Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Tokluk hissi de vermiyor ki. Ne işe yarıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Anhora said: Tokluk hissi de vermiyor ki. Ne işe yarıyor bu? Kuru meyveler genelde şekerlenerek kurutuluyor, bu yüzden tam aksine acıktırır. Sadece yulaf ile denerseniz tok tutacaktır. (illa birşey ekleyelim dersen, tarçın, taze meyve yada yumurta tarzı şeyler eklenebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Anladım, sağol bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yulaf hazır sağlıklı değil gibi bir çıkarım mı var orada? Yulaf nasıl bir işlemden geçiyor sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Elma tarcin aban iste yulafin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Sorieno said: Yulaf hazır sağlıklı değil gibi bir çıkarım mı var orada? Yulaf nasıl bir işlemden geçiyor sanıyorsun? Yoo yulafın sağlıklı olduğunu bildiğim için yulaf yiyorum zaten. Müsli olunca değişiyor. Bak kuru meyveleri şekerlendiriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yulaf varken maceraya gerek yok zaten. Aha da; http://forum.paticik.com/read.php?32,6607291,page=88#msg-7940748 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yulaftan yulafa biraz fark var aslında. Doğadan doğalsan eti nestle vs bıdı bıdı. Kimisinde bildiğin dışı bembeyaz olmuş talaş çıkıyo kimisinde daha iri, dışı hafif kahverengi olgun yulaf çıkıyor. En son şu alaaman markayı aldım markette görmüşsünüzdür illaki. Deneyecem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yulaf in ne kadar ezildigiyle alakali o heralde. Lilalif baya kagit kivaminda ince oluyor dogalsan daha kalin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 samaella said: yulaftan yulafa biraz fark var aslında. Doğadan doğalsan eti nestle vs bıdı bıdı. Kimisinde bildiğin dışı bembeyaz olmuş talaş çıkıyo kimisinde daha iri, dışı hafif kahverengi olgun yulaf çıkıyor. En son şu alaaman markayı aldım markette görmüşsünüzdür illaki. Deneyecem bakalım Hahne mi? Benim gördüklerim arasında en iyi değerler onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 dana22 said: gunde bir kadeh sarabin kimseye zarari yoktur.. Şişeden bahsetmiş, kadehi kimse tartışmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 günde bi şişe şarap içenin vücut geliştirmeyi bırak beyin geliştirmeye gitmesi lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yulaf için ultimate tarifi veriyorum, yazın beyler 200ml light süt içinde 100-150 gr yulafı kaynatıyoruz, kaynamaya yakın 1 kaşık böğürtlen ya da ahududu reçeli aroma vermesi açısından. kaseye aldıktan sonra da üstüne azcık blueberry, strawberry, muz vs. kiwiye girişmeyin tatlıyla ekşi pek gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben kaynatmayı ve sütle yemeyi sevmiyorum ya. Bebek maması gibi oluyor, öğürtüyor beni. En iyisi süzme ağırlıklı yoğurtla yemek ve dolapten çıkarttığın gibi yemek. Dondurma gibi oluyor o zaman. İçine de kuruyemiş. Biraz da muz. MMMMMMH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Okudum katılmıyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Tarkandan iyi mi bileceksiniz :) Valla şu şarap+baklava kombosunu ciddiye alıp wod döşeyenler oldu. İnsan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 eee şimdi makarnaya ton balığını abanıyor muyuz? yada tavuk.. tavuk daha iyi tavuk döner olsun yanında ayran var mı, açık. tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ayıplı kelimeler kullandığım için çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 AHAHAHA niye atarlandım bu kadar sadsafas 3 sayfa baktım biri bişey mi dedi sana diye,yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 abi yaklaşık 2 sene sporda yemek yemenin her bişiyini denedim. final kararım bu yönde. hep kandırdılar bizi bıdı bıdılarla. yazık yani gencecik çocukları bunlarla oyalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 http://www.onegreenplanet.org/natural-health/explain-like-im-five-why-is-plant-protein-better-than-animal-protein/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sanssizsansli said: sikimde değil karbonhidratı proteinle yiyeyim mi yemeyeyim mi. yiyin amk, yemeyin diyolarsa da yiyin. çok mühimmiş gibi insanın psikolojisini bozuyorlar. yiyin abanın olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Bulk: İşlenmemiş, şekerli ve unlu olmayan her şeyi ye Cut: Tok tutacak kadar ye Bitti. Kapatın bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 sanssizsansli said: sikimde değil karbonhidratı proteinle yiyeyim mi yemeyeyim mi. yiyin amk, yemeyin diyolarsa da yiyin. çok mühimmiş gibi insanın psikolojisini bozuyorlar. yiyin abanın olay bu. hahah çok samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sanssizsansli said: abi yaklaşık 2 sene sporda yemek yemenin her bişiyini denedim. final kararım bu yönde. hep kandırdılar bizi bıdı bıdılarla. yazık yani gencecik çocukları bunlarla oyalıyorlar. ama abi bugüne bugün bünyenin öğün başına 30gr protein tüketebildiği gibi su götürmez bir bilimsel gerçek var, 30 grdan fazlası yok oluyor havaya karışıyor boşuna yiyorsunuz sdfsdfsf tamam vurmayın sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar