bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 blizzard entertainment kafası olabilir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bilmiyorum ama tuhaf. lan flir ve irnv zaten dumanın ardını görür. nasıl "yok görmesin" yapıosun kafasız ya. onun yerine smoke grenade i kaldır daha iyi sakdşlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Rushta çok büyük sıkıntıydı flir iyi oldu aslında. Çok büyük problem değil, sonuçta dumanın dışında hala normal çalışıyor scopelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 iyi de ben kendimi smoke içine gizleyip flir gol magnum kullanıyordum :| hainler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cheat mode gibiydi bence iyi olmuş flir'e ayar çekilmesi. adam görmeden ölüyoduk herkes flir kullanıyordu. atom bombası koysalar herkesi bi saniyede öldürsek gerçekçi ama kalsın mı diyeceksiniz. önemli olan eğlenceli olması oyunun her şey gerçekçi olacak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 zaten flir'in normal çalışması da gerçekçi değil ki. modeller çıplakmış gibi lamba gibi parlıyor sdfs. iyi olmuş flir noobları daha çok ağlasın ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 aynı haritaya düşmeyelim üzerim bak şlksajdsaşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 df said: cheat mode gibiydi bence iyi olmuş flir'e ayar çekilmesi. adam görmeden ölüyoduk herkes flir kullanıyordu. atom bombası koysalar herkesi bi saniyede öldürsek gerçekçi ama kalsın mı diyeceksiniz. önemli olan eğlenceli olması oyunun her şey gerçekçi olacak diye bir şey yok. mw2 de vardı ben çok seviodum 25 kill alıp (ölmeden tabii) roundu nuke la bitirmeyi :D + ayrıca bf cilerin cod cularla en dalga geçtiği nokta realism değil mi? yok bullet drop vs konusu konuşulmadı mı? o zaman bullet drop da kalksın sıkıo beni öyle ayar fln =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Dworgian said: aynı haritaya düşmeyelim üzerim bak şlksajdsaşlk çok kez düştük zaten aynı serverda oynuyoruz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 haa ne güzel. olm nicklerinizi unutuyorum senin nick ne orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 KainRHeinlein rpg ile heli düşürmek için falan oynuyorum çoğu zaman sdf. ayrıca bi de tankla heli ve uçak düşürmek tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 iyi görürsen ses ediver :) ben geçen gün yerden sniperla 1 atış 2 kişiyi vurdum havadaki heli içinde. en keyif aldığım atış oldu da video yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yeni haritayı sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 betada oynayıp tiksinmiştim buneya diye şangay mangay. geçen xaeninin accountu aldım titanfall oynamak için 60 gb çektim 2 saat oynadım sildim. baktım bu duruyo dedim bi deniym. bf3'ü 500 saat falan oynamıştım. lan ne güzel oyun olmuş ya. bebek gibi bebek ımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Dworgian said: server kıtlığı mı var nedir bizim oynadığımız serverda sürekli 15-20 kişi sırada bu ne abi. edik: yani eskiden de hep sıra oluyodu da 7-8 olurdu. gerçi yakın zamanda 60hz yaptıkları için böyle olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bu 60 30 hz farkı nedir kısaca acıklama yapabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 refresh rate işte, tickrate. oyuncuların server ile arasındaki veri akışı normalin 2 katı, daha akıcı oyun sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 karatan said: Bu 60 30 hz farkı nedir kısaca acıklama yapabilir misiniz 60 a girdiğinde sağ üst köşede sabit veya sık sık kırmızı işaret ısrar ediyorsa o sunucudan çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 karatan said: Bu 60 30 hz farkı nedir kısaca acıklama yapabilir misiniz Çok güzel açıklayan detaylı video https://www.youtube.com/watch?v=SO9aAstXe-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bu 60 30 hz farkı nedir ? https://www.youtube.com/watch?v=SO9aAstXe-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 30 ile 60 hz arasında bildiğin FPS farkı varmış, yeni farkettim ben bunu. Daha akıcı 60hz sunucular kesinlikle. 144hz sunucu denedim ama lagdan oynayamadım. 120'de öyleydi. Bu arada: Aw Yiss! http://www.youtube.com/watch?v=-WbvN7t4_aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Evetttttt.. Büyük daha büyük harita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ohş dragon valley ya. bf4'üm yok ama kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pXJxX-rb5Uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Dragon Valley only sunucularda takılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar