Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otostop


Mal

Öne çıkan mesajlar

bugün 240 km yol gittim geldim otostopla

ilki oğluyla fırından poğaça almaya gelmiş arabayla. ana yola kadar bıraktı. ikincisinde kürttü doktorlar hiç bişey bilmiyor iki tane ilaç ismi ezberlemişler hayvana ilaç söyler gibi anca ilaç söylüyolar dedi. üçüncüsü arabayla belçikaya gidiyomuş. önde bişeyler vardı arkaya geçtim. çekindi benden. arkadaki tableti yanına aldı felan. konuşunca rahatladı. dördüncüsü nasihat verdi evlen felan diye. ünideki oğlu trilyoner bi ailenin kızıyla birlkteymiş ailesi önce kabul etmemiş sonra kabul etmişler galiba. adam köylü. 5incisi engelli öğretmeniymiş eşide vardı yanında. çay verdiler termostan. bi yudum aldım bi kafa yaptı çay. ne koymuşlarsa içine değişik bişey vardı. hala ağzımda tadı. bi 5-6 dakika kendim kontrol etmek zorunda kaldım kendimdemiyim değilmiyim diye. neyse aptallaştım çay yüzünden ama bilincimi kaybetmedim. ya çay çok güzelde bende tansiyon var ağır geldi dedim içmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç deildi ya baharat gibi bişeydi tarçın diyesim var ama bilmiyorum. ilk yudumu aldım lan noluyoz dedim adamla kadının tipini bi daha kestim şöyle bi ne ayak bunlar diye. bilincini yitirmezsen hiç bişey olmaz, tamam sana etki etmez alışıksın felan diye telkin verdim kendi kendime.

çok sonlara doğru kendileride içtiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tadı nasıldır bilmiyorum ama muskat çayı olabilir. çünkü hiç bi normal baharat o kadar etki etmez sanmıyıorum. aynen şöyle gelişti olay. ufak bi yudum aldım. 5-6 saniyelik süreci anlatıyorum

oyhhşş iyi oldu bu çay be... valla iyiymiş. de biraz fazla iyi oldu gibi sanki. adamı dinleyemiyorum. dinliyomuş gibi yap. oğlum bu çayda bişey var. çaktırma dinliyomuş gibi yap. bilincini kaybetme. kim bunlar ya amaçları ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben bi yudum aldım sonra durdum. içmedim uzun süre bekledi elimde. kadın döndü arkasına baktı nooldu çayı içtimi der gibi baktı. bitmediğini görünce önüne döndü.

adamın profili böyle çevreci doğal yaşam isteyen bi adamdı. o yüzden meraklıdır böyle şeylere. bişey yapmak için değilde keyifçi bi adamdı belki benide yakın görünce ikram etti.

şöyle ayrıntılar veriyim. bardak bi taneydi. sen bardaktan iç biz termostan içeriz eşimle dedi. eşi önce bardağı sonrada şeker varmıydı yoktu galiba diyerek şekeri bahane edip içmememi sağlamaya çalıştı bence. adam var burda var diyip torpidodan çıkardı şekeri. evet kesinlikle kadın içmememi istiyordu. benle birlikte içmediler. sonlara doğru sadece adam kafasına dikti termosu. ben çay çok güzelde ağır geldi biraz tansiyonum varda diyince aaaa tabi tabi ver camdan dökelim, dur benim burdan dökelim hiç sorun değil tavrı oluştu. çayı içmediğimin farkındaydılar

recipe

Grind 6 nutmeg nuts (approx 30g or 1 ounce) into a powder. I use a coffee grinder. If you don't have strainer just break the nuts into large chunks using a mortal & pestle. I reccommend grinding.

Now chuck this into 750 ml of water (3 cups) and simmer without boiling over a stove for 1 hour. The water will be reduced by about 30% so your end result will be approx 500 ml of tea.

After the one hour strain the nutmeg out and let the tea cool. Then sweeten w/ honey (play around with this to see what you like best) and drink.

Note: **IMPORTANT** Do not cool the tea down to where it is noticably cold (test it with your finger). If it is noticably cold, and there is a white precipitate on the sides of your cup re-heat the tea and re-dissolve the white precipitate. You will only get minimal effects if you don't pay attention to this.

Sources: Getting nutmeg is very easy, but getting it cost effectively might be a bit trickier. Get only whole nutmeg, don't waste your time with the pre-ground stuff. If you get your nutmeg at the supermarket it will probably be about $5 / 1.5 oz. This is ok I guess, but if you search out your local herb stores you can find prices (at least in my area) that are about $1/ oz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her bindiğin arabada "biz de çok çektik zamanında otostop, ondan aldık şimdi. Yoksa buralarda kimse almazdı sizi..." dediler mi peki?

Yazları en büyük eğlencemiz bu cümleyi kuranlara "yok, 16 araba değiştirdik iki günde, maksimum beş dakika bekledik" demek oluyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet genelde onu söylerler hep. yukardakilerden 3 tanesi söyledi. otostop çekmemiş olanda benim çocuklar öğrenci onlarda otostop çekiyor ondan aldım diyor mesela.

birde kimse almaz zannedip alıyolar. 10 dakikadan fazla beklemedim bu gidişimde. 2011 yılbaşında ayvalıktan istanbula gitmiştim.

genelde alanlar yanlız yol gitmekten sıkılan, konuşacak birini arayanlar oluyor. arabasına almış adam hiç bi dediğine itiraz edemiyosun. tayyip çok iyi. evet abi öyle valla. bu yılbaşı kutlayanlar kafir hep. pis zındıklar ya. evlilik şart. tabiki yuva kurmadan olur mu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

ünideyken çok çekerdim otostop, bekleyen kızlar varken hiç binemezdim :(
arabam olunca bekleyen kızlar yerine gittim hep 3-5 sapı doldurdum arabaya, mezun olduktan sonra da her gittiğimde tıka basa doldurdum arabayı. güzeldir otostop.


kız erkek farketmez almam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 doktor ayarlasam ve böyle otostop yapan gençleri doldursam arabaya köşeyim lan. Yeni bi sektör doğuyor sayemde :)

Lisede çekmiştim mecburiyetten ve nezaketen para teklif edince alıyordu adamlar ciddi ciddi.

Aslında böyle siteden haberleşip yolculuk maliyetini düşüreceksin . Ör: Arabası olan birisi ben pazar günü şuraya gideceğim 3 kişilik yer var diyecek ve maliyet düşecek vs vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...