Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 fundlandı. wasteland 2 keylerini ne zaman vereceklermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Elim gidiyo fundlamaya, sonra puzzle riddle geyiğini ve engine tanıtımındaki dandirik wizardı hatırlıyorum. Meeeh diyip geri geliyor elim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 abi 20$'lık early bird fundlayıp, wasteland 2 keyini alabilen var mı? nasıl alıyoruz keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 küreğin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Wasteland ya da wişar için mail atacaklar. Gog'dan redeem'lenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 wasteland 2 director's cut olarak ekledim şimdi. aklımdan çıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ylU1-_L3SrY backlediğimi unutmuşum da kötü gözüküyor. grafiklerde KS videosuna göre downgrade var bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tdOlts5srGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 nuays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 şu tooltipleri biraz daha büyük yapsalarmış keşke. ekranın üst yarısını hala görebiliyoruz. (başta BENİM ADAMLAR NİYE EKRANIN YARISINI KAPLIYOR diyecektim de ne işe yaradığını anlayınca sakinledim.) edit: gerçi bi daha izleyince daha az rahatsız etti. 1-2 saate alışırız heralde oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 konuşurken portrelerin zıplayıp durması çok rahatsız etti beni ya gözüm takıldı. Onun yerine hafif bi parlama efekti verseler çok daha iyi olur gibi. onun dışında epey güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Olmuş mu? Çok sıkıcı lan combat falan telefon oyunu combatı gibi. Skyrim bile iyidir bundan. Banter bayık, yürüme bi acaip özürlü gibi hareket ediyor karakter, sanat yönetimini hiç beğenmedim. Üstüne bide köprüye repair atarken direk altında büyünün sembolü çıktı? Direk scripted yapıp millet çözemezse diye handholdingi abartmışlar falan. Hani bardstaledan bişi beklemiyorduk ama bu tam deweylik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ahahah dewey ya <3 o yürüme şeyinin saçma gelmesinin adını koyamıyordum, sen söyleyince dikkat ettim de kamera açısıyla ya da fov'la falan alakası var sanırım. bi götü yere yakın, bi gereksiz zoom'lu/az fov'lu gibi böyle. tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 o da koyamamış ki adını sdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 karakterler konusurken ilustrasyon ziplatmasi acayip rahatsiz etti. bari south park gibi cenesini kesip oynatsaymislar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 İki sene önce yorum falan yazmışım kickstarter ına falan bakmışım, şimdi yeni görmüş gibi okuyorum başlığı. Sanıyorum yaşlanıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 tiLi said: o da koyamamış ki adını sdjd son kararım uncanny valley. birincisi, oyunu yönlendiren biz değiliz. x bi gameplay vidyosu izlerken bariz anlaşılır gamepad'le mi oynuyor k-m'yle mi. bunun mouse olmadığı çok bariz. ama gamepad gibi de değil. gameplay mi izliyoruz pre-rendered mı belli değil. ikincisi de düşmanların da animasyonu bi garip. böyle bi robotik, bi odunluk var. o odunluk öyle bi araya geliyor ki benzemesi gereken şeye yeterince benzemediği için bütün benzemeyen yönlerine odaklanıyor beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 arcane said: video süpermiş ama bence gameplay boktan olacak. adventure ile karıştıralım, puzzle falan derken dandik bir şey olacak sdf. dayanamayip puzzle'i dayamislar ama gameplay iyi duruyor: https://www.youtube.com/watch?v=tiSydghlzxg dungeon crawler sevip puzzle sevmeyenler klubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 güzele benziyor baya, çıksın da oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ZzHqXzcuWuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bu arada ilk 3 oyunu remaster etmisler, simdilik ilk oyun var, gerisi bittikce eklenecekmis free of charge. https://store.steampowered.com/app/843260/The_Bards_Tale_Trilogy/ with The Destiny Knight (fall 2018) and Thief of Fate (winter 2018) arriving later in the year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 3 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bugün backer key'lerüni dağıtmaya başladılar. (survey'i tekrar açıp gog/steam seçmek gerekiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 demek ki ertelenmeyecek. iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar