k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 evet abi oyun şu an çok nefis. roadkill için suav kullanabilirsin hem zevkli hem hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bow falan ne ya. ben çoğu classı ilk silahıyla oynuyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 4 gizli assignmentın şeyi işte phantom bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bende bf 4 almayı düşünürken hardline gördüm hangisini almak mantıklı ? bide geç almanın fazla dezavantajı varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Hardline infantry ağırlıklı ve oldukça zevkli ancak dice'ın bf4 releasta ki failleri sonrasında ki failleri yüzünden ve hardline ın fiyat olarak aç gözlülügü üzerine millet boykot edip pek almadı hardline ı. Şuan serverlar da baya az pc de. Konsol da dolu sayılır. Pc içinse bf4 almak mantıklı yani. Geç almanın bir dezavantajı yok baya aktif oyuncusu var olarak devam ediyor, yüksek level oyuncunun da düşük level a bir üstünlügü yok skill i iyi olan yürür yani olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hardline betada oynamistim ben fena degildi ama bf4 modu yani anca, standalone oyun diye kakalamalari tam bir EA kafasi. bf4 gayet guzel dolu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 pc de bf4 20katı peak atıyor http://bf4stats.com/ http://bfhstats.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ben bi ara tam alıcaktım bf4ü indirim bitmiş vazgeçtim cs:go abanıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Edriel said: Hardline infantry ağırlıklı ve oldukça zevkli ancak dice'ın bf4 releasta ki failleri sonrasında ki failleri yüzünden ve hardline ın fiyat olarak aç gözlülügü üzerine millet boykot edip pek almadı hardline ı. Şuan serverlar da baya az pc de. Konsol da dolu sayılır. Pc içinse bf4 almak mantıklı yani. Geç almanın bir dezavantajı yok baya aktif oyuncusu var olarak devam ediyor, yüksek level oyuncunun da düşük level a bir üstünlügü yok skill i iyi olan yürür yani olay bu. 40-50 saatim vardır en fazla bf4 de ama son dediğine katılmıyorum. bence açılan her yeni silah ve silah eklentileri dengeleri bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Jeeztro said: Edriel said: Hardline infantry ağırlıklı ve oldukça zevkli ancak dice'ın bf4 releasta ki failleri sonrasında ki failleri yüzünden ve hardline ın fiyat olarak aç gözlülügü üzerine millet boykot edip pek almadı hardline ı. Şuan serverlar da baya az pc de. Konsol da dolu sayılır. Pc içinse bf4 almak mantıklı yani. Geç almanın bir dezavantajı yok baya aktif oyuncusu var olarak devam ediyor, yüksek level oyuncunun da düşük level a bir üstünlügü yok skill i iyi olan yürür yani olay bu. 40-50 saatim vardır en fazla bf4 de ama son dediğine katılmıyorum. bence açılan her yeni silah ve silah eklentileri dengeleri bozabiliyor. Su tabancası ile oynasan aynı. BF4 ölme öldürme kısırlığında bir oyun değil. Hedefler önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Hedefleri patates ekerek elde ediyosun zaten :DDDDD Vanilla var bende şu anda, expansionları almaya gerek var mı? Vanilla mapler de oynanıyor mu bol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ben geçen ay aldım oyunu , açılıyo bi şekilde cok problem degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Civcivhead said: Hedefleri patates ekerek elde ediyosun zaten :DDDDD Vanilla var bende şu anda, expansionları almaya gerek var mı? Vanilla mapler de oynanıyor mu bol? Bir yıl daha BF4 devam edecek. BF5 2016 noelinde. Ekler güzel. Sık sık takip et. Bir iki defa neredeyse bedavaya verdiler origin üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 geri mi dönsem şu oyuna bak şimdi canım çekmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ben her geri dönüşümde "çok güzel oyun yaa" diyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Civcivhead said: Hedefleri patates ekerek elde ediyosun zaten :DDDDD Vanilla var bende şu anda, expansionları almaya gerek var mı? Vanilla mapler de oynanıyor mu bol? En çok vanilla server'ı var. O yönden zerre sıkıntı yok. Expansionlara doğru düzgün indirim yapmadılar almadım, tekil dlc'ler de alınmaz da o fiyata. Kaldı ki tekil dlc alsan vanilla + dlc'li map neredeyse yok. Serverlar şöyle: 1. Vanilla 2. Tekil DLC 3. Tüm DLC'ler Map istiyorsan premium membership alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 all in one 25 dolardı, gene yaparlar 3-4 ay içinde aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 oyuna giremiyorum, punkbuster kickledi diyip duruyo. update filan mi lazim, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 busted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 offf cok heyecanliymis lan oyun, unutmusum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 aquila said: oyuna giremiyorum, punkbuster kickledi diyip duruyo. update filan mi lazim, nedir? banada aynisi olmustu punk busteri registry'den silip son versiyonunu yuklemek zorunda kalmistim netten aratirsan bulursun 1-2 tane ayari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Şu oyuna derhal skille göre matchmaking olayı gelmesi lazım. Hardcore üst üste 4 oyunda dünyanın en kötü oyuncularına denk geldim karşı taraf ezdi geçti. CoD oyuncuları mı sardı Battlefield'ı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 böyle çok kafa kafaya giden maçları kıl payı kazanmak çok zevkli oluyor tamam da diğer türlü hırs yapmak saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Top kek, dün oyunu alayım dedim, keko gibi gidip oyun + premium bundle yerine yalnızca premium upgrade'ini almışım ki ikisi de aynı fiyat, supporta girip yazdım böyle böyle diye, adam refund etti üstüne %15 indirim kodu verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 BF4 te tabi silahlar ard arda progressle açıldığından fark var yani de öyle göz ardı ettim onu çok kısa zamanda iyi sayılacak silahları açabildiğin için. Ama bir perk/talent sistemi falan yok yani level ile alakalı. Civcivhead said: Vanilla var bende şu anda, expansionları almaya gerek var mı? Vanilla mapler de oynanıyor mu bol? Diğer 4 dlc yi toplasan anca vanilla serverları kadar doluluk vardır. Yani vanilla mapleri baya bol oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar