bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 steam yorumlarının iyi olması düşündürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://steamcommunity.com/id/Coeco/recommended/235540/ review fena değilmiş diyecektim ama adamın 58 review ında sadece 1 tane pozitif varmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Bone sagolsun dogumgunu hediyesi almis, dun gece bir oyun oynadi, fena degildi ve l4dead sevmeyen biriyim yani Co-op oynamak istiyenler toplasip oyniyalim iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben de oynuyorum, beraber dalalım splinterlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bende aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Valla ben 2 saat olmadan yaşlandığımı anladım ve oyunu iade ettim. Çok karışıyor ortalık bazen, gelemiyor bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 oyun oynayacak olan varsa istediği zaman inv atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 attım kabul etmiyorsun şu an da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yalannnn! görsem ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 nasıl oyun güzel mi, wh olduğu için çok hallenmek istiyorum ama çok patlak görünüyor ama steam yorumları iyi fln, aklım karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 oyun guzel hani ama indie kafasi daha, polish lazim left4deadi ve warhammer evrenini seven bunuda sever net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 o zaman indirim zamanı lan party için almak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 lan party icin alinirmi bilmiyorum oyunun en zayif yani loot ve karakter gelisim sistemi, tf2 kafasi gameplay degistiren loot koymuslar ama korkunc RNG var ve crafting dahada rng based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 L4D2 lan party'de kafalar güzelken çok iyi gidiyordu ya, onun için dedim aynı tarzsa eğlenceli olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 adam bulamadım oynayacak, 1 saat oynayıp refundladım. ilerde indirimlerde filan alırım tekrar artık, biraz düzeltsinlerde oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Lvl atlamanın getirisi ne ? Karakterlerin hitpoint ve dmg ler mi artıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 trinket slotu açılıyor, item geliyor random, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: L4D2 lan party'de kafalar güzelken çok iyi gidiyordu ya, onun için dedim aynı tarzsa eğlenceli olur diye L4D2 lan party'den öte bir oyundu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bombilo said: adam bulamadım oynayacak, 1 saat oynayıp refundladım. ilerde indirimlerde filan alırım tekrar artık, biraz düzeltsinlerde oyunu. biz varız, akşam grupla giricem hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 oyunu yeniden yukluyor ya poffff 14gb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 steam id verelim de beraber dalalım zibidilere. epikartemis benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 http://steamcommunity.com/id/Bonecrusher/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Ben oyun bulamıyorum dünden beri .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 murat oyun atıyorum kabul etmiyorsun, eğer oynamayacaksak çıkart abi listenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 olm dalga mı geçiyon lan bingildak diye biri yok bile listemde ne zaman kime invite ettin, bana kimse warhammer invite atmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar