Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming headset

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Boyuna oyun oynicam diye degil daha cok genel amacli lakin bi headset lazim gibin.

Su asagidakinden almistim bi 4-5 sene once, hala calisiyo catir catir mennunum da ama resmen yakip kavuruyo resmen.

Boyle yakmayan kavurmayan, icimden ates cikarmayan headset tavsiyesi plz.

http://images.bit-tech.net/content_images/2007/05/gaming_headset_head_to_head/b2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

playstation golddan cok memnunum ya aylar oldu alali sarji cok uzun gidiyor kalitesi iyi ve en onemlisi wireless headset olarak 8 saat kafamdayken oynayabiliyorum rahatsiz etmiyor. (hatta bi no lifer gunumde 15 saat civari oynadim sanirim bi kisminda sarj kablosu takili olarak) basta cok sevmemistim sennheiser open headphone kullanmaya alisik oldugum icin ama alisinca bayagi iyi buldum.

yandaki apartmandaki elemanda logitech g930 var 1 saat tasiyabildim kafamda hem kafami rahatsiz etti hem de kulaklari acitiyor.

wireless headset dusunen olursa gold tavsiye ederim kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

steelseries den urun almaya tovbeliyim artik siberia 2 yuzunden, indirimde gorunce uzerien atladim resmen cok guzel renkleri diye ama bin tane sorun cikariyor, takiyorum bazen mikrofonu gormuyor, skype calismiyor call acar acmaz dropliyor filan

tiksiniyorum su anda siberia dan

Abi bu kulaiktan olabilecek bisey gibi gelmedi bana. Skype'i drop etmesi falan cok alakasiz mesela. Ustunde bu is icin ozel buton falan yok di mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...