Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bard's Tale IV

Komutan

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
şu tooltipleri biraz daha büyük yapsalarmış keşke. ekranın üst yarısını hala görebiliyoruz.

(başta BENİM ADAMLAR NİYE EKRANIN YARISINI KAPLIYOR diyecektim de ne işe yaradığını anlayınca sakinledim.)

edit: gerçi bi daha izleyince daha az rahatsız etti. 1-2 saate alışırız heralde oynarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmuş mu? Çok sıkıcı lan combat falan telefon oyunu combatı gibi. Skyrim bile iyidir bundan. Banter bayık, yürüme bi acaip özürlü gibi hareket ediyor karakter, sanat yönetimini hiç beğenmedim. Üstüne bide köprüye repair atarken direk altında büyünün sembolü çıktı? Direk scripted yapıp millet çözemezse diye handholdingi abartmışlar falan.

Hani bardstaledan bişi beklemiyorduk ama bu tam deweylik olmuş

Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

o da koyamamış ki adını sdjd

son kararım uncanny valley. birincisi, oyunu yönlendiren biz değiliz. x bi gameplay vidyosu izlerken bariz anlaşılır gamepad'le mi oynuyor k-m'yle mi. bunun mouse olmadığı çok bariz. ama gamepad gibi de değil. gameplay mi izliyoruz pre-rendered mı belli değil. ikincisi de düşmanların da animasyonu bi garip. böyle bi robotik, bi odunluk var. o odunluk öyle bi araya geliyor ki benzemesi gereken şeye yeterince benzemediği için bütün benzemeyen yönlerine odaklanıyor beyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...