Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ben de Suark'ın tişört, şort, eşofman ne bulursam giyiyorum. Hem bol ve rahat hem de duygulu bişey >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 scorch said: olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu. Abi cocuklar dizildiginde kesinlikle boku yediler. *Yıldırım çakar* -Baba bu ne? -Thor seni savaşçı yetiştirmedigimiz için kızgın yavrum. Boku yedi o cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: valla benimki benim tshirtlerimi giyiyor, şahane de oluyor haha, 10/10 would love. abi kız arkadaşım yok ama benimkileri giyse yorgan gibi olur üstüne içinde kaybolurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 RamsesII said: bingildak said: valla benimki benim tshirtlerimi giyiyor, şahane de oluyor haha, 10/10 would love. abi kız arkadaşım yok ama benimkileri giyse yorgan gibi olur üstüne içinde kaybolurdu :D Tayt üstü tunik gibi giyiyosun onları da.. Her türlü giyilir yani >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya bakin sevgililer gunu filan geliyor..ufak supruzler.. hediye alma bahanesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Eski kız arkadaşlarımdan beri benim içliği giyiyordu kışın.Yumuşacık sıcacık ya hastası oldum diyordu kız.2 İçliğim vardı yıkayıp yıkayıp giyiyordu deli gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 scorch said: olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu. abi ahajahaha aptal aptal gülüyorum şu cümleye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X( http://instagram.com/dunyanin_rengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Genlerinde var evlilik abi. Istemeye istemeye evleneceksin iste. Sonra da standart bi hayatin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: bazı şeyleri evlilik öncesi yaşayamayıp, evlendiğinde bulacağını düşünerek evlenmiş adamların insanların durumu çok içler acısı ya. hep hayal kırıklığı, hep başka bir şeylere özlem. fix leyeyim dedim. "bazı şeyler = cinsellik" olmamak kaydıyla elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice said: Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X( http://instagram.com/dunyanin_rengi Bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 zaman kimseye acımıyor acıyı 2ye bölebileceğimiz biriyle evlenmek lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy said: Patice said: Kişiye özel tasarımlar, kalpli yastıklar, ahşap isimlikler ve daha fazlası için SAYFAMI TAKİP EDİN!!! X( http://instagram.com/dunyanin_rengi Bu nedir ya? Benim sayfam :/ Boklayın hadi hazırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Hayır konuyla alakasını anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 cat fight mi gelecek yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sevgililer günü hediyesi falan geçti ya, ordan sipariş verebilirsiniz dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dana22 said: ya bakin sevgililer gunu filan geliyor..ufak supruzler.. hediye alma bahanesi.. Buna istinaden.. 14 Şubat'ın yaklaştığı şu günlerde belki sevgilinize hediye almak isterseniz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy said: Hayır konuyla alakasını anlayamadım? ben sevgililer gunu geliyor hafifce onlari tesvik edin demistim ..patice de ureticiymis oradan daldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy ne oldu babet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ivy nasıl kıskanmış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: ivy nasıl kıskanmış ya :( caktirma konuyu degistirmeye calisiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Şuan ystğa srldm ağlyrm bi snye sçmı ttrmsnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dana22 said: bingildak said: ivy nasıl kıskanmış ya :( caktirma konuyu degistirmeye calisiyordum ivy neden kıskansın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice said: ivy neden kıskansın ki? yasadigim uzun hayatin bana ogrettigi birsey de.. kadin kismina neden sorulmaz..onlar sadece yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar