Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 benjani said: 100 tl civarı düşük derken, parfüm bulunur mu ki bu fiyata klasiklerden hoşlanıosa bulursun 100 e. mesela benim nişanlımda 3 5 parfüm var fix, bunlardan 3 ü klasik. burberry classic vb işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 barbu said: Bana da mekan söyleyin. Böyle kaliteli restaurant filan olsun. romantik filan. Canlı müzik olsun ya da bir atraksiyon. Üstüne yemekleri de güzel olsun. Para haliyle yüksek olacaktır ama 2 kişi 250'ye çıkabilsem ok deriz mecburen.. yukarıda yazdığım yerlerde canlı müzik yok. güzel manzara + güzel yemek var. totalde 200 den aşağı çıkman pek mümkün değil şişe içki açtırırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fenn said: Ona özel bir şey olsun yoksa sevgilisinden daha pahalı hediye alan arkadaşı olacaktır mutlaka...... this ben (inşallah yetişirse) ona özel bir kolye ucu yaptırıyorum mesela bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Tek yaşıyorsan eve çağır yemeği de kendin yap, ailenle yaşıyorsan kıza git. Oda ailesiyle yaşıyorsa zaten dünyanın en saçma günü boşver bi papatya al gitsin sonra pes oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dworgian said: barbu said: Beyler 14 şubat geliyor malum. Ben şimdiye kadar hiç 14 şubata kız arkadaşla girememiştim. Hep bir bokluk olup, olmadı o sırada. gerçi daha var 9 gün belli de olmaz ama şimdi bir plan filan yapasım geldi. bildiğin kendim için sdf. neyse..Güzel bir yemek istiyorum. Güzel rooftop restaurantlar filan olabilir de böyle 14 şubata özel canlı müzik olan, veya programları olan top restaurant önerilerinzi neler? Yemeği iyi olsun plz. O önemli. Mutsuz oluyorum dandik yemek gelince önüme. ya da öyle özel program filan yok. seç bir restaurant ye gitsin mi diyorsunuz :( leb-i derya (taksim) (mümkünse cam kenarı ayırt) - yemekleri güzel, menü çok çeşitli değil. tepeden boğaz manzarası chilai (bebek) - yemeklerinden 1 2 tanesini yedim ama feci lezzetliydi yediğim et mesela. menüsü zengin. direk deniz kenarı kısa sürede aklıma gelen 2 bunlar abi restaurant biliyorum zaten, geçenlerde baya araştırdım. Hatta gidip denedim çoğunu. ama işte böyle canlı müzikli. Özel programlı yerler değil çoğu bunların. Lavicert var mesela. Boğaz dibi, yemekleri fena değil. Canlı müzik vs var ya da dj ama işte 300TL kişi başı demişler. BSG demek istiyorum. 300TL'den iki kişi 600TL. bir yemeğe 600tl vereceğime 600tl ye hayvan gibi bir hediye alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wastyrx said: Tek yaşıyorsan eve çağır yemeği de kendin yap, ailenle yaşıyorsan kıza git. Oda ailesiyle yaşıyorsa zaten dünyanın en saçma günü boşver bi papatya al gitsin sonra pes oynayın ya bunu en de düşündüm ama işte hiç 14 şubatta para bayılıp, götüme girmedi daha önce. Bu sefer ben istiyorum resmen dışarıda yemek olayını sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben planı kurdum, Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık 2. hediye şipşak fotoğraf makinesi polaroid mi şundan beğendim aksesuarlarıda çok şık (anında print eden fotoğraf makinesi işte çekince üstten basıp veriyor ) albüm mini buda askıssı totalda 450 liraya fln geliyor hepsi yemek olarakta evde güzel bir yemek yapmayı düşünüyrum dışarı çıkmayacagım güzel gibi olucak galiba ya sdkfgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 barbu said: wastyrx said: Tek yaşıyorsan eve çağır yemeği de kendin yap, ailenle yaşıyorsan kıza git. Oda ailesiyle yaşıyorsa zaten dünyanın en saçma günü boşver bi papatya al gitsin sonra pes oynayın ya bunu en de düşündüm ama işte hiç 14 şubatta para bayılıp, götüme girmedi daha önce. Bu sefer ben istiyorum resmen dışarıda yemek olayını sdfs. Olaya para bayılmak olarak bakmamak lazım. İti uğursuzu köşe başında bekleyecek gibi geliyor bana hep evin rahatlığı sıcak geliyor o yüzden. Şu günden güzel yerlerde rezervasyon bitebilir o zaman haberin olsun. Hava güzel olursa yürüyüşe çıkacağım ben sende sahile falan götür çakalın birinden papatya alırsın falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi beğendiğim yer var işte. lacivert restaurant ama 300TL kişi başı. BSG çekiyorum anca :D neyse. ayarlarız birşeyler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 izmir'de asansörü merak edioduk, aradım, "parayı havale ile atmazsanız yapamayız o güne rezervasyon" dediler meh evdeyiz tabii biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 cuma'dan yurtdışına çıkın 2 gün gezip gelin. hem istanbulda harcıyacağınızdan daha az para harcarsınız. sırbistan olur, yunanistan olur vizesiz bir yere uçak bileti al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tabii senko ikinizde de süresi içinde olan pasaport var varsaymakta. + kızın ailesinin free olması durumu mevcut varsayılan değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 mervelerde kalcaklar işte kızlar partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ayför Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Liebe said: mervelerde kalcaklar işte kızlar partisi yurtdisina cikacaklarsa merwe dir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kalamış marinadaki otelde bengü çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 o zaman bengülerde kalsınlar bence merve, merwe, ayför ve diğer kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tren diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Somon said: Ben planı kurdum, Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık 2. hediye şipşak fotoğraf makinesi polaroid mi şundan beğendim aksesuarlarıda çok şık (anında print eden fotoğraf makinesi işte çekince üstten basıp veriyor ) albüm mini buda askıssı totalda 450 liraya fln geliyor hepsi yemek olarakta evde güzel bir yemek yapmayı düşünüyrum dışarı çıkmayacagım güzel gibi olucak galiba ya sdkfgl Ondan sonra kız arkadaşım başıma çıktı diye gelip başlık açıyosunuz. Alt tarafı sevgililer günü abi. Evlenme teklif etsen napıcaksın kimbilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 aman birak icinden geliyorsa alsin ne olacak.ben de arada onemli gun olsun olmasin alip veririm ..hatta biraz fazla alir veririm kesin ben onemli gunleri unuturum diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Kapitalizm en nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ayıp olmasın diye bi çiçek alın geçin olm.ne kastırıyonuz lan bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 işte sevgili beklentiye giriyor o mutlu olunca sen de mutlu oluyosun sen mutlu olunca o da mutlu oluyor böyle mutluluk döngüsü oluyor dsfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 çiçek almayın kanvas yaptırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Somon said: Ben planı kurdum, Öncelikle 1. hediye son 1 senede çekindiğimiz fotoğraflardan dijital baskıları bir fotoğrafçıda 8x8 fln tarzında çıktılarını alarak ufak bir album 150-200 fotoğraflık vay be,erkek arkadaşın bi hayli mutlu olcak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar