Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 xaty said: Küçükçiftlikparktaki etkinlikte speeddating varmış, çadır kuruyolarmış. ilgilenenlere duyurulur erkeklerin hepsi çadırını yanında götürür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seele said: Dworgian said: Seele said: su kadinlara verdigin parayi bize harcasaydin cok iyi arkadasliklar kurabilirdik. almadım abi :D teklif ederken tek taş aldım da onu da harvey nichols dan almadım tabii sakdljsakl sen feyzli bir abiye benziyorsun. 14 subatta ne yapacaksin. Biz bu yıl ev kolileyip evde yemek şarap yapacağız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 iyide kardes ne alacksin hedeya olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seele said: samaella said: yok be abi tamame kız beklenti günü gene senin planin nedir kameraci. ne biliyim evli olarak ilk sevgili günüm, cnbce falan izleriz heral :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Alla alla forumun yarısı evlenmiş fakat bana hiç davetiye gelmedi yaa bu postacılar tam işgüzar arkadaş. Kim bilir nereye attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seele said: iyide kardes ne alacksin hedeya olarak. He yazdıydım geçen sayfalarda. Kolye yaptırıyorum. Kişiye özel ve el yapımı olduğu için azcık tuzlu tuttu tabii hani söyliyim. Taaa yılbaşı için düşünmüştüm yetişmedi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Masakari said: Alla alla forumun yarısı evlenmiş fakat bana hiç davetiye gelmedi yaa bu postacılar tam işgüzar arkadaş. Kim bilir nereye attılar. Düşün kaç çeyrek altın kardasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 biz aldik mi kulce aliriz kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 axedice said: BabacumMostors said: kapitalizmin itelemesi Sene 2015 hala captain obvious argümanları 8-) Kadınların hoşuna gidiyor böyle şeyler plain&simple. hepsinin hoşuna gitmiyor, ha adama da bağlı işi şartlı reflekse bağlamış sa tabii ki de kadın bekler, sen senenin her günü daha ufak şeyler yaparsan "14 şubat gelse" diye beklemez kadın yada ben yine gidip 14 şubat vs geyiklerini sevmeyen birine denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 14 şubat gereksiz ya sakın hediye alma falan derse sevgiliniz gidin alın direk. lvl 100 trap atıyorlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seele said: xaty said: Küçükçiftlikparktaki etkinlikte speeddating varmış, çadır kuruyolarmış. ilgilenenlere duyurulur bana bunlarla gelin gercekten. o dedigin davsan sexi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bu arada var burda bir kac kuyumcu ensesi kalin arkadas..ne zaman sevgililer gunu haftasi gelir gibi olsa elemanlar araba bakmaya gidiyor yurtdisina.vergi yok karisan gorusen yok..o aldigin zimbirtilar harbiden degerli tas mi bakabilecegin bir yer bile yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 olmadi isimizi sansa birakiriz.. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 xaty said: sevgililer gününe yalnız girmeyin diye sevgililer günü öncesi de speeddating partileri olmuş, belki bu gece de vardır bir yerlerde. Olm adres verin, lokasyon atın nerede bu partiler?Googleladım ama bulamadım. Bilen varsa yeşillendir büyük sevaba geçer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü 14 şubatta, ben de bu yıl bekarım. Bir sap daha bulursak süper olacak. http://gifrific.com/wp-content/uploads/2014/01/Roxbury-Brothers-Jim-Carrey-Head-Dance.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 xaty said: sevgililer gününe yalnız girmeyin diye sevgililer günü öncesi de speeddating partileri olmuş, belki bu gece de vardır bir yerlerde. link yok mu link. ben de "bi arkadaş"ın evinde geçiricem bakalım. ahanda link burda http://www.biletix.com/etkinlik/SZK01/TURKIYE/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 BabacumMostors said: hepsinin hoşuna gitmiyor, ha adama da bağlı işi şartlı reflekse bağlamış sa tabii ki de kadın bekler, sen senenin her günü daha ufak şeyler yaparsan "14 şubat gelse" diye beklemez kadın yada ben yine gidip 14 şubat vs geyiklerini sevmeyen birine denk geldim Ya uç örneklere takılma zaten, vasat insanların vasati ilişkileriyle ne işin olur senin. Ama klasik bütün kadınlar özel hissetmekten hoşlanır mevzuu var burda. Aaa niye sevgililer gününde bişey yapmadı diye üzülmeyebilir, ama yapmacık olmayan ek bi jestin her türlü hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Zippo mu saat mi, hizli soru hizli cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 http://jzool-prd.s3.amazonaws.com/img/14998/m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 saat cunku icinde at var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 axedice said: http://jzool-prd.s3.amazonaws.com/img/14998/m.jpg Ben sigara icmiyorum abi bu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Sukru yine tam bir kalb hirsizi, mantigiyla cozdu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Zippoyu çayın altını yakmak için mi soruyorsun bre gafil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Abi o zippo 2 tane, biri islevsiz kalcak. Ikimiz de sigara iciyo olsak ManTiqLi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 off beklenilen topik abi Allahını seven bi hediye önersin. aklım durdu bu aralar tamamen işe gömüldüm aklıma bişi gelmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar