ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 En güzel bölümleri kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Aynen son 3 bölüm en iyileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 konu baya netleşti ya. bundan sonra aksiyona bağlarlar artık. anthony reiz, arnold'u öldürdü bence. hatta bence çok fazla cinayeti var. ne var ki şu hostların geçmişi hatırlama olayı biraz boşlukta kalıyor şu anda. arnold yazılıma birşeyler gömmüş bu da kesin gibi; ama reiz niye uyanamadı bunca zaman ve hali hazırda olanların da niye farkında değil? kendisi mi birşeyler yapıyor acaba diyeceğim... diyemiyorum, zira şu ana kadar anladığımız kadarıyla reiz hostlarla duygusal bağ kuran birisi değil. hatta onları çok insansı varlıklar olarak bile görmüyor, hatta görmek de istemiyor. kuruldan gelen hatun reizin katil olduğunu direktoman anladı, zira dışarıya kodları sızdırmaya çalışan kendisiymiş. ölen hatunun o ekipmanla bir ilgisi olmadığını biliyor. gunslinger'ın hikaye biraz hayalkırıklığı oldu ama. daha derin bir background beklerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Şöyle bişey kafama takıldı. Bernard bir robotsa Theresa'yı nasıl Westworld'de öldürebildi? Hani gerçek insanlar Westworld'de ölümsüzdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 abi siz izlemeyin bu diziyi ya sdfsds. Hani açıklayacaktım da şunu açıklamak hakaret gibi, küfür gibi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Diziyi Arnoldcu ve Fordcu hostların savaşına bağlayacaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Birde bu labtaki elemanlar Maeve ne dese yapıyorlar. o istediği özellikleri falan neden eklemek zorunda kaldılar ki. Yapmıyoruz lan diyip 1 yapıp aptala çevirselerdi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 orasi tam olarak westworld degil. underground bi yer gibi dusun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 bck said: orasi tam olarak westworld degil. underground bi yer gibi dusun abi. Bence alakası yok bildiğin Westworld orası. Sadece ev haritada gözükmüyor dediler. Demek ki haritada öyle bir zone var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Bu arada 2 sezon garantiymiş. İlk sezon 10. bölümde finish http://www.imdb.com/title/tt0475784/episodes?season=1&ref_=ttep_ep_sn_pv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Fena spoiler http://i.imgur.com/2miJiFX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Claiborne said: bölümde pek bir şey olmadı çünkü. maeve tarafında bir şeyler oluyor ama bu kadar az heyecanlandırabilirdi gerçekten. o kısımda bi bokluk var dumb and dumberı gördükçe izleyesim kaçıyo diziyi. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Xaero said: Şöyle bişey kafama takıldı. Bernard bir robotsa Theresa'yı nasıl Westworld'de öldürebildi? Hani gerçek insanlar Westworld'de ölümsüzdü? Ölümsüzler diye bir şey yok ki. Yalnızca robotlar insanları öldürmeyecek şekilde programlanmışlar. Başka şekilde programlarsan öldürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Claiborne said: o kısımda bi bokluk var dumb and dumberı gördükçe izleyesim kaçıyo diziyi. this tbh fam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Komutan said: Eğer sahiden iki zaman çizgisi varsa gelecekteki Dolores ne yapıyor? Uzun süredir görmedik ve Maeve gibi o da kod cümleyi duydu. Williamla yaptıkları yolculuğu tekrar ediyor. Tek başına olduğu sahneler asıl timelineframe, william eski timelineframe. Çünkü reddit : http://i.imgur.com/LWFKvHL.png Kafam karıştı valla. 3 timeframe varsa WoT 1) İlki 35 yıl önce park daha açılmamışken. Burda kasaba yerinde duruyor, robotlar ilkel (mekanik) ve biraz da aptallar. İlk bicameral mind denemeleri ve delirmeler falan. Arnold buralarda bi yerde isyan ediyor, köy yanıyor. 2) İkincisi 30(?) yıl önce park açıldığında. Burda ilk köy yanmış durumda. Williamla dolores buraya geliyorlar, arnold doloresi yönlendiriyor. 3) Üçüncüsü şimdiki zaman. Dolores bu defa Williamla yaptığı yolculuğu tek başına yapıyor, hem 35 hem de 30 yıl önceyi hatırlıyor. O yüzden karmakarışık hayalleri var. Bu zaman diliminde köy yeniden inşa edilmiş. Arnoldun isyan(lar)ının hangi zamanda olduğu ve MiB'in hangisine etki ettiği belli değil sanırım. Gerçekten fiziksel bi insandıysa ve ölen oğlunun etkisinde AI geliştirip parkı kurdularsa, robotlar bilinç sahibi olduğu için suçluluk duyup onları öldürmek / özgür bırakmak adına ilk isyanı çıkarmış, kodlarına su katmış olabilir vs. olabilir. Günümüzde Ford un Wyatt narrativeinde esinlendiği de bariz olan bu olaylar eğer: 1) 35 yıl önce olduysa MiB William olamaz, parka gelmesinden 5 yıl öncesi. Bu senaryo Logan'ın Pariah nın girişinde Williama Arnold hakkında anlattıklarıyla tutarlı. 2) 30 yıl önce olduysa MiB William olabilir, ama birden fazla Arnold isyanı olması lazım. Dizide williamın doloresle birlikte çıktıkları yolculukta dolores Arnold'un ilk isyanından olaylar hatırlıyor, bu senaryoda arnoldun kanlı canlı (ama 5 yıldır parkta saklanan ve ölü sanılan) ya da benliği sanal olacak şekilde WiB karakterinin karşısına çıkması lazım ki Ford'a anlattığı gibi onu durdurabilsin. Bu da ikinci isyan, ve tabii ki merkezinde dolly olacak. 3) Ha 30 yıl önce olduysa MiB hala William hariç bi karakter olabilir, kendisiyle ilgili anlattıkları William 2.0'dan çok yeni ve farklı bi karakter izlenimi yarattı bende. Dolly + William ikilisinin Arnoldla ortaklaşa çalışıp parkı yok etmesinin önüne geçen adam bile olabilir şu durumda. Yine de MiB'in William ın greeter botunu tanıması çok bariz bi ima, red herring midir değil midir çözemiyorum şu anda. Tabi arnold dahil bunları hepsi fordun bicameral minddan bilinç tetikleyebilmesi için uydurduğu birer yalan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 @axedice benim anladığım dolores ve bernard(arnold büyük ihtimal)'ın odadaki sohbetleri ilk timeframe.son bölümde gördüğümüz canlı kasabada o timeframeden.dolores ve bernard(arnold)un sohbet ettiği oda bana kulübenin altındaki fordun gizli sığınağını hatırlattı buarada.muhtemelen orayı arnold kullanıyordu. 2.timeframe william ve doloresin yolculuk ettiği timeframe.bu timeframede arnold dolores'i çağırıyor.3.timeframede yani şuanki zamanda arnoldun konuştuğu başka bi robot hatırlamıyorum.demekki arnold'un kurtulan versiyonu bu timeframe'in sonunda temizleniyor bi şekilde.yani asıl olay arnoldun ölmesi değil 30 yıl önce oldu denilen,olay arnoldun bu doloresle konuşan virtual versiyonu ve doloresi çağırması sonucu bi olay patlak vericek.o işte. 3.sü mib in theodore ile takıldığı şuanki zaman.zaten farkettiysen wyatt'ı ararlarken williamın ilk westworlde girerken tanıştığı robotu buluyolar ve mib seni emekli etmişlerdir sanıyodum diyor. benim anladığım böyle. ha bide şunu ekliyim.şuanki zaman diliminde ford o kasabayı yeniden inşa ediyordu narrative'i için.yani william ve doloresin gördüğü o gömülü kilise olan yer 2.timelineda sonuç olarak geçmişte kesinlikle. dolores o kasabayı sanırım 3 farklı şekilde de görüyor.ilki boş ama hasarsız binarlardan oluşuyor.(bu fordun tekrardan yaptığı kasaba)ikincisi eski robotlarla dolu olan.bu ilk timeframe.diğer gömülü olanda 2.timeframe dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 3 zorlama ya. ben 2'yi bile sindiremedim ki 3 olmaz. hatta kainat 14 boyutluymuş ilk oluştuğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 kasabayı dolores 3 farklı şekilde görüyor. 1-boş ama hasarsız(fordun yeniden inşaa ettiği günümüz) 2-eski robotlarla dolu 3-yıkılmış/gömülü 3üde farklı timeframeler çünkü.direk burdan anlayabilirsiniz 3 farklı timeframe olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 o bir kanıt değil ki. daha önce oynanmış bir oyunda başından geçenler olabilir. timeframe hostlar için 500 tane de olabilir ama bizi bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 nası bizi bağlamaz? dolores 3 farklı zaman diliminde aynı mekanı görüyor diyorum sen bizi bağlamaz diyosun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Sunumu sıradan bi narrativemiş gibi değil de ciddi travmatik bi olaymış gibi yapıldı ve çok fazla tekrar ediyor. O yüzden olayların akışını belirleyen önemli bi hikaye olarak değerlendiriyoruz huun. Red herringlik bi yanı da kalmadı artık baya senaryo gibi gitti başından sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Bu arada çıkmış bizimki https://imgur.com/a/wNTP9#IZF97oM https://i.imgur.com/f7ISEFx.jpg https://i.imgur.com/e5b3jWp.jpg asdasdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 liberal said: Claiborne said: bölümde pek bir şey olmadı çünkü. maeve tarafında bir şeyler oluyor ama bu kadar az heyecanlandırabilirdi gerçekten. o kısımda bi bokluk var dumb and dumberı gördükçe izleyesim kaçıyo diziyi. Bu. şu baya dizinin kalitesini ve ağırlığını bozuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Dizi çok sıkmaya başladı, benim zevkimden öte ciddi ciddi sıkıcı bir dizi. Her bölümü ha sardı ha saracak diye bekliyorum ama izlerken ve bitince böm böm, ne boktan bölümdü diye bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 o yüzden bekleyip komple sezonu bir kere de seyretmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar