BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Beta test bitti. Güncelleme yapmak için serverı kapatmış bulunmaktayız. Yeni scriptler, haritada ki hatalar vs. büyük bir güncelleme içine girdik. Bu hafta içinde tamamen açılmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 SodomVsGomore said: stealing kasıcak mısın? Ben mi ?, yani düşünüyorum kasmayı ama acele etmeden, sakin sakin, sürekli giremiyorum oyuna zaten. Bu arada, ne güzel arada 5 dakkada olsa vakit geçiriyorduk ya, kapattınız güncelleştirme için kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Baya bir update yapacağız çünkü. Haritanın hataları düzenlenecek, yeni alanlar eklenecek, (pvp alanı, death match alanı vs gibi.) yeni sistemler dungeonlar eklenecek vs vs baya bir işimiz var. En hızlı şekilde açıcaz ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ne alanı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Cuma akşamüstü açılsın da, h sonu oynayalım. Yarım kalırsa öbür h içi devam edersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ben oynuyorum şuan gayet giriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ya yalan olduğu kesin de insan gene de bi kontrol ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Pis troller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bankaya gelin guildi devredeyim birinize. 2m para kaldı kalenin kasasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 arkadaşlar artariel yalan söylüyor 2m dedi 1.9m verdi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Artariel said: bankaya gelin guildi devredeyim birinize. 2m para kaldı kalenin kasasında sdkflsf(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hangi banka? young areanın ordakine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Beyler mutiş fikrimi açıklıyorum. Hırsız kasıp hırsız loncası kuracaz. Tabi guildi kurmayacaz açık etmemek için, biz birbirimizden haberdar olcaz sadece. guilldeki herkes belli renkte bir şapka takacak mesela. Terör estirip operasyonlar filan akıl almaz pislik işler falan yapacaz. Sonra Bi gun para biriktirir guild kurarız craft guildi adı altında para aklarız. Skyrimdeki thieve guild gibi olacak birbirimizin arkasından iş çevirmeyecez. Sonra ver elini zenginlik Ocean twelve falan gibi janti oluruz. Bakarsın işler buyur steal snoop yanına combat kasarız Action hırsızı oluruz. Warlocklar büyü atmaya korkar. Şimdi diyeceksiniz bunu tek başına da yaparsın. Ama işte öyle değil. Her hırsızın günlük hasılatının likidite olarak tekabulu lonca kasasına akacak ve her hafta buradan lonca üyelerine para aktarılacak. En çok iş yapana en çok para en az iş yapana en azz para. Maaşlı hırsızlık. Sigorta giderleride bu kasadan karşılanabilir isterseniz. İş kazası sonucu atınız mı oldu guild kasasından alıcan. Ama bunun limiti olacak tabi günde 10 kez atım oldu diyip para almak yok. Haftada 3 at 5 at limiti olacak. işte ben tüm bunları yazdım da hepi topu 3-5 Player var şurda. Diyeceksiniz ki neden yazdın. Fantazi işte demin düşünürken oha lan çok zevkli dedim bu burda dursun bakar bakar iç çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 peki devamsütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Çocuklarımızın gelişimi için devam sütü şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Hazırlanan deathmatch alanlarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Abi benden duymuş olmayın da hype kaçtı biraz. 4 gün kapatmak nedir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Çok güzel bir server, elinize emeğinize sağlık. Fakat, server açıyorsunuz da olay sadece player lar için fantastik bir ortam oluşturmak, etkinlikler ayarlamak, kısacası tamamen eğlenceye abanmak değil bence. Bu etken gerçekten en önemlisi belki ama bunun yanında, staff kadrosunun tutumu, davranışı gibi şu ana kadar yine çok iyi olduğunu gördüğüm ve bir de playerların ruh halini kestirebilmek gibi etkenler var. Bu sonuncusu yüzünden bir serverın içinin boşaldığını gördüm kaç kere. Şu an, siz bu serverı daha iyi, süper edelim derken kapattığınız süre boyunca bu kısmı zorlamaya başladınız bence ve bir miktar player kaybınız zaten halihazırda oldu. Daha ısrar ederseniz, kaş yapayım derken