scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben rıdvan kardeşime güveniyorum bu sene. benim için çözümü kendisi yarattı değil mi kardeşim? HALEN GELMEDİ OLUM MALLAR SICTIK SICTIK sdfas Theridone said: diymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: bu 14 şubatta "hiç para harcamayalım aşkım,lahmacun söyleriz yanına bide 2.5luk kola ooooh" dese bile,ertesi güne instagram'dan arkadaşlarının çıktığı mum ışıklı yemekleri görecek eşi dostu mahalles baskısına alacak onu "ee hafta sonu siz naptınız?" diye ve birikmeye başlıyacak,belki 1,belki 2 gün bişi demez,belki yıllarc bekler,ama en sonunda patlar "YAAAĞ SEN BENİ Bİ 14 ŞUBATTA YEMEĞE BİLE ÇIKARMADIN NE DİYORSUN YAAA" diye çünkü o bi kadın. abi, cidden. lütfen. böyle yersiz genellemelerle gelmeseniz keşke. ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar. o tarz kadınların tavrı zaten belli edio kendini. öyle olmayanlarından bulmanı şiddetle tavsiye ederim. ufkun genişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice said: Benim 8 Şubat doğum günüm - 14 şubat Sevgililer günü.. siz düşünün gerisini işte.. 2 gun sonra oku..iyiki dogdun paticeeeee..iyikiii dogdun paaticeeeee..yeter daalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 + dwor haklı öküz sevgilim benim diyip ama bende öküzüm mehehe diye gülen kadın bulacaksın oturacak evinde pijama ile beraber vakit geçirmek priceless. 13-14-15 şubatta sokaklar böyle çömezler ve onları nasıl kucaktan kucağa sürükleriz diye düşünen esnaf dolu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi kadin her yerde kadindir.hormon da her yerde hormon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 hadi yemeğe çıkarmadınız bari masaja fln gidin beraber sırf hediyeyle geçiştiremessiniz,başınız ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 masaja niye birlikte gidelim, birbirimize masaj yaparız abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 beraber masaj ne ya..otur evinde kendin yap masajini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: bingildak said: niye gidilmesin dışarıya yemeğe? angara-istabulda gidilmez. özel gün kutlamak güzel bişi de, bugün özel bir gün diye soğuşlenmeye gerek yok. nereye gittiniz sevgililer günüde fiyat arttıran? 3 yıldır dışarıda yemek yiyoruz sevgililer gününde her zaman menüde ne yazıyorsa onun parasını verdik. hiç sevgililer günü özel menüsü çıkartan görmedim. fiks menüye falan hiç girmiyorum, beyond köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 thai masajına fln gitceksiniz abi,fırsat sitelerine bakın,ucuzdan kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 biz masaja gidiyoruz aynen "kendine masaj yap" lara yanıt vermiyorum bu kadar varoş olmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: RamsesII said: forumda herkes düşünceli bi ben ayıymışım bunu anladım. Patice'in sevgilisi eşi Suark yandı gençler, şubat ayı zor bi ay olacak onun için :D fix'd Ben çok önem vermiyorum hediye olaylarına.. Masrafsız yani. Sevdiklerimizle toplanalım 'aile, arkadaşlar vs' keyifli zaman geçsin yeter.. Ben işyerine çiçek böcek gönderme diyen bi insanım.. Boş yere para valla.. Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: scorch said: olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu. abi ahajahaha aptal aptal gülüyorum şu cümleye ya oğlum bu ne lan ahahahahaaaaaaaaaaaaahahaha. @OP abi bi zamanlar bende çok acıyordum, ulan bırakıp gitsem nolur ne hallere düşer diye mafolur diye, ben değil o bıraktı gitti ve ne hale düştüğünü gördüm. hayat onu o kadar sağa sola savurmuş ki hala okulunu bitiremeyip(mühendis) garson, sekreter styla sağda solda çalışmaya başlamış. abi onun ne olacağı konusunda kendini sorumlu hissetmene gerek yok, kadın dediğin ağlayıp zırlayıp bişeylerin farkına varıp hayatını, düzenini değiştirmek için kararlar alıp onu uygulamaya koyan varlıklar. biz ağlamadan isyan ederek ve genelde tembel tembel göbeğimizi kaşıyarak karar alıyoruz ve uygulayamıyoruz, ama kadınlar en dibe vurup, sonra gün yüzüne çıkmak için daha kararlı ve ciddi kararlar alıyorlar. it's always darkest before the dawn. hiç evlilik falan düşünme, senin hissiyatın sevilme, sarılma ve acımadan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 O aslinda "gonder" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: DoGMeaT said: çünkü o bi kadın. ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar Senin sevgili olduğun kadınlar şimdiye kadar bu yanlarını senden gizlemeyi başarmışlar. Gerçekte hissettikleri bu, sen de ya bişeyler yapıp gönlünü almışsın ya da saf olduğun için denilene inanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak sana öm yazdım ama kutuna gidemiyorum doldurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Esh said: O aslinda "gonder" demek Yok ya valla sevmiyorum.. Alıyosa çiçek saksıda alsın eve koyarım.. Ofise gelince utanıyorum kızlar OOooaa falan diyo sdfsdsgfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoGMeaT said: hadi yemeğe çıkarmadınız bari masaja fln gidin beraber sırf hediyeyle geçiştiremessiniz,başınız ağrır. abi, niye herkes senin yaşadığın tecrübelerdeki insanlarmış gibi bir algın var? niye yani? yapma böyle =) ha masaj keyifli olabilir de şimdi eeaaa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 axedice said: Dworgian said: DoGMeaT said: çünkü o bi kadın. ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar Senin sevgili olduğun kadınlar şimdiye kadar bu yanlarını senden gizlemeyi başarmışlar. Gerçekte hissettikleri bu, sen de ya bişeyler yapıp gönlünü almışsın ya da saf olduğun için denilene inanmışsın. yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: axedice said: Dworgian said: DoGMeaT said: çünkü o bi kadın. ben senin dediğin tarzda bir kadınla sevgili olmadım şu güne kadar Senin sevgili olduğun kadınlar şimdiye kadar bu yanlarını senden gizlemeyi başarmışlar. Gerçekte hissettikleri bu, sen de ya bişeyler yapıp gönlünü almışsın ya da saf olduğun için denilene inanmışsın. yav hehe sexdice kadın uzmanıdır deme öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 scorch said: sexdice kadın uzmanıdır deme öyle. canım kendi çapında saygı duyarım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 @dogmeat kardeşimle de anlaştık zaten konu hakkında. evet kadınların büyük çoğunluğu böyle günlerde dışarıda olmayı severler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi gözlemlediğim kadarıyla aşırı hipster kzı arkadaşınız yoksa genelde istekleri beklentileri yakın oluyor hediye gezdirilme dolaşma vs konularında, bilmiyorum tabi expertise alanım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 scorch imza yaptım ha canım sıkıldı sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar