Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.81a [29ocak15]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HEMEN ZENGİN OLACAZ

diye halen 3-4 kart alıp sistem kuran ama umduğu gibi olmayan, hevesi kırılan çok var.

donanımhaber başta olmak üzere zibil gibi 2.el kart ilanı var ve her ne hikmetse %90'ı 2 aylık falan ve parayı sıkıştığından ya da oyun hevesi bittiğinden satıyor kartları shafjklg.
Mesaj tarihi:
oyun için 1080 alıp 2 ayda bitirmiştir oyunlarını yav, sen de allah allah :D

edit: bir de bunlara ölücü diyorsunuz ya, koydukları fiyatlara bakın. sıfır fiyatına 2.el koyuyor adamlar. ölücülük yapanlar az bile yapıyor bu çakallara.
Mesaj tarihi:
ashfjkahf tamam vurmayın da asıl derdim amd'ye geçiş yapmak ya aslında sanırım.

bir kuruş ödemeden direkt ikinci el satışının ardından ryzen 1600'e geçiş yapabiliyorum. yapsam mı diye düşünüyorum yani. işlemcim de 6700k değil bu arada 6700 düz.
Mesaj tarihi:
Amaç upgrade değil ki min. bütçeyle gelecek upgradeler için uygun donanıma geçmek. 1600'ün üstüne 2 nesil daha Ryzen çıkacak, 6700 ded çipsette çalışıyor.
Mesaj tarihi:
B450 icin duyurulan kart var mi ya? X470 icin bi gigabyte gaminh 7 gordum ondan baska yine bi haber yok. Ryzen 2600 vs geliyor ama yeni anakartlar ne sunacak tam bi liste gibi bisey lazim bana.
Mesaj tarihi:
ryzen 5 2400g'leri native destekleyen motherboard var mı?

hangisine baksam bios update gerekiyor diyor. İşlemci çalışmadan nasıl bios update yapcam

amd bazılarına ek cpu göndermiş ama kime neye göre gönderio, ayrıca mı satıyor anlayamadım.
Mesaj tarihi:
amazon dan vercem siparişi buralarda vatanpc kafasında yer yok. (en azından olduğum şehirde)
artık şansıma.

olmadı amd ye yalvarcaz abi nolur bana cpu loan et diye :/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...