Flam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Çok teşekkür ederim. Bakınayım. Varsa aklına gelen başka bir kart, dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sli yapma zorunluluğu yok di mi? yani yaparsan yaparsın. yapmazsan solo olarak da gayet güzel çalışır? destekliyor diye yapma şartı yok yani? http://forum.donanimhaber.com/m_115279003/tm.htm bunun için soruyorum, ayrıca almaya değer mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 350 max ederi o kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 peki gtx 660 ti iyi mi? alınmaya değer mi? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-az-kullanilmis-asus-gtx-760-283202296/detay bi de 420 TL bu kart için nasıl? (pazarlıkla o fiyata düştü.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 merhaba beyler bayanlar, bak işim düştü geldim size, neden beni ignoreluyorsunuz, ben türkiye'ye pop müziği getiren adamım, bana saksı muamelesi... :( bilgi karşılığında malbuşla ödeme yaparım mesela izmir içi. esh teşekkür ederim vakit harcadın yazdın ettin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 760'a 500 lira istemek nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-geforce-gtx-760-premium-pack-4-gb-son-fiyat-acil-288429430/detay bu kötü bir kart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Evet. Bunları alacağına biraz daha para koy 960 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hatta accuk daha koy sıfır 970 al. ya da koyma ikinci el al falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 biraz daha koy golf al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 eh, bakalım biraz daha. kendi bilgisayarımda takılı olan 380x'i alırken tam olarak sizin gibi düşünmüştüm, epey memnunum. şu bilgisayarın içine şöyle güzel bir ekran kartı koymaya da üzülüyorum aslında. ondan böyle yapıyorum. yoksa öneriniz mantıklı. (golf hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 golf pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Beyler şu sistemi nasıl upgrade etmeliyim sizce? Çok teşekkürler şimdiden. Windows 10 var tabii ki eskiden alınmış bir ss bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Arkadaşlar, aranıza işim düşünce geliyorum farkındayım ama yine bi yardım etseniz kral olmaz mı? https://forum.paticik.com/read.php?27,8374637 Şu başlıktaki bilgisayarım kaç lira eder, fikir sunabilir misiniz? (Dh'de baya güzel teklifler aldım da, inanamadım ölücülerin o kadar verdiği yerde yoksa abdurrahman çelebi mi benim bilgisayarım diye. :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 @Giovanni, İşlemci yukseltebilirsin ki o da max I7 4770k olur ama bence gereksiz bir upgrade olur. 8gb ram ortalamanın altına düşmeye başladı artık onu yükseltebilirsin. Ekran Kartında 7800 Serisi guncel oyunlarda minimum-orta seviyeye kadar performans verecek bir kart oldu artık. ( Oyuna göre değişir tabi ) Bunu yeni güncel bir kart ile değiştirebilirsin. Yani ram alıp ekran kartını değiştirebilirsin. Bu makineye yapılabilecek en mantıklı upgrade bu olur. @Magnum, 500-600TL gibi birsey eder sanırım. Teklifler daha yüksekse ,dolar baya yukseldi ya belki ondan sana iyi denk gelmiştir önerilen fiyatlar. Kafana yattıysa sat gitsin müşteri kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Jonq cevabın için çok teşekkürler abi. 400-800TL bandında nasıl bir ekran kartı olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Minimum alacağın kart GTX750ti olur ama elindekinden daha iyi değil. 800 TL civarı alacağın kart R9 380 olur. Nvidia tercih edersen GTX 960 ama 380 az biraz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 2. bi ssd alıp oyunları ona da kurabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx-serisi-750w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html nasıl? iki pci-e (6 pin) güç çıkışı lazım bana, o da var, markası da aerocool. bildik marka. iyi midir bu? kaç watt alırım bundan gerçekte? edit: güncelleme; http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html bu var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 var mu psularla ilgili bilgisi olan, sabah siparişi vereyim diyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/ şurdan hesapla ihtiyacın olan gücü öncelikle. 600w yetiyorsa bunu al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 2800'e sadece kasa lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Alttakini aldim abi elim degmisken bi de 8lik ram aldim. Bakalim bir gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 3000 tl ye sadece kasa yaparak ne seviyede bi makina yapılır bu konulardan çok uzak kaldım help ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar