Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
scorch said:

olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu.

Abi cocuklar dizildiginde kesinlikle boku yediler.

*Yıldırım çakar*

-Baba bu ne?
-Thor seni savaşçı yetiştirmedigimiz için kızgın yavrum.

Boku yedi o cocuk.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

valla benimki benim tshirtlerimi giyiyor, şahane de oluyor haha, 10/10 would love.

abi kız arkadaşım yok ama benimkileri giyse yorgan gibi olur üstüne içinde kaybolurdu :D
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

bingildak said:

valla benimki benim tshirtlerimi giyiyor, şahane de oluyor haha, 10/10 would love.

abi kız arkadaşım yok ama benimkileri giyse yorgan gibi olur üstüne içinde kaybolurdu :D

Tayt üstü tunik gibi giyiyosun onları da.. Her türlü giyilir yani >:D<
Mesaj tarihi:
Eski kız arkadaşlarımdan beri benim içliği giyiyordu kışın.Yumuşacık sıcacık ya hastası oldum diyordu kız.2 İçliğim vardı yıkayıp yıkayıp giyiyordu deli gibi...
Mesaj tarihi:
scorch said:

olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu.

abi ahajahaha aptal aptal gülüyorum şu cümleye ya
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bazı şeyleri evlilik öncesi yaşayamayıp, evlendiğinde bulacağını düşünerek evlenmiş adamların insanların durumu çok içler acısı ya. hep hayal kırıklığı, hep başka bir şeylere özlem.

fix leyeyim dedim. "bazı şeyler = cinsellik" olmamak kaydıyla elbette
Mesaj tarihi:
Patice said:

Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X(

http://instagram.com/dunyanin_rengi

Bu nedir ya?
Mesaj tarihi:
ivy said:

Patice said:

Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X(

http://instagram.com/dunyanin_rengi

Bu nedir ya?

Benim sayfam :/ Boklayın hadi hazırım..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

ya bakin sevgililer gunu filan geliyor..ufak supruzler.. hediye alma bahanesi..

Buna istinaden.. 14 Şubat'ın yaklaştığı şu günlerde belki sevgilinize hediye almak isterseniz diye..
  • Yeni Oluştur...