Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 2015 için bir 14 şubat topiki bulamadım hazır ihtiyacımda var ben açayım bari dedim. Fikir önerilerinizi bekliyorum beyler , evli olarak gireceğim ilk 14 şubat güzel bişiler ayarlamayı planlıyodum ama aklıma hiç güzel fikir gelmedi. Sizden çalarım umuduyla buraya attım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Tinte gidip waffle yiyeceğim ben, sonra da eve giderim herhalde çok kasmaya gerek yok be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bende ücretli pron üyeliği alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 şubat maaşımı basıp sevgilime bir kamyon dolusu gül alıp kağısına yığacam sonra gülleri teker teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 14 şubat ne abi lise nikahı mı kıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 zippo çakmak alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yaaa şimdi burayı okursa fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 nasır kremi alcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Başlığı damsız girilmez olarak değiştirmeyi düşünmedim degil. Oğlum 14 şubat lan sevgililer günü ilk defa evli giriyoruz heralde bişi yapıcaz emenike daha ne olsun , 4 gün var koca senede 361 gün rahatım. Yıl başı sevgililer günü doğum günü evlilik yıldönümü , bunlarda bişi yapmamak bence saçma zaten ki hiç hatuna ayıp kısmına girmiyorum ben bile kutlamak isterim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 eşin, 361 gün rahatım dediğini görmesin. asıl ayıp o olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Dimi , o da baya ayıp olmuş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sucuklu yumurta yap yatağına götür sabah kalkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 amazona bak abi fikir verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Yılda 4 gün eşime süprüz yapayım diye düşünüyorsan zaten boşasın seni kızcağız...,,,,,..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 mesela git bir kindle pw al ..icine romantik bir siir kitabi yukle..en vurucu siirini ac ortalikta birak..mahsuscuktan bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 kitap kokmayan kitap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 4 yine iyiymis ..ben aklima geldiginden gidip 5-6 sey alip toptan veriyorum ya nasilsa unuturum ben onemli gunleri al sen sec ac diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi.. 361 gün ne yapıyorsun? 365 gün değer verdiğini gösterebiliyorsan zaten sevgililer günü falan tatava oluyor, ayda bir çiçek almak,yıl içinde arada küçük küçük sürprizler yapmak çok zor değil hani ki gerçekten küçük sürprizler "mesaiye kalıyorum" deyip pastaneden alacğaın iki ekler (veya ufak tatlı olarak ne seviyorsa) eve erken gitmek bile güzel bir sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 tam bir baltasin abi, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 mithat başlığı ve yazdıklarını nişanlıma okuttum. ''ben böyle olmayacağım hayatım merak etme'' dedim boynuma sarıldı seni seviyorum dedi. saol teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bende pronhub HD kalitesine akıcam foreveralone.jpg BabacumMostors said: şubat maaşımı basıp sevgilime bir kamyon dolusu gül alıp kağısına yığacam sonra gülleri teker teker ne müsrifsin diyip güllerden reçel yaparsa bas nihahı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sigara, şarap, hoş bir hatun ve http://babylon.com.tr/images/event/d8c2b09e55874bbabfff6e3b8a6b51fd/huge.png :kıps: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 14 şubatın cumartesiye gelmesi tam bir götlük dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oo narkotik olsam kapida beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Red said: 14 şubatın cumartesiye gelmesi tam bir götlük dsfds hem de ne götlük. evde battaniyenin altına girip ertesi güne kadar çıkmamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar