barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Haci diye takilanlar daha fevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 belli bir samimiyet cizgisini gecmedigin kizlarin panpa kardes vs gibi hitapta bulunmalari cok sinir bozuyor hakketen samimiyet cizgisini gectin mi telefonu napion yrraam diye aciyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kizi erkegi yok ki onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 BANA ENİŞTE DEDİLER :( :( :( miymiş olay şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hah, erkegi de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senin taytılı 'genel enişte' diye değiştirsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 OYOYOYOYOYO banada okulda abi dediler yaşlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Karşıdaki insanın yalak karakterli olması ile alakalı bu durum erkeklerde de çok var ilk tanışmanda kanka naber diyen tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 barbu said: Saeros said: Vingthor said: klitorisini sıkıp istiklal marşını tersten okutursan düzelir. https://eminesozener.files.wordpress.com/2009/08/12520145b15d.jpg önizlemede resim açılırken takıldı. böyle buruşuk bişi gördüm. OHA LAN KLİTORİS KOYMUŞ AYI dedim. sonra geçti ama. asfdffgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nefretim ya ya "nerden kankan oluyorum lan PİHHHHHHHHç daha yeni dün tanıştık" demek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: Abi hayir hepsi 30 yasina yakin bunlarin. En ufagi 26-27 yasinda. Bi de esimi aldaticak olsam -ki sanmiyorum- bu ne yapacagi belli olmayan dengesizlerle mi aldatirim abi? Cunku bi tik sonrasi ben mi esin mi olcak, hssktr deyince esine haber ucacak. Hehe ne güzel bu KARILAR BANA GÜLÜMSÜYOR HEPSİ Mİ BENİ İSTİYOR LANET OLSUN kafaları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yanlış değerlendirmişsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Var bi sikintisi ya dur bakakim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bence senden hoslaniyor tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lr9wyysvNX1qdh05go1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Theridone said: Bence senden hoslaniyor tim. Ah bi de askini ondeki kizin sacini ceken ilkokullu gibi ilan etmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dur yanlış anlamışım asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di geçen amca dedim butthurt mü yaptın sen sdf random yalakayla ıkınmalar falan no offense btw, yörüngeye uçurma da şimdi hırs yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 butthurt ü bende gördüm bende yapıyor yani. net bilgi yayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Tori said: di geçen amca dedim butthurt mü yaptın sen sdf random yalakayla ıkınmalar falan no offense btw, yörüngeye uçurma da şimdi hırs yapıp Nerde ne dedin hatirlamiyorum da, gelip sacma sapan satasmalar, butthurt demeler, ayni fikri paylasanlara yalaka demeler. Ondan sonra no offense hirs yapip banlama. Sokayim no offensine. Isim gucum yok seni mi cekicem lan ? Varsa bi derdin soyle yoksa yuru git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sabri bey napıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tori has been did. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Grego mizragi saplayamayinca emekli albaya donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Bak Kezban, ben bu tarz ataerkil yakıştırmaları sevmem, enişte abi vs bana çok ilkel geliyor, ben bunlardan uzaklaşmak için buraya geldim. Bana bundan sonra Mahmut de. diye bir kafa ayarı çekebilirsin. Eşin rahat bi hatunsa sıkıntı yok. Eşinden yana problem olacaksa, onu ince ince işleyebilirsin. mesela; "Ya Kamile biraz kıro galiba, kızcağızı uyar istersen ben söylersem gücenebilir. Abi, enişte diye sayıklıyor, ben sevmem bunları bilirsin bana ismimle hitap etsin. En nihayetinde burası knightsbridge, çok istiyorsa buyursun north london kuzeyde." de. veya hepsini boşver. Bu kadar takma kafana, en fazla eşine söylen azcık, akrabalarını sevmiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar