chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Lan bir aciyorum dolabi. Yogurt sut peynir normal yemek meyve falan. Bir de boyle garip garip seyler var kaplarin tabaklarin icinde. Yani yesen muhtemelen agzindan kopukler cikartarak can verirsin. Cogu yenebilecek seyler degil zaten. Sizin de boyle mi yoksa bir bizimkilerde mi var bu durum? Dolap agzina kadar dolu icinde yenebilecek hic bir sey yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 sizde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sonra niye oglumuz idiot oldu. Biliyorum gariplik bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 tam tersine, öldürmediğine göre daha da güçlendirmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bunun için bi icat yapmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bu yasta hala ananla babanla mi yasiyosun lan ? Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ailemle yasiyorum tabi. Tasarruf ettigim parayla da araba taksidine giriyorum arsa taksidine giriyorum. Zaten apartmam gibi ev. Bence cok mantikli abi. Ofisler var kafa dinleyecegim zaman birinde kaliyorum. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 adam fakirliğin doruklarında kaymakamlığa gitsene sen yardım falan yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sen daha mp3 leri bolup birlestirmeyi beceremiyorsun sana yardim yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 tamam kes yarın gönderiyorum gelir testi yaparlar ona göre fakirlik maaşı bağlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bulgurmu tercih edersin mercimekmi ? ona göre yazdırayım çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Yalniz gercekten gelir testi sonrasi yapilandirmaya girdim ben ssk min yatmadigi donem yuzunden dfgdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bekar adamız alla alla herhalde aıle ıle yasıyacaz. Evlendırdınız de ayrı eve cıkmadık sankı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bu kafayla içgüveysi gidersiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kermit said: bulgurmu tercih edersin mercimekmi ? ona göre yazdırayım çocuklara bulgura laf edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sen bir de benim dolaptaki garip seyleri gor. Patates yemegi evrim gecirmis tencereyi istila etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/168/4/7/swedish_chef_blowtorch___gif_by_cooltomorrowkid-d3j75fj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evet abi aynen. ben de düşündüm onu geçen. harbiden great minds think alike. ya ikimiz birden zengin olacağız ya da ikimiz birden yok olacağız. kolay olmayacak elbet üzüleceğiz. aile evinde yenmeyen reçel diye bir umut sarıkaya karikatürü vardı bulamadım.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben ayrıyımda arada bi gidiyorum. geçen sordum bi tanesini bu ne diye. kuyruk yağıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar