ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Selam, Alttaki videoyu izledikten sonra seri üretim sucuk, salam, sosisi bıraktım. http://www.youtube.com/watch?v=CAn0PBjhwW4 sosisten salamdan geçtim de sucuğu insan arıyor. Seri üretimler dışında sucuk aldığınız kasaplar var mı? İçindekine güvendiğiniz, kesimden geriye kalan etleri değil kaliteli et kullanılmış gerçek sucuktan bahsediyorum. Bu işi düzgün yaptığına inandığınız lokal kasaplar var mı? Bir arkadaşımda ev yapımı sucuk yemiştim. Ev yapımı ayarında bir şey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kurutacak yerin varsa kendin yapabilirsin. En guzeli oyle olur sanirim. edit : Bu arada en uyuz oldugum seyi yaptim alternatif sunarak ama Istanbul'da kasap bilmiyorum maalesef. Merdivenkoy'de otururken bi Et Park vardi, baya seviyorum o elemanlari, gayet de temiz is yapiyolardi ama kapanmis nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 türkiyede sucuk sosis (= olm orta avrupadan sonra türkiyede sucuk sosis falan yenmiyo, onu belirteyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bu da hatunu gormeye gitti geldi, aninda avrupali oldu dondu arkadas. Tam dayaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 fermante sucuktan başka bir şey almayın zaten alacaksanız. sosis falan allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 di said: Bu da hatunu gormeye gitti geldi, aninda avrupali oldu dondu arkadas. Tam dayaklik. yok la birlikte yaşıyoruz da, oralar daha bi yaşanılası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hanginizdi o bir sucuk tavsiye etmisti..fermente bu guvenilir filan diye..neydi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 youtube açamıyorum Web sitesi HSTS kullandığı için www.youtube.com sitesini şu anda ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan, bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır. NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID bıdıbıdı idyo çıldırazaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Istanbul'u bilmem de Ankara'da Birlik'de yapan bir kasap var, cok kalite. Postane'nin hemen yaninda, Ankaralilara tavsiye olunur. Orada bitmisse Cumhuriyet alinir her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 CUMHURİYET SUCUĞU VARKEN MIDDLE EUROPE NEYMIŞ.. ÇÜNKÜ İSMİNDE CUMHURİYET VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Esh said: di said: Bu da hatunu gormeye gitti geldi, aninda avrupali oldu dondu arkadas. Tam dayaklik. yok la birlikte yaşıyoruz da, oralar daha bi yaşanılası. dönmediysen bi sucuğunu yerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 döndüm de kendime yetecek kadar aldım, ama haftasonu kahvaltıya gelirim diyosan yedirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 cumhuriyet in çok sahtesi var, ya direkt afyondan getirteceksin ya da güvenilir bi yer bulacaksın. sahtesini farketmek de zor ne de olsa her gün cumhuriyet sucuğu yemiyorsun. şahin de güzel ama onu da güvenilir yerden almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 senkoya sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 maslak gazeteciler sitesinde "sarıyer kasabı" diye bir kasap var. sucuğu 10 numara. hatta 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 seri üretim, marka sucuk tavsiyesi gelmesin. Onlar cidden sucuk değil. Ev yapımı tadında, içinde gerçek et olanı soruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 demin gittim bakırköy kelleciden yarım baş aldım eve geldim yiyorum şimdi sucuktan ucuz ve güzel ayrıca hemde et direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben geçen hafta ankaradan istanbula gelirken yol üstünde bi yerden almıştım cumhuriyet sucuğu efsneydi, tanıdık kasap varsa kurbandaki etleri sucuk yaptırın o da baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kasaptan alana kadar bildiğim markadan gider alırım. hele de "kimyasal" her şeyden kaçan ama hijyene bakteriye dikkat etmeyen doğal insanlardan aman allah muhafaza. ya da butik kasaba falan gidilecek ki o ayrı bir olay. hem pahalı hem alıştığın sucuk lezzeti değil. güzel mi güzel. dükkanda günaydında falan var. gidiyosun eminönüye oradan beğendiğin afyon ya da kayseri sucuklarından alıyosun. itimat, ahmet ipek, şahin, başyazıcı hepsi olur. darda kaldın bakkaldan marketten alıcan o zaman da daya coşkun sucuğu gitsin. videodaki süreç birinci sınıf bu arada. keşke her sosis o kadar iyi bir üretim bandından geçse. yok ben o kadar rafine protein ve yağ yemek istemiyorum diyosan o ayrı mesele tabi. ulu önderimiz ve vedat milör de bunu övüyormuş. fiyatı makul denenebilir. ben denemedim: http://www.kayserisucuksiparisi.com/karamavuslar-100-dogal-evlik-parmak-sucuk-1kg-53.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ShadowFax said: seri üretim, marka sucuk tavsiyesi gelmesin. Onlar cidden sucuk değil. Ev yapımı tadında, içinde gerçek et olanı soruyorum :P sarıyer kasabı kendi yapıo seri üretim gibi değil. içinde gerçek et var. tıpkı çocukluğumdaki sucuk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 az üretince lezzetli olacak diye bişey yok ki kasabın hijyenikliğini de fabrikalardan az denetlendiğini düşünüyorum merdivenaltı denilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 cok takilmayin hijyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 burdan taharet musluğuna gelir mi konu? Bu arada antalyada bozkan petrolü laraya doğru geçince çağlarsoy market var, onun tam karşısında ankara kasabı var, oranın sucuğubaya lezzetli. Ama istanbulda ben de bulamadım daha güzel sucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: ShadowFax said: seri üretim, marka sucuk tavsiyesi gelmesin. Onlar cidden sucuk değil. Ev yapımı tadında, içinde gerçek et olanı soruyorum :P sarıyer kasabı kendi yapıo seri üretim gibi değil. içinde gerçek et var. tıpkı çocukluğumdaki sucuk işte Sarıyerin neresinde? bilinen bi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi maslak darüşşafaka da gazeteciler sitesi var. onun içinde. bir de tabii adından belli sarıyerde bir yeri olması lazım ama bilmiyorum. ben o sitede oturuyordum da ondan 2 3 sene oradan sucuk aldım. akrabalar ankaradan fln sipariş verir oldular alıp göndersene die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar