df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 aynen 3 4 5 her türlü ilk ikiden iyi. sonu da iyi sadece verdiğin kararlardan etkilenmemesi kötü. halbuki oyun sırasında ne güzel etkiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 sirf ending secenegini setup icin son dakikada idiot ball tutuyor olmamizi saymazsak gayet iyiydi ulan her seyi duzeltmissin, tornado gelecek biliyorsun, 1 gunun var yaklasik... yapacagin sey seni dinleyecek herkesi uyarip (burda daha onceki secenekler seni dinleyecek/dinlemeyecek insanlari belirler) otobuse atlayip mekandan uzaklasmak olmasi lazimken "lighthouse'a gidelim ikimiz orda guvendeyiz" haydaaaa cakarim oyle ise senin Donnie Darkolugunu mu cekecem, ailem sehir disinda falan zaten, yakarim butun sehri Chloe'yle takilirim np anasini satayim, sayanora arcadia diner arkasindaki evsiz ablayi uyardim o kacmis mesela, iste akli basinda biri hayatta en azindan vicdanim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu gününün çoğunu tinderda geçiren hacettepeli histerik kızın gözünden oynadığımız oyun muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hmm oyun çok... şugar! :D daha fazla bu türden oyunlara ihtiyaç var. 1986 castle of terror oynanış tarzı olarak atası sayılır bunun. ancient ama tadı damağımda bir tarzdı. çok memnun oldum bunu oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 oyunu vr'da falan oynarsanız kendinizi amerikalı genç kız hissetmeniz mümkün :P bitirince tinderda selfieler paylaşırken bulmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 episode 3 sonundaki modum https://www.youtube.com/watch?v=pU1HkNBFIDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bence oyunun sonu fln gayet güzeldi, tshirtlerdeki donny darko ve kendi kuyruğunu yiyen yılan fln gzl detaylardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Story in 2016 WINNER: Life is Strange British Academy Games Awards 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 hak etmis valla sevindim. vaktim cok guzel gecti lan resmen ne guzel oyundu yav. american teenager simulator turunde daha fazla oyun bekliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ödüller şaka gibi. british akademi çok bozmuş ya da hep dandikmiş önceki seneleri bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ahaha shitgagde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 dun d&rda limited editionini gordum bugun kosarak almaya gidecem. odami da pembeye boyayacam beyaz kalpler cizerek biiznillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 steam'de ilk bölümünü ücretsiz yapmışlar, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 beleş başlığına da yazıver sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Library'mde olsa utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 demo telltale oyunlarından kötü değildi ya, abartma. :p KillJoy said: beleş başlığına da yazıver sam karatan yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 delikanlı gibi oynadık bitirdik işte ne utancam. ayrıca ending hariç gayet de hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Sam said: demo telltale oyunlarından kötü değildi ya, abartma. :p KillJoy said: beleş başlığına da yazıver sam karatan yazmış. THIS ALBUM IS HELLA RAD. LE EPIC INTERNET JOKE. YOU ARE HELLA COOL. HELLA. SAN FRAN IS HELLA RAD. Çok kötü. Bir dedeyi işe almışlar, bize genç karakterleri yaz demişler. Sonra işin içine pretentious hispter çöpü dayamışlar. LIFE IS HELLA STRANGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oynamayalım mı şimdi nedir? bu haftasonu kapanıp oyun oynıycam boşa gitmesin. gerçek erkekler yeriyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yok erkek oyunu değil, Witcher falan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 kasma o kadar. oynamak istiyorsan oyna, istemiyorsan oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tiLi said: oynamayalım mı şimdi nedir? bu haftasonu kapanıp oyun oynıycam boşa gitmesin. gerçek erkekler yeriyo gibi ahmet yermiş sadece sıkıntı yok ben oynadım gayet de memnunum ama 1. chapter sadece bayık diğerlerini de istiyiceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ilk 2 bayık. sonrakiler fena değil ama sonu kötü. niye oynadım lan bunu fln demezsin. ayrıca sadece 1'i bedava vermek pazarlama hatası resmen. en kötü episode ile reklam yapılmaz. hepsini öle sanıp almaz kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Sufi said: kasma o kadar. oynamak istiyorsan oyna, istemiyorsan oynama. lan kasmadan karar mı verilir saçma saçma konuşmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar