Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nişan mı :O

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

bu 14 şubatta "hiç para harcamayalım aşkım,lahmacun söyleriz yanına bide 2.5luk kola ooooh" dese bile,ertesi güne instagram'dan arkadaşlarının çıktığı mum ışıklı yemekleri görecek

eşi dostu mahalles baskısına alacak onu "ee hafta sonu siz naptınız?" diye

ve birikmeye başlıyacak,belki 1,belki 2 gün bişi demez,belki yıllarc bekler,ama en sonunda patlar "YAAAĞ SEN BENİ Bİ 14 ŞUBATTA YEMEĞE BİLE ÇIKARMADIN NE DİYORSUN YAAA" diye

çünkü o bi kadın.

abi,

cidden. lütfen. böyle yersiz genellemelerle gelmeseniz keşke. ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar. o tarz kadınların tavrı zaten belli edio kendini.

öyle olmayanlarından bulmanı şiddetle tavsiye ederim. ufkun genişler.
Sosyal ağlarda paylaş

+ dwor haklı

öküz sevgilim benim diyip ama bende öküzüm mehehe diye gülen kadın bulacaksın oturacak evinde pijama ile beraber vakit geçirmek priceless.

13-14-15 şubatta sokaklar böyle çömezler ve onları nasıl kucaktan kucağa sürükleriz diye düşünen esnaf dolu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bingildak said:

niye gidilmesin dışarıya yemeğe?

angara-istabulda gidilmez.
özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok.

nereye gittiniz sevgililer günüde fiyat arttıran? 3 yıldır dışarıda yemek yiyoruz sevgililer gününde her zaman menüde ne yazıyorsa onun parasını verdik. hiç sevgililer günü özel menüsü çıkartan görmedim.

fiks menüye falan hiç girmiyorum, beyond köylü.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

RamsesII said:

forumda herkes düşünceli bi ben ayıymışım bunu anladım.

Patice'in sevgilisi eşi Suark yandı gençler, şubat ayı zor bi ay olacak onun için :D

fix'd

Ben çok önem vermiyorum hediye olaylarına.. Masrafsız yani. Sevdiklerimizle toplanalım 'aile, arkadaşlar vs' keyifli zaman geçsin yeter..
Ben işyerine çiçek böcek gönderme diyen bi insanım.. Boş yere para valla.. Yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

scorch said:

olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu.

abi ahajahaha aptal aptal gülüyorum şu cümleye ya

oğlum bu ne lan ahahahahaaaaaaaaaaaaahahaha.

@OP abi bi zamanlar bende çok acıyordum, ulan bırakıp gitsem nolur ne hallere düşer diye mafolur diye,

ben değil o bıraktı gitti ve ne hale düştüğünü gördüm. hayat onu o kadar sağa sola savurmuş ki hala okulunu bitiremeyip(mühendis) garson, sekreter styla sağda solda çalışmaya başlamış.

abi onun ne olacağı konusunda kendini sorumlu hissetmene gerek yok,
kadın dediğin ağlayıp zırlayıp bişeylerin farkına varıp hayatını, düzenini değiştirmek için kararlar alıp onu uygulamaya koyan varlıklar.
biz ağlamadan isyan ederek ve genelde tembel tembel göbeğimizi kaşıyarak karar alıyoruz ve uygulayamıyoruz,
ama kadınlar en dibe vurup, sonra gün yüzüne çıkmak için daha kararlı ve ciddi kararlar alıyorlar.

it's always darkest before the dawn.

hiç evlilik falan düşünme, senin hissiyatın sevilme, sarılma ve acımadan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

DoGMeaT said:

çünkü o bi kadın.

ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar

Senin sevgili olduğun kadınlar şimdiye kadar bu yanlarını senden gizlemeyi başarmışlar. Gerçekte hissettikleri bu, sen de ya bişeyler yapıp gönlünü almışsın ya da saf olduğun için denilene inanmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Dworgian said:

DoGMeaT said:

çünkü o bi kadın.

Senin sevgili olduğun kadınlar şimdiye kadar bu yanlarını senden gizlemeyi başarmışlar. Gerçekte hissettikleri bu, sen de ya bişeyler yapıp gönlünü almışsın ya da saf olduğun için denilene inanmışsın.

yav hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

axedice said:

Dworgian said:

DoGMeaT said:

çünkü o bi kadın.

yav hehe

sexdice kadın uzmanıdır deme öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...