Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 adamın evinde ısıtma sistemi yok demek ki ne kasmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 mulgear6 said: ağda eritir gibi neden bildigimi bunu bilmiyorum ama bu yönteme bir ad veriliyordu. "bir şey" şeklinde pişirme deniliyor. unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 şorbe gibi bişeyler diyiceğim geliyo da gelemedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 benmari işte. 3 kere söylendi topikte. yaptım oldu. yiyceğim kadarını cam çorba kasesine koydum. kaseyi tencerenin içine. tencereyede kaynar su koydum çorba kasesinin içine girmeyecek kadar. birazda kedi dili vardı ondan ufaladım içine. ocağın altını açıp kaynamaya bıraktım. tam krem kıvamına geldi. ama kasenin dibindeki çikolata çok sıcaktı içimi yaktı dibini yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 benmari dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dendiyse dendi banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 daha çikolata yemem 2-3 ay miğdem bulandı dibi sıcak olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 stormeagle said: mulgear6 said: ağda eritir gibi neden bildigimi bunu bilmiyorum ama bu yönteme bir ad veriliyordu. "bir şey" şeklinde pişirme deniliyor. unuttum karamelize panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 karamelize seker eritme demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ASDSJALŞDKALFJAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Sıcak suya koyup bekleyeceksin. Ekstra ısıtmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya bilip bilmeden konuşuyosunuz. benmari diyoruz burda. tabiki açacaksın ocağın altını. yoksa gelirmi krem kıvamına. said: Benmari Usulü eritme nasıl yapılır, tarifi Bain Marie yani bizdeki okunuşuyla benmari eritmek ya da pişirmek istediğimiz şeyleri içinde bulunduğu kabı su dolu başka bir kap içine oturtularak ve suyu ısıtarak yavaşça eritilmesidir ya da pişirilmesidir. Isıya dayanıklı bir kabı yarısına kadar suyla dolduralım. Kabın içine daha küçük bir kap koyalım. İçine eritmek istediğimiz malzemeyi koyalım altını yakalım ve öylece eritelim. Arada sırada karıştırmayı unutmayın. ha sonra bekliyceksin soğusun. kasenin üstündekiler soğuk kalıyor ama dibindekiler sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fistan said: benmari dendi benmari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ben benmari dememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mal said: ya bilip bilmeden konuşuyosunuz. benmari diyoruz burda. tabiki açacaksın ocağın altını. yoksa gelirmi krem kıvamına. said: Benmari Usulü eritme nasıl yapılır, tarifi Bain Marie yani bizdeki okunuşuyla benmari eritmek ya da pişirmek istediğimiz şeyleri içinde bulunduğu kabı su dolu başka bir kap içine oturtularak ve suyu ısıtarak yavaşça eritilmesidir ya da pişirilmesidir. Isıya dayanıklı bir kabı yarısına kadar suyla dolduralım. Kabın içine daha küçük bir kap koyalım. İçine eritmek istediğimiz malzemeyi koyalım altını yakalım ve öylece eritelim. Arada sırada karıştırmayı unutmayın. ha sonra bekliyceksin soğusun. kasenin üstündekiler soğuk kalıyor ama dibindekiler sıcak. Iyi de bu bildigin kalip cikolata eritmek icin. Nutella acmak icin su kaynatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 iyide ben tam akışkan olmasını istiyorum belki? ayrıca plastik kutuda şokella. ve sadece suya koysan 1saat beklersin. sabah sabah niye bana davranışlarımı sorgulattırıyosun. herşeyin vardır bikaç sebebi. benmari yaptım işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 apışarana koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bain Marie ile erit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 marie olur helga olur ursula olur..hepsinde erir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Akhlaur said: Kalbine yakın tut ;). bence harika bir insansın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Benmari deyince adam anlamıyor, anladığı şekilde soylesenize:kardeş demligin içine kutusuyla koy, çay hazır olunca sokellada hazır olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hangi adam anlamıyor? hayır bana diyosan bu topikte benmari lafını eden ilk kişi benim. benden öğrendiniz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Hay benmarianiza koim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Koymayın şu nutellayı buzdolabına falan ya. Sibiryada yaşamıyorsanız tezgah ısısı iyidir ona. Yok soğuksa koyun salonda fln dursun. Isı verince dağıtıo kendini şekerlenio en güzeli tezgah ısısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar