Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heves ettim hehehehe

barbu

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Bana da mekan söyleyin. Böyle kaliteli restaurant filan olsun. romantik filan. Canlı müzik olsun ya da bir atraksiyon. Üstüne yemekleri de güzel olsun.

Para haliyle yüksek olacaktır ama 2 kişi 250'ye çıkabilsem ok deriz mecburen..

yukarıda yazdığım yerlerde canlı müzik yok. güzel manzara + güzel yemek var. totalde 200 den aşağı çıkman pek mümkün değil şişe içki açtırırsan
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

barbu said:

Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf.

neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler?

Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme.

ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :(

leb-i derya (taksim) (mümkünse cam kenarı ayırt) - yemekleri güzel, menü çok çeşitli değil. tepeden boğaz manzarası

chilai (bebek) - yemeklerinden 1 2 tanesini yedim ama feci lezzetliydi yediğim et mesela. menüsü zengin. direk deniz kenarı

kısa sürede aklıma gelen 2 bunlar

abi restaurant biliyorum zaten, geçenlerde baya araştırdım. Hatta gidip denedim çoğunu. ama işte böyle canlı müzikli. Özel programlı yerler değil çoğu bunların. Lavicert var mesela. Boğaz dibi, yemekleri fena değil. Canlı müzik vs var ya da dj ama işte 300TL kişi başı demişler. BSG demek istiyorum.

300TL'den iki kişi 600TL. bir yemeğe 600tl vereceğime 600tl ye hayvan gibi bir hediye alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Tek yaşıyorsan eve çağır yemeği de kendin yap, ailenle yaşıyorsan kıza git. Oda ailesiyle yaşıyorsa zaten dünyanın en saçma günü boşver bi papatya al gitsin sonra pes oynayın

ya bunu en de düşündüm ama işte hiç 14 şubatta para bayılıp, götüme girmedi daha önce. Bu sefer ben istiyorum resmen dışarıda yemek olayını sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben planı kurdum,

Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık

2. hediye şipşak fotoğraf makinesi polaroid mi şundan beğendim aksesuarlarıda çok şık
(anında print eden fotoğraf makinesi işte çekince üstten basıp veriyor )

albüm mini

buda askıssı

totalda 450 liraya fln geliyor hepsi yemek olarakta evde güzel bir yemek yapmayı düşünüyrum dışarı çıkmayacagım

güzel gibi olucak galiba ya sdkfgl

Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

wastyrx said:

Tek yaşıyorsan eve çağır yemeği de kendin yap, ailenle yaşıyorsan kıza git. Oda ailesiyle yaşıyorsa zaten dünyanın en saçma günü boşver bi papatya al gitsin sonra pes oynayın

ya bunu en de düşündüm ama işte hiç 14 şubatta para bayılıp, götüme girmedi daha önce. Bu sefer ben istiyorum resmen dışarıda yemek olayını sdfs.

Olaya para bayılmak olarak bakmamak lazım. İti uğursuzu köşe başında bekleyecek gibi geliyor bana hep evin rahatlığı sıcak geliyor o yüzden. Şu günden güzel yerlerde rezervasyon bitebilir o zaman haberin olsun. Hava güzel olursa yürüyüşe çıkacağım ben sende sahile falan götür çakalın birinden papatya alırsın falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

Ben planı kurdum,

Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık

2. hediye şipşak fotoğraf makinesi polaroid mi şundan beğendim aksesuarlarıda çok şık
(anında print eden fotoğraf makinesi işte çekince üstten basıp veriyor )

albüm mini

buda askıssı

totalda 450 liraya fln geliyor hepsi yemek olarakta evde güzel bir yemek yapmayı düşünüyrum dışarı çıkmayacagım

güzel gibi olucak galiba ya sdkfgl

Ondan sonra kız arkadaşım başıma çıktı diye gelip başlık açıyosunuz. Alt tarafı sevgililer günü abi. Evlenme teklif etsen napıcaksın kimbilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...