt içeri giriyor.

Adamlık ayakları buraya kadarmış demek ki.

Bir de maç boyunca yine Karanlık'ın sürekli kale direğinin yanında olması ve onla konuşması... Bitmeyen sakatlığın varsa dönme.

Cenk'in maç öncesi sakatlığı varmış. Ciddi değilmiş ama Tolga'yı sürmüş hemen Bilic, ciddi olmayan sakatlıkta sahaya sürmeyip Cenk'i sakat Tolga'yı sürüyorsun. Mantıklı adam üçüncü kaleciyi sürerdi ama işte mantık yok.

Neyse olan oldu. Tolga'yı ciddi anlamda severdim ama bu sezon yaptıkları, söylemleri, duruşu vs. ciddi anlamda geçen yılın tam tersi oldu. Fazla yerel delikanlı gibi davranıyor ki hiç hoşuma gitmiyor. Vazgeçilmez olduğunu sandı büyük ihtimal bir sezonda ama olmadığı sezon sonu gösterilir.

Yabancı kaleci kesin olarak gelecekmiş. Aranıyor demiştim geçen, birkaç isim geçiyor ama olmaz onlar tahminen bakalım. Almanya'dan getirtmeyi planlıyormuş kulüp oyun kurmayı becerebilen vs...
Sosyal ağlarda paylaş

parası yok beşiktaşın. para olmazsa sene ortası anca açarsınız. sezon sonu geliyor. sözleşme yenilenecek, transferler derken UEFA'nın mali disiplin uygulaması falan artık öyle kafasına göre para da saçamıyor klüpler. daha bunun çatısı, ince işçiliği falan var.

E Avrupa maçlarını da oynatacaksın ön eleme falan. Yani öyle eften püften lig için açılış yapıp sonra UEFA uygun değil raporu verirse bu sefer daha büyük rezalet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...