Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cheat mode gibiydi bence iyi olmuş flir'e ayar çekilmesi. adam görmeden ölüyoduk herkes flir kullanıyordu. atom bombası koysalar herkesi bi saniyede öldürsek gerçekçi ama kalsın mı diyeceksiniz.

önemli olan eğlenceli olması oyunun her şey gerçekçi olacak diye bir şey yok.
Mesaj tarihi:
zaten flir'in normal çalışması da gerçekçi değil ki. modeller çıplakmış gibi lamba gibi parlıyor sdfs.
iyi olmuş flir noobları daha çok ağlasın ahaha.
Mesaj tarihi:
df said:

cheat mode gibiydi bence iyi olmuş flir'e ayar çekilmesi. adam görmeden ölüyoduk herkes flir kullanıyordu. atom bombası koysalar herkesi bi saniyede öldürsek gerçekçi ama kalsın mı diyeceksiniz.

önemli olan eğlenceli olması oyunun her şey gerçekçi olacak diye bir şey yok.

mw2 de vardı ben çok seviodum 25 kill alıp (ölmeden tabii) roundu nuke la bitirmeyi :D

+ ayrıca bf cilerin cod cularla en dalga geçtiği nokta realism değil mi? yok bullet drop vs konusu konuşulmadı mı?

o zaman bullet drop da kalksın sıkıo beni öyle ayar fln =))
Mesaj tarihi:
betada oynayıp tiksinmiştim buneya diye şangay mangay. geçen xaeninin accountu aldım titanfall oynamak için 60 gb çektim 2 saat oynadım sildim. baktım bu duruyo dedim bi deniym. bf3'ü 500 saat falan oynamıştım. lan ne güzel oyun olmuş ya. bebek gibi bebek ımmm
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

server kıtlığı mı var nedir bizim oynadığımız serverda sürekli 15-20 kişi sırada bu ne abi.

edik: yani eskiden de hep sıra oluyodu da 7-8 olurdu. gerçi yakın zamanda 60hz yaptıkları için böyle olmuş olabilir.
Mesaj tarihi:
30 ile 60 hz arasında bildiğin FPS farkı varmış, yeni farkettim ben bunu. Daha akıcı 60hz sunucular kesinlikle. 144hz sunucu denedim ama lagdan oynayamadım. 120'de öyleydi.

Bu arada: Aw Yiss!

http://www.youtube.com/watch?v=-WbvN7t4_aw
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...