göz çıkarıp serverı boşaltacaksınız, diye düşünüyorum. Benim yorumum, saçmasapan da olabilir ama sadece o kadar uğraştınız içimden geldiği için kişisel fikrimi katmak istedim. Edit: Web Sayfası artık organizasyonun veya alakalı içeriğin en önemli temsili haline geldi. Sayfanın, bilmiyorum ben şu anda giremiyorum, bu şekilde sıkıntılı oluşu da kötü bir imaj yaratıyor. Onu da bir an önce istikrarlı bir hale getirirseni player sayısı artışı daha hızlı olur öncekine göre diye yine kendimce bir fikir beyan etmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Teşekkürler. Farkındayız bu durumun ama betayı açarkende söylemiştik, beta bittikten sonra bir süre kapatacaktık serverı. Web sitesi şu anda yapılıyor ve umuyoruz bu akşam tekrar aktif olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Kaçtığı falan yok lan. Açılacak, hepinizi kesecem yeni karakterlerimle. Fingolfin diye karakter açacam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 BeIlow said: Teşekkürler. Farkındayız bu durumun ama betayı açarkende söylemiştik, beta bittikten sonra bir süre kapatacaktık serverı. Web sitesi şu anda yapılıyor ve umuyoruz bu akşam tekrar aktif olacağız. Yok abi, yanlış anlama beni, tamam söylemiş olabilirsiniz, söylediğinizi bende biliyorum ama genel insan psikolojisi işte, ne kadar söylersen söyle, motivasyonuna göre, ruh haline göre takılıyor. Sadece bir yorum katmak istedim, player sayısının çoğalmasını bende çok istiyorum. Wishmaster said: Kaçtığı falan yok lan. Açılacak, hepinizi kesecem yeni karakterlerimle. Fingolfin diye karakter açacam daha. ben hırsız kasıyorum, tüm emeklerini çalarım. İsmini de gördüm, sırf senin için ciks giyinip, incognito atıp, yanına masum masum yanaşıcam. Tabi kendimi açık etmem de çok mantık oldu :) edit: Wishmaster'a cevap yetiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Wishy'yi görmüşsündür sen. Female fencer. Gelmiş arkamda snooping kasıyor utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 diablotg said: Bu sonuncusu yüzünden bir serverın içinin boşaldığını gördüm kaç kere. asdfg lafım burası için değil, buradaki genel yo oyuncu kitlesi için de değil, zaten takip etmiyorum konuyu pek. ama görünce içimi bi konuda dökesim geldi; serverda 1-2 saat oynadım. brit madende bi adamı sıkıştırdım, gz içinde yer hani. maden kazdırtmıyorum. bana 5k para vereceksin diyorum o kadar. başka bi hakaret taciz hiçbirşey yok. para vermezsen atını keserim diyorum. atından indimi atına atak veriyorum. beni kesti hatta crim oldum adama. onlarca defa kesti tekrar tekrar reslenip gidiyorum. adam page attı abi. gm geldi şikayet ediyor beni. burayı düzgün bir server sanıyordum, o yüzden gelmiştim diyor. bildiğin trip atıyor adam, sitem ediyor admine. admin oyun içi bu olay karışamam dedi gitti haklı olarak. yıllardır bir sürü server gördük, girdik baktık oynadık vesaire hep şunu gördüm ki bizim uo oyuncumuz kadar nazlısı yok. hani bulunmaz hint kumaşı sanki, gm'e page atar ya bu niye böyle, şu neden böyle, böyle olmazsa guildçe oynamayız, gz de kesiyorlar, hırsız charlar rahat bırakmıyor çalıyor bu nasıl server gibi tonla şikayet. bildiğin sorunlu müşteri tripleri. öyle bi artislik, öyle bi kendini süper önemli sanmalar, öyle bi kaprisler anlatamam sanki parasını verdi sunucunun da maaş ödüyor adminlere. alt tarafı free shard işte, gir bak. beğenirsen oyna beğenmezsen oynama yani kime havan atarın. buna rağmen bizim uo oyuncumuzun bu kadar adam yerine konduğu başka orjinal (para verdiğin oyunları diyorum yani) oyun bile yok anasını satayım. uo da çoğu adminin orta son öğrencisi fıratcan'nın önünde bile efendim, siz, biz diye konuştuğunu gördüm kaç defa. fıratcan ise makroda alt tab yapıp pipisiyle oynarken falan kesilmiş oluyor üstelik asdfgh 2 saat page e cevap gelmezse admin yok, ilgilenilimiyor diye başlıyor yaygaraya. konu uo oynamaya gelince kaliteyi hayatında bu kadar standartlaştırmış, bilgili ve bilinçli bi tüketici oluyor anadolu bozkırında açık camından içeri toz ve pattes sovan satan traktörün sesi gelen internet kafedeki samet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Sesli güldürdün imamayzır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar