4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Adamı bizim ajansa işe aldık. Umarım birşeyler biliyordur? Front-End biliyorumuş. Öyle söyledi onun yalancısıyım. Kendisini yakından tanıyanlar, gerçek yüzünü anlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 fm de 10 yıldır takımını 1. lige çıkaramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 şaka mı bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 futbol bilmeyen adamın ajans da işi olamaz. Not aldım bunu. yoo gerçek neden şaka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 front endin ne olduğunu tanımlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 En son calistigi yerden para isteyince "sen bize para vercen" cevabiyla karsilasmisti. Sizinki mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bizde ilk başta üstüne para alacağız zaten. Bakarız bi duruma göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sizin işyerini anlat biraz. kermit'e layık mısınız karar verelim sdfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bizim iş yeri güzel. Kızlar alkoller geniş gevşek ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 e o zaman birşey bilmese de olur sanki? sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aga adam burda yaptiriyordu isleri sdfsdaf. yapar heralde yoksa destek oluruz yani ögrenir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 @arcane burada kızlar bilmeyenlere teklif etmiyor. biz buradan soracağız, o gidip size soracak. Sonra ben buradan cevap vereceğim. Olmadı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sen direkt cevap ver o zaman bizi karıştırma. ama işte hep kızlarla meşgulsünüz anladığım kadarıyla sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kermit sarhoş adamdı. rakı reklamının yüzü kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 arcane said: sizin işyerini anlat biraz. kermit'e layık mısınız karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 emekli maaşı bağladılar az önce bana beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Esh said: En son calistigi yerden para isteyince "sen bize para vercen" cevabiyla karsilasmisti. Sizinki mi o? çalıştığım yer değil lan orası frelance iş yaptığım mal bi firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ekmek yediğin yeri aşağılama lan. günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 adamlara ibneyse ben napayım köpek gibi günde 2 kere arıyolardı zaten "paranı gönderiyoz işimiz acil eheheh" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 İşverenine köpek diyor 4ever, yanlış ata oynadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4Ever said: Adamı bizim ajansa işe aldık. Eyvah,Geçmiş Olsun... Ben Bu Adamla(!) Çalıştım... Süper Tamam Yaparız Dedi,Sonra İcraate Gelince Sıfır...Dil De Pabuç Kadar...Anca Laf Ebeliği,başka Bişeyden Anlamaz... Allah Kurtarsın Ne Diyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ehuehu sayeroz :D kermit'den taso aldıydım, sahte çıktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ''Keslan lan''ı çok kullanıyormu gerçek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ya simdi bisey dicem ama... sdf neyse demiyorum. kermit OP cok bik bik ederse goruselim. Ucuza birakirim elimdeki bilgileri. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bizim bi tasarım işi vardı sattığımız ürünle ilgili, yaparız hallederim uyguna dedi. 2 hafta tek bir taslak bile hazırlamadı parasını da isteyip durdu. geçmiş olsun kardeş almadan önce bi sorsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar