KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 BabacumMostors said: abi.. neden sevgililerinize doğum günü haricinde yılın bir günü böyle "özel" bir şey yapıyorsunuz? yani yılın diğer günlerinde napıyorsunuz? sevgililik müessesini ve sevgili olmayı ben yanlış mı biliyorum? bu tek taraflı bir şey değil ki panpa. birlikte yapılan bir şey. doğum gününden veya herhangi bir günde yapılandan farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 wastyrx said: BabacumMostors said: abi.. neden sevgililerinize doğum günü haricinde yılın bir günü böyle "özel" bir şey yapıyorsunuz? yani yılın diğer günlerinde napıyorsunuz? sevgililik müessesini ve sevgili olmayı ben yanlış mı biliyorum? Çay yapıyorum ben mmmppphhhhh bana da yaaaap :) <3<3<3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yok be abi tamame kız beklenti günü gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 KuddusiMavra said: BabacumMostors said: abi.. neden sevgililerinize doğum günü haricinde yılın bir günü böyle "özel" bir şey yapıyorsunuz? yani yılın diğer günlerinde napıyorsunuz? sevgililik müessesini ve sevgili olmayı ben yanlış mı biliyorum? bu tek taraflı bir şey değil ki panpa. birlikte yapılan bir şey. doğum gününden veya herhangi bir günde yapılandan farkı bu. abi daha iy idiyorsun hergün kıarşılıklı bir şey paylaşmıyor musunuz? hani küçük bir sohbet, birbirini dinlemek hani birbirinizi güzel hissettirecek, bir iltifat bile olur, sevgililer günü,i anneler günü babalar günü vs bunlar bildiğin kapitalizmin itelemesi beliyor bana. hani doğum günü kişiye özel olduğu için kutlamayı tercih ediyorum insan hayatında bir kere doğpuyor ve bunun yıl dönümü oluyor aynı şekilde evililk yıl dönümü de ama bu diğer günler toptan fiyatına perakende özel günler hep ha bugünleri dört gözle bekleyen bir esnaf olsam bugünleri dört gözle beklerdim ama sonuç aynı hai para kaznaıyor olsam bile saçma sapan bir günden ekmeğimi çıakrıyor olurum, ne itelersen kâr ticarette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 haklısın. kapitalizmin icat ettiği bir şey işte. zaten ne mutlu diğer günlerde de sevdikleriyle mutlu mesut olabilenlere. aynı kapitalizm öyle bir sıkıyor ki insanları, gündelik koşuşturmaca içerisinde çoğu insan sevdikleri ile istedikleri şekilde vakit geçiremiyor. sevgililer gününde de her ne kadar amaç kapitalizmin bu sayede milyarlarca dolarlık bir ekonomi yaratması ise de insanlar o gün en azından birlikte bir şeyler yapabiliyorlarsa bunu da anlayışla karşılamak lazım. bir çeşit şartlı refleks gibi, ben de eskiden çok yanlış buluyordum günleri sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, vs. şeklinde ayırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 kapitalist şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 pirlantacilar haftasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 COŞKUN DEMİR!!!! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 harvey nichols sms atıp duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 samaella said: yok be abi tamame kız beklenti günü gene senin planin nedir kameraci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Dworgian said: harvey nichols sms atıp duruo ne diyor gel gel mi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 BabacumMostors said: kapitalizmin itelemesi Sene 2015 hala captain obvious argümanları 8-) Kadınların hoşuna gidiyor böyle şeyler plain&simple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 dana22 said: Dworgian said: harvey nichols sms atıp duruo ne diyor gel gel mi yapiyor PIRLANTADA %50 + %20 İNDİRRİEEEAAAAAAAAA dio sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 dusun ne kadar gecirdiklerini yani..% 2000 pahali satip % 70 indirdik diyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 %70 mi sence o indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 dana22 said: dusun ne kadar gecirdiklerini yani..% 2000 pahali satip % 70 indirdik diyorlar iste. aynen ya. edit: ha gerçi indirim %70 değil tabii klasjdasklj %60 sanırım %100 den 50 indirince 50 kalıo onun %20 si de 10 edio işte gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Dworgian said: dana22 said: Dworgian said: harvey nichols sms atıp duruo ne diyor gel gel mi yapiyor PIRLANTADA %50 + %20 İNDİRRİEEEAAAAAAAAA dio sağolsun. su kadinlara verdigin parayi bize harcasaydin cok iyi arkadasliklar kurabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 KuddusiMavra said: gençler... az önce gördüm. İTÜ Maçka'da Havuzbaşı Restaurant'ta Coşkun Demir'in söyleyeceği limitsiz içkili+yemekli bir Sevgililer Günü organizasyonu var. Kişi başı 90 TL. Sevgilisi ile 14 Şubat'ta dışarıda yemek+içmek+eğlenmek isteyen arkadaşlara öneririm. Bunun dışında ortalama bşr eğlence yerinde program fiyatları kişi başı 200 Lira civarı. oo coşkun demir hiç kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 KuddusiMavra said: gençler... az önce gördüm. İTÜ Maçka'da Havuzbaşı Restaurant'ta Coşkun Demir'in söyleyeceği limitsiz içkili+yemekli bir Sevgililer Günü organizasyonu var. Kişi başı 90 TL. Sevgilisi ile 14 Şubat'ta dışarıda yemek+içmek+eğlenmek isteyen arkadaşlara öneririm. Bunun dışında ortalama bşr eğlence yerinde program fiyatları kişi başı 200 Lira civarı. 200'e yok abi :D baya sordum. 225'e buldum en son bir yerde. baya da güzel ünlü yer. isim vermiyorum o da bitecek. amk sanki beleş. hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seele said: su kadinlara verdigin parayi bize harcasaydin cok iyi arkadasliklar kurabilirdik. almadım abi :D teklif ederken tek taş aldım da onu da harvey nichols dan almadım tabii sakdljsakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Küçükçiftlikparktaki etkinlikte speeddating varmış, çadır kuruyolarmış. ilgilenenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 eyw zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 xaty said: Küçükçiftlikparktaki etkinlikte speeddating varmış, çadır kuruyolarmış. ilgilenenlere duyurulur bana bunlarla gelin gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Dworgian said: Seele said: su kadinlara verdigin parayi bize harcasaydin cok iyi arkadasliklar kurabilirdik. almadım abi :D teklif ederken tek taş aldım da onu da harvey nichols dan almadım tabii sakdljsakl sen feyzli bir abiye benziyorsun. 14 subatta ne yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 sevgililer gününe yalnız girmeyin diye sevgililer günü öncesi de speeddating partileri olmuş, belki bu gece de vardır bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar