di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Selam, Boyuna oyun oynicam diye degil daha cok genel amacli lakin bi headset lazim gibin. Su asagidakinden almistim bi 4-5 sene once, hala calisiyo catir catir mennunum da ama resmen yakip kavuruyo resmen. Boyle yakmayan kavurmayan, icimden ates cikarmayan headset tavsiyesi plz. http://images.bit-tech.net/content_images/2007/05/gaming_headset_head_to_head/b2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-update-1-4-2015-beyerdynamic-t70-added Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 steelseries siberia v2 gecen indirimdeydi aldım 120 liraya cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 resimdekinden var bende ucuz diye aldıydım black friday'de nesi kavuruyor yav, gerçi sıcakta kullanmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Rokkat Kave iyidir, digital olmayanı çok pahalı değil ve yine surround. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ebayden indirimden kapattım logitech h540 70 liraya fena degil ama 100+ verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 playstation golddan cok memnunum ya aylar oldu alali sarji cok uzun gidiyor kalitesi iyi ve en onemlisi wireless headset olarak 8 saat kafamdayken oynayabiliyorum rahatsiz etmiyor. (hatta bi no lifer gunumde 15 saat civari oynadim sanirim bi kisminda sarj kablosu takili olarak) basta cok sevmemistim sennheiser open headphone kullanmaya alisik oldugum icin ama alisinca bayagi iyi buldum. yandaki apartmandaki elemanda logitech g930 var 1 saat tasiyabildim kafamda hem kafami rahatsiz etti hem de kulaklari acitiyor. wireless headset dusunen olursa gold tavsiye ederim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://www.plantronics.com/au/product/gamecom-780 redditte falan sorarak almistim zamaninda, pisman etmedi hic, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 steelseries den urun almaya tovbeliyim artik siberia 2 yuzunden, indirimde gorunce uzerien atladim resmen cok guzel renkleri diye ama bin tane sorun cikariyor, takiyorum bazen mikrofonu gormuyor, skype calismiyor call acar acmaz dropliyor filan tiksiniyorum su anda siberia dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 driverdan olmasin o. Realtek in aptal saptal driverlari var win7 le sorun cikariyor surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Laurelin said: steelseries den urun almaya tovbeliyim artik siberia 2 yuzunden, indirimde gorunce uzerien atladim resmen cok guzel renkleri diye ama bin tane sorun cikariyor, takiyorum bazen mikrofonu gormuyor, skype calismiyor call acar acmaz dropliyor filan tiksiniyorum su anda siberia dan Abi bu kulaiktan olabilecek bisey gibi gelmedi bana. Skype'i drop etmesi falan cok alakasiz mesela. Ustunde bu is icin ozel buton falan yok di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-stealth-400/550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 valla aynı kulaklığı sorunsuz cillop kullanıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kac kere sesle ilgili hersyei sildim yukledim, ses akrtini devre disi birakip onboard karta gectim filan belki eski pusku creative suruculeri bozuyordur diye ama yok yani olmiyor, support da yardim edemedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Aha bu tam orta karar , eksiği , fazlası yok. Bildiğin orta karar. http://www.sanalmarketim.com/creative-hitz-ma2600-siyah-mikrofonlu-kulaklik/p_51581/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 "Gaming" headsetlerin hepsi ayri rezalet ses acisindan, hele 7.1 olanlar feci pert Sennheiser'in bir iki headseti haric. Alacaksaniz normal headphones + zalman zm-mic1 veya antlion modmic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 100$ dan sonra alabileceğiniz her headset aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Cuce said: steelseries siberia v2 gecen indirimdeydi aldım 120 liraya cillop gibi. Nerede 120 bu kulaklık. Genelde indirimli fiyatı bile 200+ olan bir ürün. Link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bi ay falan önce vatanda indirimdeydi turuncu olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 diyaplo 3 versiyonunu ben 80 lirayami ne getirmistim, kampanya yapmislardi diyaplo 3 un birinci yili serefine. asil pembesini istiyordumda hic indirim yapmadilar, isiklari cok cool diye hadi bosver dedim aldim diyaployu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 -Crawler- said: Cuce said: steelseries siberia v2 gecen indirimdeydi aldım 120 liraya cillop gibi. Nerede 120 bu kulaklık. Genelde indirimli fiyatı bile 200+ olan bir ürün. Link var mı? amazondan 150tl ye filan gelmiyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 SR225e + Samson Var bende <3 kafa mikmiyor. Beynim, kulaklarım basınçtan patlamıyor zaten kapalı headphone nasıl kullanıyo insanlar anlamış değilim. Ses ve mikrofonun kalitesini anlatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Bunlar mic secenekleri: Antlion ModMic Zalman Zm-Mic1 (Bunu Turkiye'ye shiplemiyorlar) Bunlar da en ucuz headphones secenekleri: Superlux HD 681 Superlux HD668B Surada da alinabilecek dier Audio productlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar