axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Lazarus referansı çok barizdi ya ordan red herring geleceğini sanmıyorum, kendi bilincini dijital ortama aktarıp bi androidin içinde sentient yaşamaya aka öldükten sonra dirilmeye kasan bi karakter mutlaka olacak. Hopkinsin -büyük ihtimalle- kendi çocukluğunu canlandırdığı robotu olsun, arnoldun kazası ve sonrasında robotlarla iletişim halinde olması olsun, bernardın oğlunun ölmesi olsun baya build up var buna yönelik. Bakalım deliverlayabilecek mi Bu bölüm plot exposition biraz fazlaydı, böyle pillarsın başında gerekli gereksiz dünyanın tarihini falan anlatan npcler gibi yardırdı hopkinz reyiz. İlerleyen bölümlerde tempoyu arttıracaklarsa ona hazırlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 begenmedim degil tartarsam aklimda gereksiz ve sacma buluyorum bazi seyleri. ornegin kacan adami bulmak icin aramalari, ustune kafasini kesmeye calismalari falan nedir bunun mantigi.. al gotur bilader. uzaktan imha et vs. kursun adamin omzunun agzina siciyor lan gozune gelebilir hani zarari yoktu.. her gun hep ayni seyi yasiyor kadin. abim para vermis gelmis kadin her gun konserve dusuruyor ornegin. 1 hafta orada olan herif icin bu cok kotu bir olay. o kadar para vermissin bumudur dogaclama. gibi gibi ufak tefek onlarca sey iste cevrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 JJ abrams mi ceken harbi? Hic bakmadim ama shitstorm bi finale hazirlikli olalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 S2'ye başka yönetmen bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Şu adamın yapımcı olarak yer aldığı işlerden onun eseriymiş gibi bahsetmeyin. Westworld'ün başındakiler Jonathan Nolan ve Lisa Joy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 npc restart her gün mü atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Sacmalik bol dizide yapacak birsey yok. Muthis bir ai, robotics vs teknolojisi üretiyorsun. Gidip bunu bir parkta kullanıyorsun. İnsanlar gelip wild west konseptindeki senaryoya dahil olup robotlarla sevissin, mermi sıksın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 yok orasina tamamim ben cunku o robot teknolojisinin dunyada baska isler icinde kullanildigini ve dizi bir parki ele aliyor diye dusunuyorum. yilanindan faresine robot olan bir duzenin cok daha guvenli ve mantikli kontrol edilmesi gerekir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Dizide restart her gün değil senaryonun belli loopları var, 1 hafta öne çekilen event mevent muhabbetini hatırlayın. Her hostun tek bi kopyası var, haliyle bi senaryodaysa ölene kadar ordan çıkmıyor. Her gün kutu düştüğünde kameranın izlediği gibi doloresi izlesek belki bayardık ama adam 1 hafta kalıyorsa hepsinde farklı işler peşinde, sabahları programlanıp kızı ve kutusunu takip edecek değil. Böyle binlerce küçük ayrıntıdan 1 tanesini görse yine iyi. Ortada müthişi geçtim ai yok daha, anca turing testi yanıltabilen virtual intelligence yapabilmişler. Ki daha dizinin ilk bölümünden asıl olayın turistlere experience satıp para kazanmak olmadığının altını çizdiler. Kurşunlar da havalı silah mermisi gibi. Gözünü kör edebilir evet, hayvan gibi waiver imzalıyorsun zaten parka girmeden önce ve ölsen kamu davasıbile açılamıyor falan. Dizide o detaylara girmediler ama internet sitesinde var direk. Bicameral mind tartışacağımıza kaçan adamda niye gps yoka taktık ya, resmen dizici kitlesiyle olmuyor bu iş. Kitabı gerçekten en iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 abicim iki taraftan da bakabilirsin her olaya... takilmamak gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Nekro said: Sacmalik bol dizide yapacak birsey yok. Muthis bir ai, robotics vs teknolojisi üretiyorsun. Gidip bunu bir parkta kullanıyorsun. İnsanlar gelip wild west konseptindeki senaryoya dahil olup robotlarla sevissin, mermi sıksın diye. Benim anladigim sadece parkta var bu droidler, arge surecini vs gosterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 sitesi neresi bunun? bir kac yere denk geldim ama bulamadim su sozlesmeyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 https://discoverwestworld.com/ Şurda ama us olmayınca giremiyorsun. Zenmatele falan bakabilirsin, reddite de koydular https://www.reddit.com/r/westworld/comments/560gz8/westworlds_full_terms_of_service_explains_how/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 aha tamam bende hep romence aciliyordu site diyorum nedir bu :) okuyayim sunu tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 evet yaziyor hersey de o zaman abicim neden soruyorsun 'hani bize bir sey olmayacakti' diye. okumadin mi lan hirt! bu sartlarda olmen icin gerekli her sart var zaten.. ondan millet genel ev gibi kullaniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Günlüğü 40 bin dolar Tam türk aklı, efsane teknoloji yap inşaata yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Nekro said: Sacmalik bol dizide yapacak birsey yok. Muthis bir ai, robotics vs teknolojisi üretiyorsun. Gidip bunu bir parkta kullanıyorsun. İnsanlar gelip wild west konseptindeki senaryoya dahil olup robotlarla sevissin, mermi sıksın diye. Bence bu dediğin kesin değil, her şey simülasyon bile çıkabilir. Ayrıca senin dediğin gibi olsa bile dizide denmedi mi, katman katman dışarıdan görünen theme park ama yatırımın tek amacı bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bana iki şeyi söleyin; westworld minyatür dünya mı? shrinkleyip mi koyuyolar hostları ve misafirleri? değilse, yani matrix stayla bir dünya ise niye şirket çalışanı hatun işemeye gidiyor westworldde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ya değil simulasyon da degil baya kanlı canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 o tepeden takip ettikleri maket evet öle küçültüp oraya koyuolarmış hissi yaratio da o sadece tüm parkı takip ettikleri harita . direkt koskoca park orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Minyatür olan kontrol odasındaki hologram. Kamera + sensör + uydu ile çalışıyor. Benim garibime giden tek olay hostlarında gps tracker olmaması, öyle izini süreceklerine şıp diye bulabilmeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ciddi saçmalıktı o ya. pleb sci-fi işte. stranger things level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 dropluyom o zaman diziyi. 3. bölümde spooky şeyler vardı biraz heyecan yaptırdı ama hiçbir derinliği falan yok onun dışında. yemek söleyince izlerim muhtemelen, oturup zamanı ayırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 dizi hakkında kesin yargıya varmak için bi 3-4 bölümü daha var en az. büyük oyunu göremedik henüz sdfs. bakalım bi nolacak. ya efsane olur ya falling skies tier kalır sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Mcpoyle geldikten sonra ciddiye alamıyorum artık diziyi https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ac/1c/6e/ac1c6edd93adfc298aeefe042d3428a2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar