Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabistan lel ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam
eylül yada en geç yıl sonuna kadar arabistan'ın riyadh ve cidde şehirlerindeyim gibi var mıdır daha önce giden eden falan ?
bi kaç tane blog falan buldum okudum çok meh çıktı bide büyükelçi bişiler saçmalamış onu okumadım.
Mesaj tarihi:
İlkokul 2 ve 3.ü sınıf boyunca Medine'de yaşamıştım. Hatırladığım kadarıyla Cidde oldukça gelişmiş bir şehirdi. Suudi Arabistan'ın en rahat şehri olabilir, bayanlar başı açık gezebiliyor.
Mesaj tarihi:
o kadın olayına falan baktım tek başlarına sokağa çıkamıyorlar araba kullanamıyorlar falan eyw.

benim gideceğim yerde compound tarzı yerlere erişim var (pasaportla giriliyor içerde amerikan ingilizler falan filan var işte)

tek merak ettiklerim şu an internet bağlantısı nasıl çok mu boktandır bide yemek olayı önemli gibide baya meksika restoranı varmış ordan kurtarır gibi :3
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Riyadh'da geçenlerde (mayıs başlarında) bi polis patrol'üne ateş açılmıştı, bi polisi öldürmüşlerdi. Ondan önce de (Nisan ortalarında) 2 polisi öldürmüşlerdi

suudilere pek bulaşmamak faydalı olur heycan aramıyorsan
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Suudlulardan uzak duracaksin alayi pislik zaten(tartisma itiraz 100% haksizsin gerek yok)
Her cuma namazi cami bombalaniyo falan patiden adam cikti santiyede bire ehueh
  • Yeni Oluştur...