VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Özel sektör ne yazık ki çok kötü.. Akbank ayın 1 i itibari ile 1700 e yakın çalışanını kapı önüne koydu kimin haberi var? Kimsenin.. Hem de düşünün bunu yapan TR nin en karlı bankası.. Daha da para hırsı insanlara neler yaptırıyor. Umuyorum öteki dünya vardır da gözleri huzur görmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: gemiyle amerikaya gidicek birileri lazım şirkette lütfen başvuruları pm atınız. gemiyle donecek adam lazimsa ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 %8 zam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi spor ayakkabısı çalıcaksın. sonra gemiyle gidiceksin. öyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ayakkabi niye caliyom ya? bi de kendi gemimiz mi lazim, yoksa sirket veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: gemiyle amerikaya gidicek birileri lazım şirkette lütfen başvuruları pm atınız. kutunu bosalt !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Remus said: %8 zam değil. abi daha iyisini bulana kadar en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aquila said: ayakkabi niye caliyom ya? bi de kendi gemimiz mi lazim, yoksa sirket veriyo mu? abi ayakkabı çalman lazım. ikinci bahar diyoruz. amerikaya gemiyle giden adam ayakkabı çalıyor. bide yıkılmış bi evde bira falan içip muhabbet edeceksin. yalnız saçalrını cılk sarıya boyaman lazım. saç lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 zam dedigin her sene yapilmasi gereken sey enflasyona gore ayarlama zaten, maasinizin degeri artmiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 mantar mı yedin bu neyin kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ikinci bahari anlatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 niye onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 olaylarin basindan okursan belki anlarsin, ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 muhabbetin ortasıdan girip neden bunları konuşuyosunuz çok acayipmiş arda gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 aptal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bana da yeni is teklifi geldi panpalar, eylul 1 isbasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hayvanlar gibi hayırlı olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Gule Gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 paraya bu kadar düşkün olmayın gençler. abi tavsiyesi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 baska seylere duskunlugumuzden o, para lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hmmm.. Yerel bir gazetede muhabirim. Aldığım maaşın ve aldığım zammın ne olduğunu yazmama gerek yok heralde :D Hatun yüzünden haziran ayına kadar İzmir'e sıkışmış durumdayım. Yapcak bişi yok. 5-6 ay daha idare etsem iyi olur aslında da, kafamı attırırlarsa çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bu arada en iyi zammi ben aldim sanirim ama isten cikarken aldim ahaha. Hakettigim tazminattan 1.5k fln fazla aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Aga kötü ya bin türlü dertle uğraşırken bu konular adamı çok geriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 KuddusiMavra said: bense hep geriden takip ettiğim (yani bilmediğim, öğrenmediğim, bizim zamanımızda üniversitede basic öğretiyorlardı bilgisayar dersi olarak, benim ilk bilgisayarım ilk işyerinde ki masa üstü ilgisayarımdı) bilgisayardaki word,excell, power point uygulamalarını öğrenmekle meşguldüm o süre boyunca. hala da öğrenememişsin. tüm sayfaları okumadım, bu balta henüz savrulmadıysa şurada dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar