Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 allah allaah niye bu kadar güldüm ben ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yossi bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yıllar sonra bir gireyim dedim, format değişmiş heryer siyasi başlık olmuş nolmuş bu inciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bu ne ya... 5 kez okudum anlamadim Okunmuyo anasini satiyim.nokta,virgul hic bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 -turşu domates olsun mu -abi sihirbaz mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 heee turşunun transform olması durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 anladım. komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ha. Tursu domates olsun mu. Tursuyu domatese cevireyim mi gibi. Cok aptalca espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 aptalca ise neden anlamanız bu kadar uzun sürdü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Cunku yukaridan asagiya inmek zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bence bu espiriyi yapmak için tek haneli IQ'ya sahip olmak gerekir. bizim gibi zeki insanlar tarafından anlanmadıysa demekki, ben acıklamayı görne kadar neresine gülcem diye 5 kere okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ahasdhashduauuhuhhhhhhhhhuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 µh said: yıllar sonra bir gireyim dedim, format değişmiş heryer siyasi başlık olmuş nolmuş bu inciye Ben de baktim simdi ama koptum asdf http:// inci.sozlukspot.com/w/güney-afrikadayken/ Edit: bu nasil link lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 applev0dka said: bence bu espiriyi yapmak için tek haneli IQ'ya sahip olmak gerekir. bizim gibi zeki insanlar tarafından anlanmadıysa demekki, ben acıklamayı görne kadar neresine gülcem diye 5 kere okudum genelledin anladıkta kendini neden dahil ettin olm yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 µh said: yıllar sonra bir gireyim dedim, format değişmiş heryer siyasi başlık olmuş nolmuş bu inciye Eskiden hikayeler olurdu ne okurduk be off Bi hikaye vardi neydi adi cocuklakiz bi ayrilip bi barisiyolardi fln. Kelebek miydi nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Lectre said: applev0dka said: bence bu espiriyi yapmak için tek haneli IQ'ya sahip olmak gerekir. bizim gibi zeki insanlar tarafından anlanmadıysa demekki, ben acıklamayı görne kadar neresine gülcem diye 5 kere okudum genelledin anladıkta kendini neden dahil ettin olm yapma böyle. because I can... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 KidLazer said: Taksim limonlu bahce mi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 SeaGle said: µh said: yıllar sonra bir gireyim dedim, format değişmiş heryer siyasi başlık olmuş nolmuş bu inciye Eskiden hikayeler olurdu ne okurduk be off Bi hikaye vardi neydi adi cocuklakiz bi ayrilip bi barisiyolardi fln. Kelebek miydi nicki. liseli bi gencin hikayesi vardı. ulan mısır patlatır okurdum anasını satıyım ahah. kızı eve atıyomuşta abisi varmışta falanmıştı filanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ya abi ben ne bileyim neli bahçe olduğunu. leyla ile mecnun o. kurcalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kelebek silken kovboy'du nicki. Bi de ginobili'nin hikayesi vardı baskete yeteneği var diye abd'ye hem okumaya hem basket oynamaya gidiyodu sonra siyahi takım arkadaşıyla kız kaldırma anılarını falan anlatıyodu. Kolpaydı tabi ama efsane yazıyodu eleman Hep aklıma geliyodu hikaye yazma sitesi kursak inciden bikaç yazarı bağlasak yazsalar dizi gibi chapter halinde çoğul hit/tekil hit oranı da sitede geçirilen süre de yüksek olur alexa sıralaması sağlam olur sitenin diye kodlama bilmeyince fikir olarak kaldı tabi sonra adamlar wattpad'i çıkardı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ßæv said: Bu ne ya... 5 kez okudum anlamadim Okunmuyo anasini satiyim.nokta,virgul hic bisey yok. Bu char'in level'i yetmiyo olabilir. Esas char'la gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar