Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabahtan beri 13 kişi kasıyor ama site patlak ve dosyalar inmiyor durumda şu anda. Multi açılımı kapalı serverda. Webhosting mahvetti bizi çıldırdık biraz hala tam olarak düzelebilmiş değil.
Mesaj tarihi:
şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet.

ikincisi uoml indiriyorum. sonra 2x client kurup silmaril client'ını mı yüklüyorum? uoml kurunca patchleri yapayım mı eskiden kimi serverlarda sorun oluyordu?
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet.

tabii ki tenha bi yer bulup ağacın altına bırakıyosun sonra diğer charınla gidip alıyosun
Mesaj tarihi:
Saeros said:

SodomVsGomore said:

tabii ki tenha bi yer bulup ağacın altına bırakıyosun sonra diğer charınla gidip alıyosun

THIS
Mesaj tarihi:
Saeros said:

SodomVsGomore said:

abi geriyo beni bu yöntem ama sağol. aktarma sistemi gelicekmiş o temiz olur.

bu arada admin saat oldu benim account aktif olmadı HAYIRDIR?!
Mesaj tarihi:
aquila said:

innde cekmeceye koyuyosun, hemen gir cik yapiyosun.
ben de boyle yapiyordum

bi seferinde inn yanindan gecerken icerde birini gorunce lan baskasi da yapiyor mudur acep bi kontrol ediim sunlari diye girip valerite shield bulmustum kitaplikta

tru story
  • Yeni Oluştur...