xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bu ayki elektrik faturalarınızda garip bi artış var mı? bana hep 20-50 arası gelirken bu sefer 120 civarı geldi bana şimdiye kadar hiç gelmediği gibi bi fatura geldi, değişik bir şey de kullanmıyorum. ekşide de konusu vardı, orda da şikayetçi olanlar var bu durumu fark edip. 2 aylık olduğu söylenmiş ama buna dikkat etmemiştim, ona bir bakıcam akşam. yine de fazla geldi sizlerde durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 önünü alamıyoruz başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 255TL :) Seninki yine iyi gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 80 tl gelirken 100 tl geldi bi hop dedik sonra zamma bağladık ama bakalım bu ay nasıl olacak ev arkadaşım 15 gün falan memlekete gitti o yokken faturada ciddi değişiklik olursa konuşacam sdf mesela tv nin önünde uykuya dalıyor alet açık kalıyor hani bir süre sonra ekranı karartıyor ama yine de arkadaki lambaları yanıyor, lked olsa gam yemeyecem de lcd cayır cayır elektrik çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 240 gelmiş bana da server odası işletiom sanki mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 320 TL ile rekor bende sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 siz 7 sülale yaşıyorsunuz normal ben tek yaşiom lan! dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 iki aylık ama galiba bu faturalar yoksa 100+ benim standartım. bu ay da farklı bişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tek yaşıyan adama 240 çok ya neden öyle bana 120 fln geliyor elektrik ki pc sürekli açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senko said: siz 7 sülale yaşıyorsunuz normal ben tek yaşiom lan! dsf yok lan, 4 kişi yaşıyoruz :( ben abim babam sabah evden çıkıyoruz işte, akşam dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gerçi sen de pavyon işletiyosun normaldir sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 BabacumMostors said: 80 tl gelirken 100 tl geldi bi hop dedik sonra zamma bağladık ama bakalım bu ay nasıl olacak ev arkadaşım 15 gün falan memlekete gitti o yokken faturada ciddi değişiklik olursa konuşacam sdf mesela tv nin önünde uykuya dalıyor alet açık kalıyor hani bir süre sonra ekranı karartıyor ama yine de arkadaki lambaları yanıyor, lked olsa gam yemeyecem de lcd cayır cayır elektrik çekiyor baba-cum faturaları düşürmek istiyorsanız beni ev arkadaşı alabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Theridone said: 320 TL ile rekor bende sanirim. sen para mı veriosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gazetede falan haberi vardı, memur maaşlarına denk getirmek için fatura dönemini değiştirmişler. Muhtemelen Aralık 15'ten beri fatura ödemiyordunuz çoğunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: Theridone said: 320 TL ile rekor bende sanirim. sen para mı veriosun? AHAHHAHAHAHAHA Lafı koyacaksan böyle koyacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 rıdvan bana küstü galiba ya konuşmuo benimlen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 deadwoll said: Gazetede falan haberi vardı, memur maaşlarına denk getirmek için fatura dönemini değiştirmişler. Muhtemelen Aralık 15'ten beri fatura ödemiyordunuz çoğunuz. kilif hazir minare lutfen...adamlar 15 20 gun kaktirip hem zamli hem de katlamali fatura kesiyorlar..hatta vergi ayarlari degistigi icin adamlarin kaktirdigi faturanin vergisini de zamli oduyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 2 aylık fatura gelmiş bana 29.11.2014'den 29.01.2015'e kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: Theridone said: 320 TL ile rekor bende sanirim. sen para mı veriosun? Ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: rıdvan bana küstü galiba ya konuşmuo benimlen :| Sana küsenin yollarına muz kabuğu koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ayrıca dsjkfjdsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 3 aylık 740 gelmiş, manyato alıp işçi çalıştırsam aynı para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Theridone said: ayrıca dsjkfjdsklf ehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: Theridone said: ayrıca dsjkfjdsklf ehe ^^ Bigün pati toplaşkası yapıp alayınızı döveceğim, gücümün yetmediği yerde de dövdüreceğim şu *esprileriniz* yüzünden bak sonra niye gene ölüm döğüşü demeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar