Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 online oyuncu sayısını ve uptime siteden görebilsek hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Sabahtan beri 13 kişi kasıyor ama site patlak ve dosyalar inmiyor durumda şu anda. Multi açılımı kapalı serverda. Webhosting mahvetti bizi çıldırdık biraz hala tam olarak düzelebilmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 2015te bir uo serverini beceremediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet. ikincisi uoml indiriyorum. sonra 2x client kurup silmaril client'ını mı yüklüyorum? uoml kurunca patchleri yapayım mı eskiden kimi serverlarda sorun oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 SodomVsGomore said: şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet. tabii ki tenha bi yer bulup ağacın altına bırakıyosun sonra diğer charınla gidip alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 patchleri yapmayın. connectoru indirip açın direk o kendisi güncellemeleri açıyor. Transfer işi beta bitmeden halledilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Saeros said: SodomVsGomore said: şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet. tabii ki tenha bi yer bulup ağacın altına bırakıyosun sonra diğer charınla gidip alıyosun THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 innde cekmeceye koyuyosun, hemen gir cik yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 random bi yerde çekmece evet, kütüphane falan olursa on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 geldim bir deniyelim bakalım umarım güzel bir ortamı vardır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 kayıt oldum ama oyuna giremiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Saeros said: SodomVsGomore said: şimdi multi client yok ok. ben karakterimdeki eşyaları diğer bir karakterime nasıl aktarıcam? uo'da beni en çok geren konu bu evet. tabii ki tenha bi yer bulup ağacın altına bırakıyosun sonra diğer charınla gidip alıyosun abi geriyo beni bu yöntem ama sağol. aktarma sistemi gelicekmiş o temiz olur. bu arada admin saat oldu benim account aktif olmadı HAYIRDIR?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 SodomVsGomore said: abi geriyo beni bu yöntem ama sağol. işin keyfi orda aktarma sistemi filan tam casual işi filthy casul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 account ne zaman aktif olacak bilen biri varmı oyuna giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Acc aktifleştirme sisteminde sorun olmuş halletmişler. Ben çalışıyordum bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 halletmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Alla alla özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 http://i.imgur.com/j1oZOb8.png http://i.imgur.com/x9BLehp.png bu neden olur ki? o kadar oyun kurdum ilk defa böyle bişey görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 +1 tekrar açtım tekrar update yapıyo bakalım ne dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 aquila said: innde cekmeceye koyuyosun, hemen gir cik yapiyosun.ben de boyle yapiyordum bi seferinde inn yanindan gecerken icerde birini gorunce lan baskasi da yapiyor mudur acep bi kontrol ediim sunlari diye girip valerite shield bulmustum kitaplikta tru story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben bir keresinde Occlo bankta banka binasının duvar arkasına konan bi bag bulmuştum. İçinden envai çeşit set çıkmıştı. Bloodrocklar, valoritelar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Brit bank da celik kasasini oynatmis kekonun biri millet nasil kapisiyordu anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Connectordeki sorun halledildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 memory sorunu devam ediyor ben biraz sıkıldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Her şeyi sil baştan yükle. Şu anda bu sorunu yaşayan herkes girebilmiş durumda oyuna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar