masa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 en hızlı nasıl gidilir. metro, metrobüs kullanmak tercihimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 cift katliya bin ve uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 251 ve uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Taksime metro + füniküler + kabataştan bostancı ordan pendike sahilden minibüs. Tabi bu hafta içi olması marmaryı kullanabilirsin de yolu uzatırsın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 metrobüs - uzunçayır metro - kartal metro - dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 üstte belirtilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bence gitme O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 pendik'in içine giden dolmuş var mı ordan direk, yoksa fin'in dediği iyi de son araca bi bakmak lazım. Yoksa e-5ten aşşağıya yürüyeceksin bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi metrobüsle söğütlüçeşmede in pendik dolmuşları önünden kalkıyor onlara atla.En kısa yol bu diğerleri uzun sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 pendik çarşıya gidiyor, e-5te bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 uzunçayırdan git kafa rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Metroyla yenikapı, ordan marmaray, karşıdan yine metroyla kartal, ordan da dolmuş. Minimum karayolu böyle çekersin, ay lav demiryolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hepiniz farklı birşey söylemişsiniz.hangisi doğru olan? drall senin dediğin gibi gitsem 3 saate yetişir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi delirmişsiniz siz ya, in bin o yol en az bi buçuk iki saat tutar ve üstüne yorgunluk cabası, yağmur da yağıyor otobüs dolmuş da bekliceksin kartal köprüsünde. en temizi 251 e bineceksin 1 saat 10 dakika sonra pendikte ineceksin, yolda da oyun oyna, müzik dinle, kitap oku aklına ne gelirse. çocukluğumdan beri pendikten şişliye feriköye falan gidip duruyorum her yolla gittim en temizi 251. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Fin said: metrobüs - uzunçayır metro - kartal metro - dolmuş bu en kısası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 masa said: hepiniz farklı birşey söylemişsiniz.hangisi doğru olan? drall senin dediğin gibi gitsem 3 saate yetişir miyim? bu yolla şişliden kartala gidişin 1 saat kadar sürer muhtemelen, ordan sonrasını bilemem. her indiğin durakta metro beklersen bi saat on dakkaya falan çıkabilir belki. yukarıda biri çocukluğumdan beri gidip geliyorum demiş, onu da dinleyebilirsin. ama otobüste yol tutuyo beni dur kalklar yüzünden bi yerden sonra, o yüzden metroyu daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 metrobüs metro minibüs en hızlısı olur metro marmaray metro minibüs en konforlusu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 En rahati 251. Sisli'den biniyorsun, bir saat kitap okuyorsun, Pendik'tesin. Her zaman bos yer var, genelde trafige de takilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bi saate şişli'den zincirlikuyu bile yalan ya sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 1 saat ? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 En son saat 16 gibi Pendik'te trenden inmistim, bir saat kadar sonra Sisli'deydim. 70 dakika filan surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Riverwind said: Fin said: metrobüs - uzunçayır metro - kartal metro - dolmuş bu en kısası şu yolla gidiyorum. hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 metroyla kadıköy kartal 35 dakika sürüyor, metrolara giriş çıkış zaten 5 er dakika o da hızlı yürürsen merdivenlerde beklemezsen. hadi 2-3 dakika metro bekledin 50 dakikaya yakın sürüyor sadece metro yolculuğu. kartaldan çıkınca otobüs garına yürümen lazım 3-4 dakika da orası. 17b nolu otobüs ara saatlerde 20 dakikada, yoğun saatlerde 15 dakikada 1 hareket ediyor. hadi 5 dakika orda bekledin, pendike gelmesi de 10 dakika aşağı yukarı hızlı gelirse. abi daha bak metrobüs yolculuğunu hesaplamadım sdafadas neyse abi 251 dışında gelenlere zaman daha yavaş geçiyor galiba hayırlı yolculuklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 masa said: Riverwind said: Fin said: metrobüs - uzunçayır metro - kartal metro - dolmuş bu en kısası şu yolla gidiyorum. hadi görüşürüz Dönüşte çift katlıya bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bir iş görüşmesi daha yalan oldu. atla 251'e git, kadıköy-kartal min 35-40dk denildiği gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar