Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgaristan vatandaşlığı hakkında

demode

Öne çıkan mesajlar

bulgaristan abye girdikten sonra vatandaşlığa kolay kolay kabul etmemeye başladı, bi arkadaşımın bütün ailesi bulgar kendisi değil o yüzden. bence şansın düşük, ama bi konsoloslukla konuş detaylı. bulgarcan varsa şansın var bence, ya da annenin bulgarcası varsa o konuşsun konsoloslukla, bulgarcayla sempati toplasın
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili paticik ahalisi,

çoğunuz okumuş etmiş adamlarsınız, aranızda gelir seviyesi yüksek olanlar da var, ab üyesi bir ülkede yaşamak ve çalışmak için ab vatandaşı olmanıza gerek yok, türkiye cumhuriyeti devleti'nin taraf olduğu ankara anlaşması diye bir anlaşma var, bu anlaşmaya göre türkiye cumhuriyeti vatandaşları ab üyesi ülkelerde yaşayıp çalışabilir, ab üyesi ülkeler bu anlaşmayı yok sayarak bize zorla oturma izni vize şudur budur hede hödösünü dayatıyor, tek yapmanız gereken ab üyesi ülkeye gidip çalışmak ve yaşamak için kaldığınızda sizi defetmeye çalışan devlete dava açmak, davayı kazanıp o ülkede çalışabilirsiniz, vatandaşlığı da alırsınız sonradan, veya ab üyesi ülkeye gitmeden de vize başvurunuzu yapabilirsiniz

google keywordleri veriyorum: ankara anlaşması ingiltere ayakkabı boyacısı
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

Arkadaşlar selam. Benim annem 1972 senesinde Bulgaristan dan Türkiye ye Mübadele ile geçiş yaptı. Ben Bulgar vatandaşlığına başvuru yapabilir miyim

Hayır yapamazsın, boşuna para dökersin.Anne baba yüzünden ağırda konuşabilirler uyarayım.

Direkt BG vatandaşlığa başvuru için 5 yıl D vizesi ile oturum yapmış olman lazım, 5 yıl içerisinde toplam 4 yıl ülkede bulunmuş olman lazım.Bunun ardından başvuru yapıyorsun sana diyorlar ki çifte vatandaş olamazsın TR vatandaşlığından çık, bu şekilde işliyor sistem.

Evleneyim dersen 3 yıl evli kalacaksın, bunun öncesi çocuk yaparsan izlenmeye alınıyorsun vs..

yani kısacası çoğu ülke için geçerli bu diyeceğim bir yerden ayrılmadan diğerine almıyorlar eskidendi o çift taraflı olmak yada yüklü paran varsa ''la vida loca.''
Sosyal ağlarda paylaş

bir ülkede oturup çalışmakla vatandaşı olmak aynı şey değil bildiğin üzere, onu geçtim asıl mesele çalışma izni almak yabancı ülkede. Çalışma iznin olmadan ancak kaçak işlerde çalışırsın, kaçak işte çalışmak için göçen de bayağı umutsuz durumda olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

sevgili paticik ahalisi,

çoğunuz okumuş etmiş adamlarsınız, aranızda gelir seviyesi yüksek olanlar da var, ab üyesi bir ülkede yaşamak ve çalışmak için ab vatandaşı olmanıza gerek yok, türkiye cumhuriyeti devleti'nin taraf olduğu ankara anlaşması diye bir anlaşma var, bu anlaşmaya göre türkiye cumhuriyeti vatandaşları ab üyesi ülkelerde yaşayıp çalışabilir, ab üyesi ülkeler bu anlaşmayı yok sayarak bize zorla oturma izni vize şudur budur hede hödösünü dayatıyor, tek yapmanız gereken ab üyesi ülkeye gidip çalışmak ve yaşamak için kaldığınızda sizi defetmeye çalışan devlete dava açmak, davayı kazanıp o ülkede çalışabilirsiniz, vatandaşlığı da alırsınız sonradan, veya ab üyesi ülkeye gitmeden de vize başvurunuzu yapabilirsiniz

google keywordleri veriyorum: ankara anlaşması ingiltere ayakkabı boyacısı

Google'a gerek yok. Baya yazip cizdik burda da, var konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...