ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dana22 said: ivy ne oldu babet ? Ne babeti? Stilettoya babet demiyorsundur umarım :(
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy said: Ne babeti? Stilettoya babet demiyorsundur umarım :( yok sadece dikkatini iyice dagitayim istedim..
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tamam dağıttın... Edit: pardon şöyle olacaktı; tamam dağıttın..
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy said: tamam dağıttın... Edit: pardon şöyle olacaktı; tamam dağıttın.. Oha ivy sen kız mısın?
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy said: Patice said: Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X( http://instagram.com/dunyanin_rengi Bu nedir ya? Yok yani şu ancak bi kızın verebileceği bi tepki zaten.. Anlamalıydım :)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Saeros said: dusuncelihayvan said: Hep seviyorum mu acıyorum mu kafasındayım. u w0t m9 sevgiliye acımak nedir abi suçluluk duygusu yüzünden mi evleniceksin yani? mastürbasyon sonrası pişmanlık gibi birşey mi acaba sdfsd.
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 calvaria said: sahibi geldi kaç kaç Kimse kimsenin sahibi diil. Senin varsa söyle de sıkı sıkı tutsunlar, kaçarsın falan..
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 VE PATİCE BİR ANDA HER ŞEYİN FARKINA VARMIŞTI...
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 o değil de arkadaşım istediğim kolye ucunu yetiştiremezse ne yapıcam hiç bir fikrim yok. hediye fln denince..
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sinin virsi siyli di siki siki titsinlir, kiçirsin filin i i
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Grego said: sinin virsi siyli di siki siki titsinlir, kiçirsin filin i i AShgasgdkjsfh :D
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: o değil de arkadaşım istediğim kolye ucunu yetiştiremezse ne yapıcam hiç bir fikrim yok. hediye fln denince.. arkadaşlar hepiniz sistemin bir dişlisi mi oldunuz, kapitalizmin temelinde beton musunuz.. Vay arkadaş :P
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 xunn said: scorch said: olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu. Abi cocuklar dizildiginde kesinlikle boku yediler. *Yıldırım çakar* -Baba bu ne? -Thor seni savaşçı yetiştirmedigimiz için kızgın yavrum. Boku yedi o cocuk. exacly this and beyond.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: arkadaşlar hepiniz sistemin bir dişlisi mi oldunuz, kapitalizmin temelinde beton musunuz.. Vay arkadaş :P git bir kiz arkadas bul...sevgililer gununde hediye vermedigin zaman bir daha goruselim..
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi güzel bir yerde yemeğe gidersin şarap marap takılırsınız illa hediye mi olcak yaw?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: arkadaşlar hepiniz sistemin bir dişlisi mi oldunuz, kapitalizmin temelinde beton musunuz.. Vay arkadaş :P NALAKASI VAR!! =)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tıramp tavır jatomi şöyle bi kampanya yapmış
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: abi güzel bir yerde yemeğe gidersin şarap marap takılırsınız illa hediye mi olcak yaw? abi benim alacağım hediye senin dediğin yemekten ekonomik olarak daha uygun + ömür olarak da daha kalıcı. yemek ve şarap da evde işte. esas senin dediğin saçma. sevgililer gününde yemeğe mi gidilir dışarı sjkladaklj
Öne çıkan mesajlar