di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Forumda yarisi atilmis sekilde 9 tane mi 10 tane mi hesabi olan tipin tekiyle tartisiyonuz su anda gencler. Hani konunun baslangicindan ve tipin diger konularindan da belli ama, yine de bi diyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 chrome said: Uzay diye bir sey yok. Herkesin uzayi kendine cunku. Consun yildiz tilbeyi hunharca silktigi bir uzay da var mesela. Herif catir catir gitmis. Aklima geldikce guluyorum. Soyle salak biseyden atilmayaydin iyiydi ya. Yazik oldu. edit : laptop'i acmaya useniyorum, yarin grup dalicam bu konu sahibi sizofrenle digerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben bişi yapmadım valla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ban acmak paralı olduya catır catır vurmaya baslamış cekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 süphaneke allahümme vebihamdike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Aras yazinca iyi ben yazinca mi kotu oldu. MÖĎÖRÖTÖRLÖR ÖDÖM ĶÖYÖRÖYÖR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 patinin tanrısı di inanmayanı bamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 adak için bakire kanı yerine para istiyor medeni tanrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 chrome said: Aras yazinca iyi ben yazinca mi kotu oldu. MÖĎÖRÖTÖRLÖR ÖDÖM ĶÖYÖRÖYÖR!! abi tanımadığın insanlara neden ismiyle sesleniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben tanıdığım insanlara bile nickiyle sesleniyorum profesyonel bir forum kullanıcısıyım aletim de kocuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hem pro hem de alçakgönüllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Töbe töbe.. Gerçek mi bu adam ya.. Sen bu soruyu soruyorsan.. ayrılma bence dinden.. devam et inanmaya !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Laurelin said: olumden sonra ne oldugunu hickimse bilmiyor, karbon olucaz demek huriler var ile ayni duzeyde böyle düşünen biri için, her yerde paylaştığın şu resim de Laurelin said: pic obligatory http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aeNNq5q_700b.jpg onlarla aynı düzeyde. bi simulasyonun içinde olmadığımızın garantisi yok. o yüzden bu kadar büyük bir evrende(?) mastürbasyon yapmayın diyen bir tanrı komik gelmemeli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 asıl komik olan ne biliyormusunuz. bu kadar büyük evrende kendimizi en akıllı(!) yaşam formu zannetmemiz ve gözlemleyebiliğimiz yaşanacak tek gezegenin içine etmemiş olmamız. sonra diyorlar ki; allah insanı özenle yarattı, yarattığı şeyi görünce kendini alkole vurmustur bu ne lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 asıl komik olan şey bu postun kötülüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 senko said: http://galeri2.uludagsozluk.com/397/allah-yoksa-ateistler-neyi-inkar-ediyor_347163_m.jpg http://d.habervaktim.com/news/557489.jpg https://pbs.twimg.com/media/Bxu9WZtIIAApyTt.jpg https://pbs.twimg.com/media/Bx1zp3ICIAAbdJL.jpg ashdhasd bunlar harikaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Evrenin yaratılmış olduğunu ispatlayın ondan sonra sorun bu soruyu. Evren her zaman var olmuşta olabilir. Senin bir yaşam döngün var diye diğer varlıklarında bir yaşam döngüsü olacak diye bir şey yok. Evreni kim yarattı diye sormadan önce evren yaratıldı mı diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HoqSas2uFKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 derdi ızdırabı kim yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben mi yarattim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Vingthor said: chrome said: Aras yazinca iyi ben yazinca mi kotu oldu. MÖĎÖRÖTÖRLÖR ÖDÖM ĶÖYÖRÖYÖR!! abi tanımadığın insanlara neden ismiyle sesleniyorsun? rahatsız olduysan özür dilerim, bu bir teklifse de izmirdeyim beklerim ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ben de yaratmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar