Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://www.otopark.com/2015/01/20/sifir-kilometre-lada-vesta-sadece-14-bin-tl/ 26k tl olacak deniyor. ( Rusya destekliyordur herhalde el altından diyorum ) ama çok çılgın lan, bizim vergilerle 26 bu arada. Eylülde başlayacakmış, aralığa yetişse süper olur. yorum alayım. http://www.otopark.com/wp-content/uploads/2015/01/lada-xray-concept-16_600x0w.jpg http://www.otopark.com/wp-content/uploads/2015/01/3758_900-536x357.jpg http://www.otopark.com/wp-content/uploads/2015/01/Lada_Vesta_Concept-700x357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şirket arabalarımız belli oldu, 14k lık fiyatı da 26k olması efsane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 içine oturunca cilt kanseri olma riski yoksa alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Passat'a benzetilmeye mi çalışılmış biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 gayet iyi yapmışlar abi, hyundai tier ama daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tipi de araba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 rus teknolojisi alırım bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 26k ya mümkün değil bence türkiyede olursa alırım 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tata'nın vardı bi tane 2500 dolara. 3-4 sene önce. fiyat iyiymiş de motoru, kasası nasıldır acaba. 60 km'de duvara çarpınca sürücü arabayla moleküler birleşime giriyorsa meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Zikko said: şirket arabalarımız belli oldu, 14k lık fiyatı da 26k olması efsane.. 14k mı olacak fiyatı? öyleyse pre-order verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 26k'ya yedirmezler tr'de bu yavruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 30+ olur max 32 33 vs ruslar bilir isini her sekilde logan'dan fln iyi araba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 videodaki araçta direksiyon simidi ısıtma butonu var. 26Klık versiyonda onları bırak camlar bile elektrikli olmaz muhtemelen. Ha yine iyi fiyat, alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 $6bin'a araba mı olur lan asdfjhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hayır madem 6k$ bizede öyle gelsin madem ala ala ya, kimsede çıkıp sormuyor arkadaş ne zaman bitiricekler şu vergi konusunda bizi silkmeyi diye. hadi 7k olsun anasını satim bu ne lan. yok 26 öngörülmüş, 30un üzerinde olurmuş, birde alışmışız normal bir şeymiş gibi yazıyoruz, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Plakada konsept yazıyo. Rüyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 60 km de araba parcalara ayrilmasin da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Lectre said: hayır madem 6k$ bizede öyle gelsin madem ala ala ya, kimsede çıkıp sormuyor arkadaş ne zaman bitiricekler şu vergi konusunda bizi silkmeyi diye. hadi 7k olsun anasını satim bu ne lan. yok 26 öngörülmüş, 30un üzerinde olurmuş, birde alışmışız normal bir şeymiş gibi yazıyoruz, garip. Öğrenilmiş çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dana22 said: 60 km de araba parcalara ayrilmasin da.. lada benim gözümde iyi araba nedense ya, ilk çıktığında samara vardı bizde o zamanlar çok güzeldi yani, güveniyorum ben adamlara kötü bir imajlarıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Lectre said: hayır madem 6k$ bizede öyle gelsin madem ala ala ya, kimsede çıkıp sormuyor arkadaş ne zaman bitiricekler şu vergi konusunda bizi silkmeyi diye. hadi 7k olsun anasını satim bu ne lan. yok 26 öngörülmüş, 30un üzerinde olurmuş, birde alışmışız normal bir şeymiş gibi yazıyoruz, garip. Yüksek vergi iyidir, tüketimi azaltır dış ticaret açığını körüklemez. Kendi aracını üret sat ondan vergi alma mesela. Gerçi o zaman da işgal ederler bizi. Kendi aracını ucuza üret sonra tüm araçların vergilerini eşitle çözülür olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tamam biliyorumda şuan kendi aracını üret sat gibi bir durum olmadığından ülkede sıkıntı orada başlıyor. atıyorum x marka araç üretsek sıfırı 15k 20k tl olsa, bunun yanında yok bmw opel vs yine 85 90k olsa ben sesimi çıkarmam, herhangi bir alternatif sunulmuyor insanlara, ve gerçekten bazı kişiler için araç büyük bir ihtiyaç, e napalım. mesela benim 2 ay sonra araca ihtiyacım var açık konuşayım, ortalama 1 yıl kullanıcam, ve sorunsuz bir araç için en azından gidip 30-40k para vermem lazım, e ben zaten bu aracı para kazanmak için alıyorum, olmazsada olmuyor, ama alamıyorum. yapsınlar kamil 131 10kya alalım, marka peşinde vs değilim, ama bu durumlar böyleyken örnek üzerinde görüldüğü gibi 6k dolars olan araç ülkeye 35k tlye girecekse cidden bir sıkıntı var demektir, zaten ülke ülke değil ona hiç girmiyorum. LAN MALİYETİ + KARI 15K TL OLAN BİR ARACA BEN NEDEN 35K VEREYİM, ARAÇ BAŞI 20KYA NAKLİYESİNİ Mİ ÇÖZÜYORLAR HASTA ETMEYİN BENİ!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Selam, Sinirlendirmeyin adamı... abime bi bırodveyy bulun hemen sdjgfjdsghfsdj Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 işte mantıklı olan zaten arabayı almamak. Devletin istediğide bu, alma diyor. Cari açık sebebiynen. Ayrıca bizde araba üretsek aynı vergiyi uygulamak zorundayız, ha o zaman belki vergiyi düşürürler komple ama üretmediğimiz sürece dışarıya para kazandırmış oluyoruz. İşte bizde alternatif olmadığından alıyoruz araba. Ben motor aldım mesela, ama eşya taşıma işte kalabalık bi yere gtme, eş çocuk muabbetlerı olunca olmuyor motor, yetmiyor. Ne yapılabilir burda? otomobil sınıfına girmeyen ticaret anlaşmasına aykırı olmayacak bıcımde bır acık bulunup ordan degısık bı motorlu araç uretılebilir. O zaman sadece ona ozel vegılendırme yapabilirsin. İşte mesela elektrikli araç ( tabi bu yine cari açık demek ) mesela 6 tekerli motoru patatesle çalışan bir araç yaparsan,ordan saldırabilirsin. onun dışında, druum bu Lectre said: tamam biliyorumda şuan kendi aracını üret sat gibi bir durum olmadığından ülkede sıkıntı orada başlıyor. atıyorum x marka araç üretsek sıfırı 15k 20k tl olsa, bunun yanında yok bmw opel vs yine 85 90k olsa ben sesimi çıkarmam, herhangi bir alternatif sunulmuyor insanlara, ve gerçekten bazı kişiler için araç büyük bir ihtiyaç, e napalım. mesela benim 2 ay sonra araca ihtiyacım var açık konuşayım, ortalama 1 yıl kullanıcam, ve sorunsuz bir araç için en azından gidip 30-40k para vermem lazım, e ben zaten bu aracı para kazanmak için alıyorum, olmazsada olmuyor, ama alamıyorum. yapsınlar kamil 131 10kya alalım, marka peşinde vs değilim, ama bu durumlar böyleyken örnek üzerinde görüldüğü gibi 6k dolars olan araç ülkeye 35k tlye girecekse cidden bir sıkıntı var demektir, zaten ülke ülke değil ona hiç girmiyorum. LAN MALİYETİ + KARI 15K TL OLAN BİR ARACA BEN NEDEN 35K VEREYİM, ARAÇ BAŞI 20KYA NAKLİYESİNİ Mİ ÇÖZÜYORLAR HASTA ETMEYİN BENİ!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 anladım. @para: mevcut durumda ya tofaş, ya da lada niva vs düşünebiliyorum kısa süreli ihtiyaç olduğu için anca. hoş niva alırsam ömürlük bakarım yüksek ihtimal seviyorum aracı o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Alman mühendisleri yapıyor bu arabanın belirli kısmını. Bizim türklerde aynı bu taktikle cok rahat bir araba üretebilirler aslında. Çinlilerde başladı aynı olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar